Şimdi Ara

37 ekran tv de ps3 keyfi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçenki konumu bilen bilir. Wifi dalgasından dolayı annem ps3 alıcaktı hatırlatırsam
    Bugün Lg Km555 telefonunu aldık. Annem eve büyük bir hevesle geldi ve wifiden internete girmeye çalıştı. Ama sonuç tabikide hüsran Yrn okula gitmeyecem. Devamsızlık oldu 16. Lise 2 deyim bide kalırsam daha beter olur ama olsun
    Nese konumuza dönelim. Bende aşağıda gördüğünüz televizyondan var. Şimdi size küfreder gibi oldu ama bu televizyonda god of war 3, Red dead redemption , gta 4, La Noire , Killzone 3 , Oblivion, Gran turismo 5, unchearted 2 oyunlarını oynarken zevk alırmıyım ? Grafik kalitesi çok mü düşük olur ? Ps3 satasım gelirmi ? Az da olsa görüntüler tatmin edermi ? Gölgelendirmelerde tırtık yada ne bilim ışıklandırmalarda bi sorun olurmu ? ve son son olarak ben orjianl oyun alıcam onun için şuanlık en fazla 2 oyun almak istiyorum.

1. Unchearted 2
    2. Red dead redemption

En azından bu oyunlardan bu televizyonda büyük keyif, gerçekçi grafikler, En son düzey eğlenceyi tadarmıyım ? Yorumlarınıza güveniyorum beyler

http://image5.sahibinden.com/photos/00/05/35/16000535oy9.jpg

• arkadaşım bende zaman zaman 37 ekranda oynama durumunda kalıyorum.renkler falan farklı değil.hatta düşündüğünden daha bile iyi.tek sorun ekranın küçüklüğü ve bazı küçük yazıların okunmaması.tabi bide çözünürlük var ama o da bi süre idare eder.ama en nihayetinde bi lcd lazım yinede.o kadar ps3 almışken iyi bi tv almadan olmaz.
  • Pek zevk alacagini sanmam. Görüntü Ps2 gibi ama detaylisi olur. Ps3 HD tvsiz bir hic.
  • Yazılar çok zor okunur
  • ya al sen, çözünürlük işin gırgırı, ps3 te güzel oyunlar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

ya al sen, çözünürlük işin gırgırı, ps3 te güzel oyunlar var

hayret
  • quote:

Orijinalden alıntı: MorbidSmoke

Arkadaşlar geçenki konumu bilen bilir. Wifi dalgasından dolayı annem ps3 alıcaktı hatırlatırsam
    Bugün Lg Km555 telefonunu aldık. Annem eve büyük bir hevesle geldi ve wifiden internete girmeye çalıştı. Ama sonuç tabikide hüsran Yrn okula gitmeyecem. Devamsızlık oldu 16. Lise 2 deyim bide kalırsam daha beter olur ama olsun
    Nese konumuza dönelim. Bende aşağıda gördüğünüz televizyondan var. Şimdi size küfreder gibi oldu ama bu televizyonda god of war 3, Red dead redemption , gta 4, La Noire , Killzone 3 , Oblivion, Gran turismo 5, unchearted 2 oyunlarını oynarken zevk alırmıyım ? Grafik kalitesi çok mü düşük olur ? Ps3 satasım gelirmi ? Az da olsa görüntüler tatmin edermi ? Gölgelendirmelerde tırtık yada ne bilim ışıklandırmalarda bi sorun olurmu ? ve son son olarak ben orjianl oyun alıcam onun için şuanlık en fazla 2 oyun almak istiyorum.

1. Unchearted 2
    2. Red dead redemption

En azından bu oyunlardan bu televizyonda büyük keyif, gerçekçi grafikler, En son düzey eğlenceyi tadarmıyım ? Yorumlarınıza güveniyorum beyler

http://image5.sahibinden.com/photos/00/05/35/16000535oy9.jpg

bence zevkli falan olmaz ben 3 ay tüplüde oynadım pek keyif alınmıyo ne zmanki plazmaya geçiyosun cennete düşmüş gibi oluyosun farkı anlarsın zaten konuşmaya bile gerek yok ama ps2 kıvamında olcağı bi gerçek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4k Tv'de Playstation 4 Oynamak
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yuh yahu,udaha yeni açılmış aynı konu var ilk sayfada.
  • Sakın boşuna ps3 alma
  • Hocam bir kere yazılar okunmaz. Ben 55 ve 70 ekran tüplülerde oynadığımı bilirim, gta4 oynarsın ama siyah beyaz gösterme ihtimali var. Bide zevk alamassın. Ufakta olsa bi lcd çekmen lazım.
  • media da 600e full hd 80 ekran lcd vardı.ucuza bulabilirsin gez bak derim.
  • Bayut o kadarda önemli değil ama 37ekran tüplüde zevk alıcağını hiç sanmıyorum.Duman7'ninde dediği gibi bir lcd şart
  • 37 ekran tv de ps3 oynanmaz bile konsoldan soğursun
  • Bende tüplü tvde oynardım,bitane led tv aldık.Farkı şöyle anlatim.Tüplü tv= Cansever
    Lcd-Led:Adriana lima.Az çok anlamışsındır.
  • kardeş saydığın oyunları alacak parayı buluyorsun da bi tv alacak parayı nasıl bulamıyorsun
  • Alacağı ne belli, cfw kullanır belkim.
  • 80cm bile anca kurtarıyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.