Şimdi Ara

380. Dönem (Ağustos 2020 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
887
Cevap
11
Favori
92.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar dostlar, benim bir mülakatım süresiz ertelendiği için askerliği bedelli olarak yapmak istiyorum ama askerlik tercihlerine girdiğimde Ocak 2021'den Aralık 2021'e kadar Celp ve Sevk Tarihi görünüyor. Ben şuan başvurursam 2-3 ay içinde gitmek için başvurmak istiyordum ama Ocağa kadar beklemek zorunda mı kalıcam?
  • Vatan. V kullanıcısına yanıt
    Sende polislikten feragat mı vereceksin?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rumur24 R kullanıcısına yanıt
    Bedellilerin ne zaman ve nereye gidecekleri 2021 de açıklanacak diye okumuştum

• aarmgn A kullanıcısına yanıt
    Kasım celbine giremiyor muyuz şimdi başvurursak?
  • rumur24 R kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla 2021 e kadar bedelli almayacaklar, fiyat artışından öncede Haziran 30 son olması lazım bu tarihten sonra başvuranlar 2021 fiyatı üstünden değerlendirilecek ama şubeyi arayıp teyit etmenizde fayda var.

www.hurriyet.com.tr
    Bedelli askerlik ücreti 30 Haziran'a kadar 35 bin 54 lira...Kimler başvurabilecek?
    https://www.hurriyet.com.tr/gundem/2020-yili-icin-dovizle-ve-bedelli-askerlik-ucretleri-ve-basvuru-kilavuzu-yayimlandi-41421016

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aarmgn -- 2 Haziran 2020; 21:15:38 >

• seyhmusjir S kullanıcısına yanıt
    Ben yedeklerdeyim.feregat mı etmemiz gerekiyo askere gitmek için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatan. V kullanıcısına yanıt
    Baktım feragat etmenize gerek yok ben dün askerlik şubesine gittim benden dilekçe aldılar sonra tercih işlemlerimi yeniden yaptılar ve normalde ağustos celbi için son başvuru 31 mayıs ama daha şubelerden listeleri istemedikleri için ağustos celbine tercih verebiliniyor fakat listeleri aldıktan sonra 31 mayıstan sonrakileri kasım celbine atma ihtimalleri var bence zaman kaybetmeden askerlik şubesine git işlemlerini tekrar yap

• seyhmusjir S kullanıcısına yanıt
    Tamam yarın gidiyim.teşekkürler.

• Arkadaşlar tecilim 25,09,2020 de bitiyor şubat celbinde giderim değil mi ekim,kasım,aralıkta gitme şansım varmıdır ?
  • Merhaba beyler biraz uzun olacak ama inşallah sorularıma cevap bulabilirim.
    Ben MEB bünyesinde öğretmen olarak görev yapıyorum. 29/05/2020 tarihinde tecilim bitiyordu bende geçen aylarda ağustos-eylül-ekim 2020 diye sıralayarak askerliğe başvurdum. Sıralamayı Asker Öğretmen-Yedek subay- yedek astby-er olarak sıraladım. Sadece asker öğretmen gelirse gitmeyi düşünüyorum onun dışında gelirse bedelli yapmayı düşünüyorum.

1-!!Geçen gün önce 01/08 tarihine kadar daha sonra 01/11 daha sonra yine 01/08 tarihine kadar askerlik ile ilişiğiniz yoktur dedi neden acaba böyle değişiklik oldu?

2-!!benim tecilim 01/08/2020 tarihinde bitiyor ben bunu aday öğretmenliğimi bahane edip kasım celbine attırsam daha sonra ağustos celbine başvurmuştum asker öğretmen çıkmazsa tekrar tecil etme hakkım var mı? varsa o sürede bedelliye başvurabilir miyim?

3-!!!ağustos celbine başvurdum asker öğretmen çıkmazsa tecil ettirmeden bedelliye başvurma hakkım var mı ?

4-!!!!şuan ağustos celbine başvurdum.bunu iptal edip bedelliye başvurabiliyor muyum

5!!!!ay sonuna kadar bedelliye başvurursam ne zaman askere giderim?

• quote:

Orijinalden alıntı: BurakBey35

Sınıflandırma yapıldıktan sonra tecil edildiğinde tekrar aynı birlik aynı statüde mi askere gidilir yoksa değişir mi herşey
    +1 ve iletişim fakültesi 4 yıllık mezun olan arkadaşlar var mı aranızda? İletişim yedek subay olup meslekçi olarak yapabiliyor mu ?
  • arkhamknight26 A kullanıcısına yanıt
    Yapıyor

• serkanercan45 S kullanıcısına yanıt
    5. sorunun cevabını bende merak ediyorum. En erken 2021 Ocak deniliyor ve bu tarih çok geç geldi gözüme maalesef.
  • Arkadaşlar en yakın zamanda İngilizce sınavına girmeyi düşünüyorum. Ne kadar zaman daha belge yükleyebiliriz?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.