Şimdi Ara

380. Dönem (Ağustos 2020 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
887
Cevap
11
Favori
92.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben ağustos celbi için tarihleri güncelledim sıralamayı ağustos eylül ekim yaptım ona rağmen 1.10.2020 tarihine kadar askerlikle ilişiği yoktur yazıyor ben ekim ayında mı gideceğim yoksa ağustos celbinde belli olacak mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kayra.kayra

Hocam merhabalar. Benim de 01/08/2020’ye kadar askerlikle ilişkisi yok ibresi 01/11/2020’ye kadar askerlikle ilişkisi yok olarak değişti. Nedenini bilen ya da araştıran olursa lütfen paylaşabilir mi. Her planımızı buna göre yaptık ileri bir tarihe ertelenmesi hiç hoş olmaz
    379.dönem konusunun 6.sayfasına bakarsanız ordada aynı şey oldu. Benimde ağustos gösterdi ama sonra düzeldi. Birkaç defa daha o tarih değişti. Her celpte asker alınır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tezekos kullanıcısına yanıt
    bende de hocam umarım ileri atmamıştır ya
  • Mr.Rager kullanıcısına yanıt
    Benimki de sizle aynı tarih olmuş. Önceden 01.08.2020 idi. Şubeyi aramakta fayda var.

• pekiii P kullanıcısına yanıt
    Yd. Subay ve astsubaylığa başvurdum ama sağlıkçı değilim hocam. 01.08 olan tarihi 01/11/2020 olarak değişmişler.

• Arkadaşlar sınıflandırma sonucu belli olunca, erteleme hakkımız var ise, isteğe bağlı olarak erteliyebiliyormuyuz yoksa mecbur gitmek zorundamıyız ? Ya da sınıflandırma belli olduktan sonra; sevk tarihine kadar okula kayıt olursam ertelemem devam eder mi ?

7179. Sayılı askere alma kanununda söyle bir ifade varda
    20;
    c) Yoklama kaçağı veya bakaya kaldıktan sonra ya da 21 inci maddenin birinci fıkrası gereğince yoklama kaçağı olarak muayenesi yapılarak sınıflandırma kaynağına alınacaklardan; sevke tabi tutulacağı celp tarihine kadar okula kayıt yaptıranların bu fıkra kapsamında askerlikleri ertelenmez.

NOT: Yoklamayı 2018 yılında yaptırmıştım, sonra tecil ettirdim ama; yoklama kaçağı olarak mı yaptırdım bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgafb58 -- 31 Mayıs 2020; 19:57:42 >
  • Arkadaşlar bende de aynı durum var 01/08 yazıyordu 01/11 yazıyor şimdi hepimizi birden atamazlar herhalde değişmeyen var mı?

• Arkadaşlar 1 haziran itibariyle başvursam ağustos celbi ile gidebilir miyim? bu pandemi süreci 1 31 mayıs'a kadar limitinde bir esneklik sağladı mı terhisler uzadı sonuçta
  • Herkese hayırlı forumlar. Arkadaşlar şu sıralar başvursam en erken ne zaman gidebilirim. İnternette celp dönemleri başvuruları hakkında pek bilgi yok yeni askerlik sistemi hakkında. Teşekkürler şimdiden.
  • Kasım celbinde gidersin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben polisliği kazanmıştım gitmeyecem ama feragat dilekçesi vermediğim için sistem benim beni 1 sene tecil ettirmiş o yüzden işlemeleri tekrar yapıp kasım celbine verecekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyhmusjir -- 1 Haziran 2020; 11:6:8 >
  • tolgafb58 T kullanıcısına yanıt
    Tecil bozup işlem yaptıysan erteleniyor diye biliyorum. Ama tecil bittiyse gideceksin askere.

• 01/08/2020 tarihine geri alınmış gösteriyor bende.

• seyhmusjir S kullanıcısına yanıt
    Hocam kasım celbinde gidecek olanlar ne zamana kadar e-devletten başvurabiliyor? Birde kasım celbinden bir sonraki celp dönemine atma şansı var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AmatVictoriaCuram

01/08/2020 tarihine geri alınmış gösteriyor bende.
    Aynen hocam bende de 01/11/2020’den 01/08/2020 olmuş tekrar normale dönmüş. Edindiğim bilgilere göre sistem bizleri sınıflandırıyor şu an ondan dolayı tarih sık sık düzelip değişebilirmiş. Temmuz ayına kadar değişmesi vs problem değil temmuz ayında herşey netleşecek. Hepimiz (1-2 istisna hariç) ağustos celp döneminde gideceğiz sevgilerimle hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: sesegayi batiran adam

Hocam kasım celbinde gidecek olanlar ne zamana kadar e-devletten başvurabiliyor? Birde kasım celbinden bir sonraki celp dönemine atma şansı var mıdır?
    Selamlar hocam. Kasım celp dönemi için son başvuru tarihi 31 Ağustos. 31 ağustosa kadar yapacağınız her işlemde kasım celbine tabi olursunuz. Çok küçük bir ihtimal (%1) kasım için yapılan başvurunuz şubat celp dönemine kalır.

• quote:

Orijinalden alıntı: omeraga5

Arkadaşlar 1 haziran itibariyle başvursam ağustos celbi ile gidebilir miyim? bu pandemi süreci 1 31 mayıs'a kadar limitinde bir esneklik sağladı mı terhisler uzadı sonuçta
    Hayır hocam 1 haziran’da yapacağınız her işlem kasım celbine tabi tutulur.

• quote:

Orijinalden alıntı: seyhmusjir

Arkadaşlar e devlette 01.08.2020 tarihine kadr askerlikle ilişiği yoktur diyordu az önce baktım 27.05.2021 tarihine kadar ilişiği yoktur diyor erteleme nedeni geçici ertelemeli diyor bunun sebebi ne sizde de durum aynı mı
    Hocam durumunuz düzeldi mi sizin

• Hocam selamlar herkese. Sizden ricam bu mesaja cevap olarak paylaşmak isteyen arkadaşlar, tarihiniz ileri bir tarihe atıldığında hangi tarihe atıldı ve mezuniyet paylaşırmısınız teşekkürler şimdiden

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.