Şimdi Ara

3956 TL ASUS GeForce TURBO RTX2070 SUPER EVO 8GB GDDR6 256Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı(satıcı amazon)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.054
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3956 TL ASUS GeForce TURBO RTX2070 SUPER EVO 8GB GDDR6 256Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07VPXFBHJ/

Resmi web sitesi:https://www.asus.com/tr/Graphics-Cards/TURBO-RTX2070S-8G-EVO/

Sıcaklık değerleri hakkında fikir vermesi için aynı serinin RTX 2070 modelini inceleyebilirsiniz:

3956 TL ASUS GeForce TURBO RTX2070 SUPER EVO 8GB GDDR6 256Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı(satıcı amazon)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 1.İlk kez konuştuğunuz birisiyle "Sen" değil "Siz" şeklinde konuşmanız gerekir, bunu öğrenin.
    2.Okuduğunuzu anlama ile ilgili bir sıkıntı var sanırım. Benim firmayı savunduğum tek bir mesaj yok, ben 2070 Super'in 2500 liraya asla satılamayacağı iddiasındayım sadece. Firma vs geçmedi bile...
    3.2070 Gaming X'in kaça satıldığının zerre önemi yok, konu 2070 Super.
    4.Kasımdaki dolar kuru ile şimdi dolar kurunu bir tutarak hesap yapacaksanız daha fazla konuşacak bir durum göremiyorum ortada.
  • Kişisel görüşüm; 2000-2500tl bandına gelirse alınabilir diye düşünüyorum. 2070sler için.
  • crawlers kullanıcısına yanıt
    2070s 3000tl eder ya yeni kartlar gelmeden o kadar düşmez. ha 3000e falan hayatta düşürmezler
  • Paylaşım için teşekkürler. Bir tane aldım.

Şahsi fikrim; 3000 serisi umuyorum daha yüksek fiyat/performans oranıyla yüzleri güldürür ama kur ve vergi durumlarını düşündüğümde o kadar iyimser olamıyorum.
  • Mizah show...2500 bandına 2070S bir de. Rüyanızda demiyorum bak, rüyamızda görürüz ancak.
  • visceroid V kullanıcısına yanıt
    Hep beraber görürüz bu mesajını alıntılarım
  • Fiyat iyiymiş gerçekten alınırda başka bi soğutma olsaymış keşke bu şekilde de fiyat açısından değerlendirilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • amazon
    Asus DUAL-RTX2080S-O8G-EVO-V2 ASUS GEFORCE DUAL-RTX2080S-O8G-EVO-V2 8GB GDDR6 256bit 1860MHz OC 1xHDMI 3xDP EKRAN KARTI
    https://www.amazon.com.tr/dp/B081H4CVK3/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_5H5vFbC4W5T0P

ASUS 2080super evo2

Edit: Samsung bellek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 8 Eylül 2020; 19:53:39 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Fiyat gayet iyi gözüküyor ama bence daha düşer. Stok erimesi lazım. Olmadı 3060 vs. bakılır zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crawlers

Hep beraber görürüz bu mesajını alıntılarım
    Ben de bunu alıntılarım. Dursun kenarda. 2006'dan beri buradayız.
  • bu model geçen hafta vatanda 3.300e satıldı.
    sen niye bu kadar savunuyosunki firmayı onu anlamadım rtx 2070 gaming x 2999tl den satıldı kasım ayında
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

sen niye bu kadar savunuyosunki firmayı onu anlamadım rtx 2070 gaming x 2999tl den satıldı kasım ayında
    1.İlk kez konuştuğunuz birisiyle "Sen" değil "Siz" şeklinde konuşmanız gerekir, bunu öğrenin.
    2.Okuduğunuzu anlama ile ilgili bir sıkıntı var sanırım. Benim firmayı savunduğum tek bir mesaj yok, ben 2070 Super'in 2500 liraya asla satılamayacağı iddiasındayım sadece. Firma vs geçmedi bile...
    3.2070 Gaming X'in kaça satıldığının zerre önemi yok, konu 2070 Super.
    4.Kasımdaki dolar kuru ile şimdi dolar kurunu bir tutarak hesap yapacaksanız daha fazla konuşacak bir durum göremiyorum ortada.
    Hocam yeni kartların fiyatını gören birçok kişi bu düşünceye geçti bir anda sanki her şeyin fiyatlandırması düzgün yapılıyormuş gibi ülkede.
    Ayrıca 3000 serisinin bir anda her yerde stoka gireceği gibi bir durum olacağını da sanmıyorum. O zamanlar geldiğinde muhtemelen zaten piyasada tek tük eski nesil kartlar kalır diye düşünüyorum.
    Keşke hayallerdeki gibi olsa.
  • Sıcaklıktan frekans düşürüp 2060 gibi çalışır, yinede kafa ütüler haberiniz olsun.
  • Başlığı okudum pc mi laptop mu diye girdim. Sadece ekran kartının özellikleriymiş

Sadece ekran kartı bu fiyattaysa kedi nerde kedi yoksa ciğer nerde
  • crawlers kullanıcısına yanıt
    Normal şartlarda görürür, görmemiz lazım da lakin burası Yeni Türkiye. Yeni Türkiye'de TL rekor hızıyla Dünya'daki hemen hemen her paraya karşı değer kaybeder ve 2. el ürününüzün değeri bir türlü TL olarak düşemez. Çünkü zaten TL ile birlikte aynı anda ama TL'den biraz daha yavaş olarak düşer. Bir de sevgili hükümetimizin bir gece yarısı bir şeylere ek vergi getirme ve/veya var olan vergi oranlarını bir güzel arttırma gibi fantezileri var. Bakın konsollara bir gecede bindirdiler. Otomobile filan değinmiyoruz zaten onlar rutine bağlandı. Yani sonuç olarak sürprizlere hazır olmak gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 8 Eylül 2020; 22:47:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet sanıyorki 3000 serisi yurtdışı fiyatından gelecek yurr dışından ürünü getiren distribütörü kar oranı,güncel dolar kuru şu busu derken o hayal ettiğiniz fiyatlara anca rüyamızda görürüz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.