Şimdi Ara

399 TL MSI CORE FROZR L GAMING İşlemci Soğutucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.875
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 399 TL MSI CORE FROZR L GAMING İşlemci Soğutucu
    urun.n11.com
    Msı Core Frozr L Gamıng İşlemci Soğutucu - n11.com
    https://urun.n11.com/sogutucu-ve-fan/msi-core-frozr-l-gaming-islemci-sogutucu-P323319921

Resmi web sitesi:
    www.msi.com
    CORE FROZR L | Graphics card - The world leader in display performance | MSI Global
    https://www.msi.com/Graphics-card/CORE-FROZR-L.html

399 TL MSI CORE FROZR L GAMING İşlemci Soğutucu399 TL MSI CORE FROZR L GAMING İşlemci Soğutucu399 TL MSI CORE FROZR L GAMING İşlemci Soğutucu399 TL MSI CORE FROZR L GAMING İşlemci Soğutucu
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Attığınız grafik XL için hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyata beleş bu beleşşşşş

• quote:

Orijinalden alıntı: Funello

Attığınız grafik XL için hocam
    Bir grafik XL idi düzenledim teşekkürler.
  • 15 tane aldım hocam sağolun
  • oc ile işi olmayan birisi için stok fandan çok fark yaratır mı bu tür soğutucular
  • Stok fan sesi sizi rahatsız ediyorsa bunlar daha az sesle çalışacağı için işinize yarar. Bir de işlemci daha serin çalışır doğal olarak ancak bu sizin için önemli mi değil mi siz karar vermelisiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ryzenler kolay kolay ısınmıyor yanında gelen soğutucu da aman aman ses yapmıyor ben degistirmenizi önermem. O parayla eğer varsa hard diskten kurtulup ssdye geçmenizi öneririm hem pc bostayken en çok ses yapan parçalardan birinden kurtuluyorsunuz hem de pc hızlanıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ürünün fanı cidden çok iyi msi torx fan ürünü kullanmadim ama sessiz ve iyi soğutur.

• Ryzen islemciler kutudan çıktıkları halleriyle oldukça ısınıyor. Bu da stok fanın genel olarak sesli çalışmasına sebep oluyor. Oyle yuke filan girmeden hemde. Ryzen 5 3600 stok sogutucusuyla adobe premierede render alirken dakikalarca 95 derece calisiyor mesela. Bu tür isler ile ugrasiyorsanir biraz sart. Ama sadece gundelik isler ve oyun oynuyorsaniz ve stok fanin sesi rahatsiz etmiyorda sart degil

• S modelini 300'e almistim. Fiyatta bir yanlislik var bence bedava. R5 3600 ile kullaniyorum gayet memnunum.

• İkinci eline bu fiyat istiyorlar gerçek fırsat
  • sizce Msi mı iyidir yoksa bu ürün mü?
    www.vatanbilgisayar.com
    XIGMATEK WINDPOWER PRO INTEL/AMD 2x120mm ARGB FAN İŞLEMCİ SOĞUTUCU - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-windpower-pro-intel-amd-2x120mm-argb-fan-islemci-sogutucu.html
    bu arada işlemci 3600

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssabakan -- 5 Temmuz 2020; 1:43:1 >
  • Çok genel konuştum, ryzen 3 1200 ve athlon 200 ge bunlar stok fanla bile serin çalışan işlemciler ryzen 5 ve üstü kullanmadım. Belki onlar güçlü olduğu için ısınıyordur. Bendekiler dediğim gibi ekstra soğutucu istemiyor. Hatta 200 ge yanında gelen dandik fanla bile bostayken neredeyse sıfır ses çalışıyor oyunda ekran kartı kadar ses çıkarmıyordu.

@ssabakan Aliexpressden almayı düşünürseniz alseye h120d öneririm. Fiyatı ve tasarımı güzel 300 liraya mal edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitmachine16 -- 5 Temmuz 2020; 3:32:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Msi mı daha iyi yoksa bumu WINDPOWER PRO ona göre sipariş geçeceğim @cohannan

Edit: Satın aldım. Tesekkur ederim. 22 tl.kupon vardı 50 tlde chip para 327,99 a aldım. Ihtiyacimda vardi. Iyi oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmlhyt -- 5 Temmuz 2020; 13:5:13 >
  • Arkadaşlar ucuz yollu fan arıyorsanız Snowman T6 bakın. Ben kullanıyorum, gayet iyi soğutuyor ve çok ucuz.
  • Şuraya bırakayım da lazım olan olur belki.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vc1903

Şuraya bırakayım da lazım olan olur belki.

Teknobiyotik dist.ü olduğu ürünleri ön plana çıkarıp diğer tüm ürünleri kötüymüş gibi göstermeye çalışıyor. Bunlar yerine farklı kaynaklardan test sonuçlarına bakıp ortak bir karara varmak en iyisi.

• Wraith prisimden daha mi iyi

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.