Şimdi Ara

399 TL MSI CORE FROZR L GAMING İşlemci Soğutucu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.875
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cohannan

Teknobiyotik dist.ü olduğu ürünleri ön plana çıkarıp diğer tüm ürünleri kötüymüş gibi göstermeye çalışıyor. Bunlar yerine farklı kaynaklardan test sonuçlarına bakıp ortak bir karara varmak en iyisi.

Alıntıları Göster
    Ben uzun zamandır takip ediyorum. Şahsi fikrim yok hocam öyle bir şey. Adamlar tarafsız bence.
    2-3 derece için aradaki fiyat farkına gerek yok. Ve netteki videoların çoğu birebir olmasa da hep doğru yani.
  • Ryzen 3600 için kullanmış olduğum soğutucu. Sorunuz varsa yardımcı olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e55e55e55

Ryzen 3600 için kullanmış olduğum soğutucu. Sorunuz varsa yardımcı olurum.
    Yük altında sıcaklık değerleri nedir? Stok soğutucu ile arasında ne kadar fark oldu? Benzer işlemci için tercih edeceklere referans olur.
  • Uygun fiyatlı olduğu için paylaşmışsın hocam teşekkürler.

Yalnız bu firmada geçen hafta yaşadığım problem. Konu hakkında n11'e kayıt açtım fakat onlarda bik bik dediler. ve müşterinin yanında olmadılar.

Kısaca sipariş eden üyeler ürün gelmeyebilir. Firma müşterinin iptal etmesini istiyor. Mağaza puanı düşmemesi için.

Bu firmadan ürün alacakların dükkatine.

399 TL MSI CORE FROZR L GAMING İşlemci Soğutucu

• Geçen hafta 2. elini 350 ye aldım şans.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Yük altında sıcaklık değerleri nedir? Stok soğutucu ile arasında ne kadar fark oldu? Benzer işlemci için tercih edeceklere referans olur.

Alıntıları Göster
    Stok soğutucu kullanmadan direkt bu soğutucuyu kullandım onun için o konu hakkında yorum yapamayacağım. İşlemci kullanımı açısından ağır oyunlardan Battlefield 5'i test ettim. 5 dakika kadar da işlemci için kararlılık testi uyguladım. Daha uzun süre test etmedim sıcaklık değişmiyor.

• Arkadaşlar S modelini Ryzen 5 3600 tüm çekirdekler 4.1 GHz kullanıyorum masaüstünde 38-40 oyunlarda 55-60 Handbrake ile video boyutu küçültürken 72-73 gördüm. Bu model bir tık daha iyi soğutacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • e55e55e55 E kullanıcısına yanıt
    Oda sıcaklığınız kaç derece biliyor musunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RoBiN* kullanıcısına yanıt
    Tahmini 25-29 derece civarındadır.
  • yıllardır stok fan kullanıyorum artık intel stok fandan kurtulmak istiyorum, oc la falan işim olmaz
    urun.n11.com
    Aerocool Verkho2 2x6mm Isı Borusu 4pin Pwm İşlemci Soğutucu - n11.com
    https://urun.n11.com/sogutucu-ve-fan/aerocool-verkho2-2x6mm-isi-borusu-4pin-pwm-islemci-sogutucu-P209473242

şunu aldım sizce kötü mü ettim? yorumlara baktım çeşitli sitelerde hep iyi yorumlar yapılmış

i7 4790 da kullanıcam nasipse, işlemci de yarın yola çıkacak

• Overclock yapmasanız dahi yüksek sıcaklıkta yük altında uzun süre çalışması stabilite ve performans açışısından olumsuzluk yaratabilir. Onu iptal edip aşağıdaki 180 TL'lik soğutucuyu almanızı öneririm. AM4 destekli ve fiyatına göre performansı gerçekten iyi.
    https://forum.donanimhaber.com/180-tl-kargo-dahil-snowman-m-x6-am4-ryzen-lga115x-lga1366-rgb-6-heat-pipes-3x90mm-fan-dual-tower--143913106
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitmachine16

Ryzenler kolay kolay ısınmıyor yanında gelen soğutucu da aman aman ses yapmıyor ben degistirmenizi önermem. O parayla eğer varsa hard diskten kurtulup ssdye geçmenizi öneririm hem pc bostayken en çok ses yapan parçalardan birinden kurtuluyorsunuz hem de pc hızlanıyor.
    ryzen ısınmıyor mu? 6 bakır borulu 3600 yük altında ufak oc ile bile 70-75 dereceleri görüyor, stok fanla 80'leri görüyorsun stok değerde ki 5000 rpm faland önüyor o fan.

ayrıca her zaman ne kadar düşük ısı o kadar az yıpranma demek, tam 20 yıldır belki de stok fan kullanmam kullandırtmam, bir fan 10-15 sene evrensel soket yapısıyla kullanılıyor sök tak sök tak yatırım gibi bir şey. sıfır ses, serin işlemci, uzun ömür, stabil oc.

mis.

şuan piyasada bulması zor olsa da bu ürün gördüğüm en klas soğutucu, geriye giden asimetrik yapısı 4 ram slotunu da geniş geniş kullanmanıza izin veriyor keşke olsa da millet alsa.

mugen 5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dOmi -- 7 Temmuz 2020; 2:33:28 >

• hocam msi forze l P400A kasaya sığar değilmi? @cohannan
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlhyt

hocam msi forze l P400A kasaya sığar değilmi? @cohannan
    Evet sığar.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Fan geldi kurulumunu yaptım. Stok fandaki kasayı sarsan ve sinir yaratan ses ortadan kalktı. Yükte %100 ryzen 5 1600 af ile 60 derece görüyorum. Stok fan ile 85 derece görüyordu. Masaüstü ve chromeda 38.5 derecede ve sessiz çalışıyor. LED'iyle kasaya hava katması cabası.
  • Aynı fiyatlara noctua fırsatını kaçırmıştım acelesi olmayan için hangisini almak mantıklı.
  • e55e55e55 E kullanıcısına yanıt
    Oyun ne hocam?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zeze1 kullanıcısına yanıt
    Battlefield 5

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeKickerz

Fan geldi kurulumunu yaptım. Stok fandaki kasayı sarsan ve sinir yaratan ses ortadan kalktı. Yükte %100 ryzen 5 1600 af ile 60 derece görüyorum. Stok fan ile 85 derece görüyordu. Masaüstü ve chromeda 38.5 derecede ve sessiz çalışıyor. LED'iyle kasaya hava katması cabası.
    soğutucudaki fanımı değiştirdiniz?
  • kmlhyt kullanıcısına yanıt
    Hayır, geldiği şekliyle kullanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.