Şimdi Ara

3d Oyun (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ya bakın arkadaşlar hergün sürüp giden bir tartışma bu her türlü dalkavuklukta yapılıyor bu konu üzerinden ..

En baştan belirtiyim ben Nvidia Kullanıcısıyım , ATİ kullanmam tavsiye etmem ...

ATİ çekirdek ve bellek hızları yüksek chipsetler yaparak iş yaptınığını sanıyor ..

ama ATİ chipsetlerinin ucuz olması ekran kartı üreticelerininde ürün de basitliğe ucuzluğa kaçmasına sebeb oluyor .. bu politika nedeni ile ATİ kartları elinize aldığınız da kırılıcakmış gibi gelir ... ( -1 )

Nvidia CUDA ( işlem yapma hızı yazılım ) da daha iyidir ... Cuda kullanılmaz gibi ilginç bir iddaa atmayın :D CUDA zaten ekran kartı sürekli faal olarak çalıştırır..

Piksel ve Görüntü doldurma oranlarında Nvidia yine daha iyidir

phx gibi bi farktan bahsetmiyorum da ..

Nvidia chipsetleri pahalıdır kart üreticekileri bunu göze alarak kaliteli sağlam ve pahalı kartlar üretirler ..

3d gelirsek .. piyasda LG lw serisi tvleri varken 3 boyut çokta sorun değil artık ... 2d . 3d çevirme tatminlik yaratabilir

ayrıca ATİ iz3d paraları olarak kullandırıyor .. Nvidia 3d için para istiyor ama Nvidia yazalımını internetten hemen bulabilirsiniz .. Yani para ödemeden kurtulabilirsiniz ...

Ayrıca oyun 3d desteklerse Nvidia 3D olarak oynamanızı sağlar ..Örn. CRİSİS 2

vs...
    vs...
    vs...

Ne olursa olsun , İşlemcimde AMD kullansamda ...

Sonsuza dek Nvidiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liberche -- 10 Ağustos 2011; 16:06:33 >

• quote:

vs...
    vs...
    vs...

Çok doğru bir tespit yapmışsın aynen katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: liberche

Ya bakın arkadaşlar hergün sürüp giden bir tartışma bu her türlü dalkavuklukta yapılıyor bu konu üzerinden ..

En baştan belirtiyim ben Nvidia Kullanıcısıyım , ATİ kullanmam tavsiye etmem ...

ATİ çekirdek ve bellek hızları yüksek chipsetler yaparak iş yaptınığını sanıyor ..

ama ATİ chipsetlerinin ucuz olması ekran kartı üreticelerininde ürün de basitliğe ucuzluğa kaçmasına sebeb oluyor .. bu politika nedeni ile ATİ kartları elinize aldığınız da kırılıcakmış gibi gelir ... ( -1 )

Nvidia CUDA ( işlem yapma hızı yazılım ) da daha iyidir ... Cuda kullanılmaz gibi ilginç bir iddaa atmayın :D CUDA zaten ekran kartı sürekli faal olarak çalıştırır..

Piksel ve Görüntü doldurma oranlarında Nvidia yine daha iyidir

phx gibi bi farktan bahsetmiyorum da ..

Nvidia chipsetleri pahalıdır kart üreticekileri bunu göze alarak kaliteli sağlam ve pahalı kartlar üretirler ..

3d gelirsek .. piyasda LG lw serisi tvleri varken 3 boyut çokta sorun değil artık ... 2d . 3d çevirme tatminlik yaratabilir

ayrıca ATİ iz3d paraları olarak kullandırıyor .. Nvidia 3d için para istiyor ama Nvidia yazalımını internetten hemen bulabilirsiniz .. Yani para ödemeden kurtulabilirsiniz ...

vs...
    vs...
    vs...

evet aynen

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.