Şimdi Ara

3D Printer hakkında bilgi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese selamlar. Bu aralar gündemde olan 3D Printer hakkında bilgi almak istiyorum. Öncelikle sormak istediğim bir kaç şey var.

İnternetten bilgi aldım fakat tam istediğim gibi bilgi edinemedim. Benim asıl sorum şu; 3D bir şeyi modelledikten sonra neye çıkartabiliyoruz ? (yani baskısını neye yapıyoruz)
    İnternetten araştırdığım kadarıyla genelde plastik gibi bir şey oluyormuş doğru mudur bilemem.

Aslında uzun lafın kısası bir anime sever olarak herhangi bir animedeki kılıcı 3D printer la tasarlasam, gerçek ebatlarında işte her nasılsa, onu demire veya hani plastikten daha sert bir şeye bastırtabilir miyim ? ya da kendim gerçeğe dökebilir miyim ?
    Ne gibi malzemelere ihtiyacım var ya da neler önerirsiniz ?

Bu konuda biraz bilgi almak istiyorum, gevelemiş olabilirim kusuruma bakmayın. Cevap verirseniz sevinirim ^^

• Tam plastik denemesede ona benzer bir petrol türevi bir malzemeden yapılıyor genel olarak.Dediğin şeye gelicek olursak bunu kalıp şeklinde yapıp istediğin materyalle yapabileceğini düşünüyorum.
  • Onat Arda O kullanıcısına yanıt
    kardeş neden amerikayı yeniden keşfetmeye çalışıyon ki ?

biz kaç yıldır bu konuları zaten bu forumda belirli başlıklarda tartışıyoruz, paylaşım yapıyoruz.
    ben anlamıyorum sizi bir baksanız, arasanız, araştırsanız konuya girip okusanız anlıcaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yucelnet -- 5 Mayıs 2016; 19:50:20 >
  • yucelnet kullanıcısına yanıt
    çok fazla konu var ve her konuya çok fazla mesaj geliyor. bulmak o kadar kolay olmadığı için tekrar konu açtım. ha diyorsan ki bunun cevabını verdik çok soruluyor diye söyleyin sabitlesinler o zaman. sırf cevap olsun diye cevap yazma
  • Ev ortamında metal baskı çok zor. Ancak plastiği basıp onu kalıp olarak kullanabilirsin. Piyasadaki çoğu yazıcının basım alanı 25x25x25 civarında. Dolayısıyla tam boyutlu baskı için modelini parçalara bölmen lazım. İlla direk metal basım istiyorsan shapeways.com dan sipariş edebilirsin. Fiyatları pek uygun değil yanlız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam plastik denemesede ona benzer bir petrol türevi bir malzemeden yapılıyor genel olarak.Dediğin şeye gelicek olursak bunu kalıp şeklinde yapıp istediğin materyalle yapabileceğini düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.