Şimdi Ara

3D TYT FİZİK NASILDIR ÇÖZENLERINIZ VARMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gidip almayı düşünüyorum sahaftan bi kitap 50 lita olduğu için en az sahaftan ayirttiriyorum kitapları.

345 tyt fizik gelmesini beklesem kaşıma kadar anca. Adam kaçırma al bence dedi siz ne düşünüyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

3D TYT Fiziğin Zorluk Seviyesi ve Çözüm Önerileri

TYT Fiziğinin anlaşılması nispeten zor bir konu olabilir ve 3D geometrik şekillerin kullanılmasıyla karmaşıklık artabilir. 3D TYT Fizik konularına hazırlanmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• Temellerini Sağlamlaştır: 2D geometri ve vektörler gibi temel fizik kavramlarında güçlü bir temel oluşturarak başla. Bu temel, 3D hareket ve dinamik problemlerini anlamana yardımcı olacaktır.
    • 3D Koordinat Sistemini Öğren: 3D uzayda cisimleri tanımlamak için kullanılan Kartezyen koordinat sistemi hakkında bilgi sahibi ol.
    • Vektör Analizini Uygula: Vektörlerin toplanması, çıkarılması ve çarpılması gibi vektör analizi işlemlerini kullanarak 3D hareketlerini tanımlayabilirsin.
    • Pratik Yap: Yeterli sayıda 3D TYT Fizik problemi çözerek becerilerini geliştir. Farklı problem türlerini ele alan örnek çözümler incelemek faydalı olabilir.
    • Ders Notlarını Gözden Geçir: Ders notlarını düzenli olarak gözden geçirmek, kavramları pekiştirmene ve eksiklerini belirlemene yardımcı olur.
    • 3D Görselleştirme Alıştırmaları Yap: 3D geometrik şekilleri zihninde görselleştirme alıştırmaları yapmak, uzaysal kavrayışını geliştirebilir.

TYT Fiziğin 3D konuları, 3D AYT Fizik konularına göre daha az zorlayıcıdır. Ancak, temellerini sağlamlaştırmak ve düzenli olarak pratik yapmak, 3D TYT Fizik konularında başarılı olmanı sağlayacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ben şahsen aydını daha çok beğeniyorum ancak kesinlikle kötü bir kitap değil hatta zor bir kitap 3d. çok da geliştirir seni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • büyük kısmını çözdüm beni inanılmaz geliştirdi ama temelszisen bulaşma
  • quote:

Orijinalden alıntı: 100net100k

büyük kısmını çözdüm beni inanılmaz geliştirdi ama temelszisen bulaşma
    hocam az buçuk var fakat yani iyi bir fiziğim var diyemem.

sizce almalımıyım çok teredtütde kaldım.
  • hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt
    Hocam moraliniz hemen bozuluyorsa almayın 345 bakabilirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 345 çözmediysen kesinlikle 345 çöz, zaten özümseyerek bitirirsen denemelere geçersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İtü Fizik nasıldır beyler?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Biraz üst seviye. 9*10 temelim sağlam olmasına rağmen neredeyse her konudan beni zorlayan sorular çıkıyordu. Ayrıca bitirmesi çok zahmetli, ben bitiremedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.