Şimdi Ara

3DMARK VANTAGE SONUÇLARINIZ BURAYA (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
379
Cevap
1
Favori
42.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • enmisafir ageia physX enable konumunda skorlar geçersizdir. disable yapıp skor alman lazım. Futuremark kabul etmiyor.

2X 4870 Crossfire VANTAGE Skoru: P 16.000

Q9450 3653MHZ 3DMARK VANTAGE PERFORMANCE SCORE : 16K

3DMARK VANTAGE SONUÇLARINIZ BURAYA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXPANDER -- 25 Temmuz 2008; 11:33:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: EXPANDER

enmisafir ageia physX enable konumunda skorlar geçersizdir. disable yapıp skor alman lazım. Fyturemark kabul etmiyor.

2X 4870 Crossfire VANTAGE Skoru: P 16.000

Q9450 3653MHZ 3DMARK VANTAGE PERFORMANCE SCORE : 16K

yemişim futuremark'ı ben rekor kırmak için değil zaten , o kadar atıp tuttularki bu kart hakkında, merakımdan deneyim dedim

• @enmisafir güzel skor almışsın tebrikler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: msw

Arkadaşlar benim bu sistemle aldığım 8202 skoru normal mi ?

Normal aynı islemci ve ekran kartıyla bende bu civarlarda alıodum tabi oc li halde neler olucak 1 saat sonra deniycem ve yayınlıycam
  • quote:

Orjinalden alıntı: St Batuhan

quote:

Orjinalden alıntı: msw

Arkadaşlar benim bu sistemle aldığım 8202 skoru normal mi ?

Normal aynı islemci ve ekran kartıyla bende bu civarlarda alıodum tabi oc li halde neler olucak 1 saat sonra deniycem ve yayınlıycam

Hmm tmm ben de o/c li haliyle teste tabi tutacam. Bir de anlamadığım bişey var Vantage testinde jetski ile gelen adam tam ekranın önünden geçerken 7fps ye kadar düşüyor. HD4870 te neden bu kadar az bir değer bu ?
  •  3DMARK VANTAGE SONUÇLARINIZ BURAYA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AAcar1 -- 4 Ağustos 2008; 19:24:45 >
  • buda benden

• his hd4870, q6600@3.6, ocz reaper 2.2gb@1066, vista64 ultimate

nasil bu puan? iyi mi acaba yorum alabiliyor muyuz?

• buda beninm 4870 karta ısınmıya çalışıyorum 1.5 yılın üstüne ati kart aldım da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s1Lv3r -- 12 Ağustos 2008; 17:42:22 >
  • feature testler falan neden 0 gorunuyor? bir de oc yaptiniz mi karta. ayni karta sahibiz ama skorunuz benden yuksek. ddr3 farkindan olabilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: furynick

feature testler falan neden 0 gorunuyor? bir de oc yaptiniz mi karta. ayni karta sahibiz ama skorunuz benden yuksek. ddr3 farkindan olabilir mi?

feature testlerinin puana bir katkısı yapmadn o yüsden ayrıca ramler ddr2 ama cpu z de ddr3 olarak görünüyor
  • taze :) 10K yi gordu sonunda.

s1lver: 1200 mhz'yi nasil yaptin abi sen :) 1160dan ote stabiliteyi kaybediyo benim kart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furynick -- 14 Ağustos 2008; 16:36:14 >
  • benim kartta zar zor ayakta durdu ama 1200mhz çok tehlikeli sadece o testte 1200 mhz e aldım ramleri. bir kaç test daha modsuz yapsaydm kart sizlere ömür
  • Test ettiğiniz çözünürlük ve grafik ayarları nedir? Yanlış hatırlamıyosam eski 3D Mark'larda bu ayarlar gelen sonuca etki ediyordu. Bu versiyon içinde aynı şey geçerlimi?

Birde HIS 4870 aldım, hangi sürücülerle test ediyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: whiteorbital

Birde HIS 4870 aldım, hangi sürücülerle test ediyim?

beta 8.8'i mutlaka kullan. cok farkediyor.

E6400:2.66 ghzda.Ekran kartı yaklaşık %25 overclocklu(8800gts 320mb).4gb ram.Tamamı solda.
  • Selamlar HD 3870 ekran kartında skore :4781
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.