Bildirim
3DMARK VANTAGE SONUÇLARINIZ BURAYA (10. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
@enmisafir güzel skor almışsın tebrikler. -
quote:
Orjinalden alıntı: msw
Arkadaşlar benim bu sistemle aldığım 8202 skoru normal mi ?
Normal aynı islemci ve ekran kartıyla bende bu civarlarda alıodum tabi oc li halde neler olucak 1 saat sonra deniycem ve yayınlıycam -
quote:
Orjinalden alıntı: St Batuhan
quote:
Orjinalden alıntı: msw
Arkadaşlar benim bu sistemle aldığım 8202 skoru normal mi ?
Normal aynı islemci ve ekran kartıyla bende bu civarlarda alıodum tabi oc li halde neler olucak 1 saat sonra deniycem ve yayınlıycam
Hmm tmm ben de o/c li haliyle teste tabi tutacam. Bir de anlamadığım bişey var Vantage testinde jetski ile gelen adam tam ekranın önünden geçerken 7fps ye kadar düşüyor. HD4870 te neden bu kadar az bir değer bu ? -
-
buda benden
-
his hd4870, q6600@3.6, ocz reaper 2.2gb@1066, vista64 ultimate
nasil bu puan? iyi mi acaba yorum alabiliyor muyuz?
-
buda beninm 4870 karta ısınmıya çalışıyorum 1.5 yılın üstüne ati kart aldım da
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s1Lv3r -- 12 Ağustos 2008; 17:42:22 > -
feature testler falan neden 0 gorunuyor? bir de oc yaptiniz mi karta. ayni karta sahibiz ama skorunuz benden yuksek. ddr3 farkindan olabilir mi? -
-
quote:
Orjinalden alıntı: furynick
feature testler falan neden 0 gorunuyor? bir de oc yaptiniz mi karta. ayni karta sahibiz ama skorunuz benden yuksek. ddr3 farkindan olabilir mi?
feature testlerinin puana bir katkısı yapmadn o yüsden ayrıca ramler ddr2 ama cpu z de ddr3 olarak görünüyor -
-
benim kartta zar zor ayakta durdu ama 1200mhz çok tehlikeli sadece o testte 1200 mhz e aldım ramleri. bir kaç test daha modsuz yapsaydm kart sizlere ömür -
-
-
Test ettiğiniz çözünürlük ve grafik ayarları nedir? Yanlış hatırlamıyosam eski 3D Mark'larda bu ayarlar gelen sonuca etki ediyordu. Bu versiyon içinde aynı şey geçerlimi?
Birde HIS 4870 aldım, hangi sürücülerle test ediyim? -
quote:
Orjinalden alıntı: whiteorbital
Birde HIS 4870 aldım, hangi sürücülerle test ediyim?
beta 8.8'i mutlaka kullan. cok farkediyor. -
E6400:2.66 ghzda.Ekran kartı yaklaşık %25 overclocklu(8800gts 320mb).4gb ram.Tamamı solda. -
Selamlar HD 3870 ekran kartında skore :4781
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X