Şimdi Ara

3G ile Silkroad? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
4.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SixSixSix

Çekmiyor abi. Benim her ay 2 GB kotam var; en fazla 500 MB kısmını kullanabiliyorum.

Herkes böyle diyor geçilmez o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle geçme. Turkcell ve Vodafone, Avea'ya göre kazık. En azından karşılığını alırsın. Avea'ya verilen her kuruş çöpe gidiyor.
  • O kadar kazık ki 100 mb 17 tl

• SMS'si ayrı, dakikayı ayrı, interneti ayrı alırsan tüm operatörler aynı şekilde kazık. Paketlere, tarifelere falan bakman lazım.
  • Öyle sro forumunda dolanırken mesaj yazabileceğim bir konu buldum :)
    Avea woopstaydım 23liralık pakettte, internet dendiği gibi çok yavaş, 3g full çekerken speedtestte 0.09 gördüm,bazen hızlansa da stabil değil.

Turkcell'in 25 liralık paketi var 500dk-1000sms-2gb internet, turkcell kalitesine göre çok çok iyi bence, bu tarifeye geçebilirsiniz internet önemli ise, yalnız dakikalar 250dk heryone 250 dk turkcelle.

http://forum.donanimhaber.com/m_90251088/f_//tm.htm Bu 30 nisana kadar,

ayrıca vodaoneda da 25tllik faturalı tarife var o da 31 mayısa kadar, vodafone unda 3gsi sağlamdır,http://forum.donanimhaber.com/m_90263934/f_//tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendagi Migzara -- 16 Nisan 2014; 19:19:09 >

• Şahsen ben 4 5 sene önce vodafone 7 liraya sınırsız internet vardı ama 10kb/s Maximum hızdı ve ben inanır mısınız hiç takılmadan oynuyordum. Geçen yıl Ankara merkezde aveanın 1gb 500dk 5000sms paketini kullanıyorum Speedtest yaptım sonuç:
    http://www.speedtest.net/android/614282493.png
    10kb/s den 12mbite ne günlerdi
    Bulunduğunuz konuma göre de değişir tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IO -- 22 Nisan 2014; 9:03:49 >
  • Lag olmadan kesilmden oynarsın fakat 7/24 bota koyacaksan kota yetiremessin benim 8 chr saniyede toplamda 70 80 kb sömürüyordu turkcell wın kullanıyordum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • opsladio kullanıcısına yanıt
    70-80 KB mi? 8 char açık ile saniyede en fazla 15-20 KB download yapıyor.
  • Char başına 8 9 b dusuyor senin 8 char da mı 20 yapıyor

Şu anda oyun önümde açık, sen yanlış hatırlıyorsun.
  • 8 char acık botta mı şimdi charlar

Evet.

Senin dediğin gibi, char başına saniyede 9 KB düşseydi; dakika 540 KB, saatte 32.400 KB, günde 777.600 KB download yapması gerekiyor tek char'ın. Bu da tek char'ın bir günde 759 MB veri kullandığını gösterir. 8 char ise yaklaşık 6 GB internet kullanmış olur.

Eskiden herkeste 4 GB kotalı internet paketi vardı. Ben 7/24 oyundaydım, ayrıca diğer internet sitelerine de uğrardım. Kolay kolay geçemezdim 4 GB'ı.
  • Mobil internette kotaya upload da eklenir, adslde eklenmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendagi Migzara -- 22 Nisan 2014; 20:23:34 >
  • Zendagi Migzara kullanıcısına yanıt
    Biliyorum. Ben kota üzerinden hesaplamıyorum zaten. Saniyelik veri kullanımını aşağıdaki ekrandan öğreniyorum. Upload miktarını katmadan çıktı o rakamlar. Onları da kattığımızı düşünürsek, 8 char günde 7 GB kota harcamış olur (3G paketlerde).

3G ile Silkroad?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 22 Nisan 2014; 21:25:34 >
  • Beyler internetin tam çekmediği bir yerdeyim genelde E çekiyor bazen de hiç bağlanmıyor bile ama E çektiği zaman 0.10 mb falan net görüyorum yeterli mi 2 gb kota var 1 ay tek charı götürür mü ? 7/24 açık bırakmayacağım okul dışında evde olduğum sürece botta duracak char. Yurdun interneti kesin ping yapar cs de 1000 ping gördüm bugün. Arkadaş avea modem almış 3g bende mi alsam diyorum ama ne kadar çeker ki burada 1 mbit bile göreceğini sanmam ping yapar mı ?
  • Ben Avea'nın interneti ile 23 Mbps bile ölçmüş adamım. Tabii bulunduğun yere, bulunduğun yerdeki o anlık kullanıma göre değişiyor bunlar. Evimdeki internetten hız olarak iyi, ancak ping olarak iyi değil. Ev internetimdeki ping değerlerim 1-15 arası gezinirken; mobilde 60 ila 150 arasında dalgalanıyor. Zamam zaman çok daha yukarılara çıkıyor. Bu da online oyunlar için olumsuz bir şey. Silkroad'un kendi lag'ını da katarsak, mobil internet ile oyun keyfi biraz sekteye uğrayabilir. Ancak yine de yurdun internetin milyar kat daha iyi olur ve oyunu da oynamana engel olmaz.

Forumdan Hey You! arkadaşımız, 96 Kbps hızındaki Vodafone sınırsız mobil internet ile 8 char kasıyordu. 1 level'dan 106 level'a kadar o internet ile kastı char'larını. Sen tek char'ı rahatlıkla kasabilirsin. Tabii 7/24 oyunda kalırsan, upload miktarının da mobil internet kotasına yansıdığını düşünürsek, illa ki başka sitelere de gireceksindir; kotan yetersiz kalır.

• quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

Ben Avea'nın interneti ile 23 Mbps bile ölçmüş adamım. Tabii bulunduğun yere, bulunduğun yerdeki o anlık kullanıma göre değişiyor bunlar. Evimdeki internetten hız olarak iyi, ancak ping olarak iyi değil. Ev internetimdeki ping değerlerim 1-15 arası gezinirken; mobilde 60 ila 150 arasında dalgalanıyor. Zamam zaman çok daha yukarılara çıkıyor. Bu da online oyunlar için olumsuz bir şey. Silkroad'un kendi lag'ını da katarsak, mobil internet ile oyun keyfi biraz sekteye uğrayabilir. Ancak yine de yurdun internetin milyar kat daha iyi olur ve oyunu da oynamana engel olmaz.

Forumdan Hey You! arkadaşımız, 96 Kbps hızındaki Vodafone sınırsız mobil internet ile 8 char kasıyordu. 1 level'dan 106 level'a kadar o internet ile kastı char'larını. Sen tek char'ı rahatlıkla kasabilirsin. Tabii 7/24 oyunda kalırsan, upload miktarının da mobil internet kotasına yansıdığını düşünürsek, illa ki başka sitelere de gireceksindir; kotan yetersiz kalır.

Yurdun interneti ile oynuyorum şuan 49 level bir karakterim varmış açtım premiumu kasılıyorum bedava takside lag oyundan kaynaklı sanırım ama çok az var rahatça oynanıyor yani ama teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.