Şimdi Ara

3G MOBİL MODEM HIZ TESTLERİ << ANA BAŞLIK (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
0
Favori
15.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aydın Merkez Kipa otoparkındaki Vodafone 3G Modem testim. (K3715)

3G MOBİL MODEM HIZ TESTLERİ << ANA BAŞLIK
  • 3g olmayan Aydının ilçesinde Vodafone ile 240 kbps; Turkcell ile 220 kbps bağlandı. Her ikisi de 256 k gibi bağlandı 3G olmayan şebekede. Yukarıdaki ise 3G li şebekede test edildi. Bence çok başarılı.
  •  3G MOBİL MODEM HIZ TESTLERİ << ANA BAŞLIK

http://www.speedtest.net/result/765628665.png

upload ın bu kadar düşük olması normal mi? 0,35 mb/sn
    ayrıca dün akşam evde baktığımda bir anda kullanımın 8.77 GB olduğunu gördüm ve çıldırdım.
    şimd iş yerine getirdim. buradaki bilgisayardan bakıyorum aksine çok düşük.
    vodaone yi aradım. kullanımın 635.730.100 olduğunu ve hesaplamak için 3 kez 1024 e bölmem
    gerektiğini söylediler??? bu 0,59 gibi bir rakama denk geliyor.
    yani hiçbirşey anlamadım...

• Kalles aynı sorun bizde de oldu birden 8gb görüntü msj attık 750 dedi. galiba programda sorun oldu.
  • hangi numaraya mesaj atılıyor? modemdeki sms bölümünden mi gönderiyorsun?
  • Vodafone için Aylık 5 GB paket için SORGU 5GB yaz 3636'ya gönder( modemdeki programdan)
  • son istanbul testim (4 diş sinyal)

• quote:

Orijinalden alıntı: Verticall

son istanbul testim (4 diş sinyal)

Gayet iyi tebrikler

• 2 Diş Yurt Dısı (İtalya)
    http://www.speedtest.net/result/789943905.png
    2 Diş Yurt İçi
    http://www.speedtest.net/result/789947408.png

Yurt içi upload nasl xD

K.bkmayn resim koymayı bilmiorum :D
  • Merhabalar,

İnternet paketin 22 yenilendi fakat kullanım bilgisi almak için mesaj attıgımda "22.04.2010 00:30:08 TARIHINDE AKTIF HALE GELEN AYLIK 5 GB VODEMNET PAKETINIZDEN 0 DATA KULLANIMI YAPILMISTIR. 22.05.2010 00:00:00 TARIHINDE PAKET YINELENECEKTIR."şeklinde cevap gelmekte bu işte bir garipli var gibi konu hakkında bilgi olanlardan yardımlarını rica ediyorum.

Saygılarımla

İlker
  • Merhabalar,

MH görüştüm ben internete girdiğim halde kullanmıyormuşum gibi görünüyormuş sistemde, Sorun bir kaç gün içerisinde düzelmezse tekrar aramam gerektiği söylendi.
  • Maslak Vodafone plazanın yanındaki Yıldız Teknik Öğrenci yurdundan :

bu da biraz sonra yaptığım öteki test

arkadaşlar wow oynuyorum sabahtan beri çok güzeldi bağlantım fakat akşam oldu gene rezil oldu bağlantı allah aşkına bir günü bir gününü tutsun şu vodafonun!

Oda arkadaşımla yan yana wow oynuyoruz, Vınn kullanıyor ve gayet güzel bir bağlantısı var ama ben o oyunu yağ gibi oynarken oynayabilmek için cebelleşiyorum akşamları . Bilmiyorum ne olacak bu halimiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda_yaman -- 25 Nisan 2010; 20:55:50 >

• Dengesizliğe bakarmısınız 5 dakika aradan sonra yaptığım testte bu halde sonuçlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda_yaman

Dengesizliğe bakarmısınız 5 dakika aradan sonra yaptığım testte bu halde sonuçlar

ama 3 sonuçta çok iyi.
    şunu sorayım hep mi böyleydi yoksa son 1 aydır falan mı böyle?
  • açıkçası akşamları çok kötüleşmesi bi iki aydır filan var. Nette gezerken çok farkedilmiyor ama oyun oynarken ciddi şekilde sıkıntılar yaşıyorum
    hatta direk oyundan koptum ve yaptım bu testi açıkçası ben de şaşırdım
  • Şu an oyundayım aldığım bi ms görüntüsü

• gece gece insanlar uydu ve vodafone toparladı
    az önce yaptğım testin sonucu: (paris serverlarıyla test ediyorum çünkü wow avrupa sunucuları pariste)
  • quote:

gece gece insanlar uydu ve vodafone toparladı
    az önce yaptğım testin sonucu: (paris serverlarıyla test ediyorum çünkü wow avrupa sunucuları pariste)

şok yaşıyorum, bu hızı hangi modemle ölçtün çok merak ettim...modemler genelde 7.2mbps lik değil mi? 21mbps lik modem bulamıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: falls

quote:

gece gece insanlar uydu ve vodafone toparladı

şok yaşıyorum, bu hızı hangi modemle ölçtün çok merak ettim...modemler genelde 7.2mbps lik değil mi? 21mbps lik modem bulamıyorum...

vodafone shoplarda var baktın mı?ben yakından inceleme fırsatı bulmuştum diğer modemlere göre biraz daha büyüktü.ama kullanma şansı elde edemedim.

• Merhabalar,

Biraz önce bir arkadaşımız Turkcell 3G almış 2.5-3yakın hız gördüm.

Çatalcadayım ben Vodafone ile 3G zor görüyorum. Evimdede o hızlara zor yaklaşıyorum hatta yaklaşamıyorum.

Ping süre :55ms Upload:1.15 civarında ben evde 0.30 görüyorum ben Vodafone bu rakamları umarım haberdar olur ve çalışmalarını hızlandırır.

Sadece fiyatı ucuz tutmak ve promosyonla olmuyor.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.