Şimdi Ara

4 Araç Arasında Kaldım Tavsiye ve Önerileriniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu an 2008 model TDCI Trend Ford Focus kullanıyorum. 2011 yılının başında aldım ve neredeyse 1,5 yıldır kullanıyorum. toplamda 14 bin km. yol yaptım.

Yeni yılda aracımı değiştirmek ve mümkünse sıfır araç almak istiyorum. Ama malum modeller çoğaldıkça insanın kafası karışmıyor değil.

Beğendiğim ve almayı düşündüğüm 4 araç şunlar:

SUV Modeli: Kia Sportage PLUS (Benzinli) - Hyundai ix35 Plus (Benzinli)
    Otomobil modeli: Ford Focus III Titanium (Dizel) - Hyundai i30 Elite (Dizel)

Bu dört modelinde fiyatı aşağı yukarı aynı. SUV modeli çok cezbedici donanım olarak ancak yakıt ekonomisi çok düşündürüyor. Otomobil olarakta i30 yine donanım olarak çok iyi ama karşısında kalitesini ıspatlamış ve 2. elinde fazla değer kaybı uğratmayan focus var...

Siz olsaydınız (bu dört model arasında) hangisini seçerdiniz. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Saygılar.

• diğer seçenekleri düşünmüyorsan ve sadece bu dörtlü kaldıysa
    1-focus
    2-kia spo

kia spo için yakıt evet sorun olur ama bildiğim kadarıyla lpg takılabiliyor artık
    tavsiye etmem böyle güzel bir araçla bi avm ye gidip girememk zor gelir şahsen bana:)
  • Focus der geçerim .
  • Kesinlikle i30 derim hemde elite
  • Focus
  • Focusun yol tutuşu ve görece süspansiyon sertliği ile aranız nasıl? i30 test ettiniz mi?

Evli ve çocuklu değilseniz SUV pek de gerekli değil gibi.
  • Focus 3 varken diğerlerine bakmam bile hem de titanium.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • focus 3 iyidir. suv tercih edeceksem de kia sportage tercih ederdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: oldsalt

Focusun yol tutuşu ve görece süspansiyon sertliği ile aranız nasıl? i30 test ettiniz mi?

Evli ve çocuklu değilseniz SUV pek de gerekli değil gibi.

Focustan pek bir şikayetim yok sadece TREND modeli olduğundan donanım sıkıntısı var. i30 inceledim ama test sürüşü yapamadım. KİA bayi hemen test sürüşü için geri döndüler ancak hyundai 2 kere başvurdum hala geri dönüş olmadı.

Bekarım ancak araca genişlik açısından değil de konfor ve donanım olarak (birazda görünüş) bakıyorum.
  • bu 4 araçtan biri olacaksa

focus
  • ben olsam yeni i30 alırdım.dizelin tadı başka olur.focus 3 ün de adı var işte,yoksa kasası birşeye benzemiyor.
  • ix35 aile varsa güzel seçenek bekarsanız focus
  • suv alınıp lpg taktırmak güzel olur bence.
    sportage çok şık bir araç.
    Eğer hemen satma derdiniz yoksa:
    http://forum.donanimhaber.com/m_62788040/tm.htm
  • kesinlikle Focus 3

i30
    ix35
    sportage
  • focus ve i35 2 side iyi seçim beklentilere baglı
  • i30 beni çok etkilemişti ancak araç biraz göz boyamaya yönelik ayrıntılara sahip, kalite olarak da daha çok yol alması lazım, aracın ön koltuklarının akası bile sert plastik dizinizi çarparsanız canınız acıyabilir. Fiyat olarak 5000 TL düşse idi normal derdim ancak fiyatı da gayet yüksek.
    Sonuç olarak benim de tavsiyem bu araçların içinde focus olur.

Bunların dışında Lancia Delta manuelini bayiler 54000'e kadar iner diye düşünüyorum. 10 numara araç ve vites topuzu dahi çok şık yapılmış ve her yerinden kalite akıyor aracın. Yaptığım test sürüşünde 150 km ile giderken araçta ses yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tesla_

i30 beni çok etkilemişti ancak araç biraz göz boyamaya yönelik ayrıntılara sahip, kalite olarak da daha çok yol alması lazım, aracın ön koltuklarının akası bile sert plastik dizinizi çarparsanız canınız acıyabilir. Fiyat olarak 5000 TL düşse idi normal derdim ancak fiyatı da gayet yüksek.
    Sonuç olarak benim de tavsiyem bu araçların içinde focus olur.

Bunların dışında Lancia Delta manuelini bayiler 54000'e kadar iner diye düşünüyorum. 10 numara araç ve vites topuzu dahi çok şık yapılmış ve her yerinden kalite akıyor aracın. Yaptığım test sürüşünde 150 km ile giderken araçta ses yoktu.

Bu lancia nın arkası fil oturmuş gibi ya hiç düşünmediğim ve düşünemeyeceğim bir araç. Kötü olduğundan mı hayır... Ama ortak fikir ford gibi duruyor. Ama maşallah bu ford da öyle bir paket seçenekleri var ki titanium almak yetmiyor ekstra paketlerinide alırsan fiyat 70 bine kadar çıkıyor.

• İ30 U denedim guzel arac. Ama almayı düşünmeme yetecek kaliteyi bulamadım fiyatına göre (60.000 TL) fiyatı varmış test sürüsü yaptığımız aracın, gülüp geçtim sadece bunu öğrenince (: O paraya 1-2 yasında Daha 20.000 de Volvo alabilirim hatta üzerine cebimde para kalır. Ben Focus önereceğim bu listeye bakınca mecburen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.