arkadaslar benim 4. nesil 20 gb renksiz ipodum var . bunun harddiski bozulunca harddiski yenilemek gerekti simdi ben uygun fiyata 40 gb harddisk buldum acaba 20gb yerine 40 gb tı taksam bir problem uyumsuzluk olurmu bana 4. nesilde 15 20 40 60 gb harddiskler takılabilir dendi bu ne kadar dogrudur ipod üstadlarından bir yardım lütfen!!!
bana bir sorun çıkarmaz gibime geliyo sonuçta bi yazılımla bunu kapatmış olamazlar herhaldeama en iyisi bilkomu arıyıp sormak ama benim açımdan sorarsanız birşey olmaz sanırım
bilkomu arama.yapacagın iş illegal sonucta...
berkayonnen baba hiç kazıkcı bilkom aranırmı hadi aradın bilkomdaki olur tabi niye olmasın dermi bunlar işin çalımları bunları eşe dosta sormak lazım
google da bi suru belge var. insanlar yapmıs yani..
sagol soulmate ben bulamadım bi kac lınk atabilirmisin bi bakiyim inceliyim
yaw benim de harddisk ayvayı yedi (4.nesil u2 ipod 20gb)nerden bulabileceğimi söylersen sevinirim
1- ebaydan alacagınız 1.8 inc hd iş goruyor(muş) yanlız teknik bir mesele oldugu için makalelere ingilizcem cok yetmedi ama belli olan su ki evet degiştirebilirsiniz ama teknik bir deneyiminiz olması lazım. kolay iş degil yani...
kardeş 40 gb hdd olur ama arka kapak oturmaya bilir forumda kedisan nickli ferhat abi var onunla irtibata geç elinde ipod teknik servis parcaları var sana yardımcı olacaktır
buyuksun soulmate takılabiliyomus demek inceledim sayfaları tesekkurler sımdı sıra hdd bulmakta ulan servise göturup yaptırıcana 2 katına cıkarıyosun 4. nesil u2 su olan arkadas bulursan bana da haber verirmisin bende bulursan haber veriirim
ok. Yanlız e-bay'den alısveris yapma sansın varsa kacırma derim..10 dolar fiyat biçiyorlar trden 13 ytl ye biraz zor bulursun...
soulmate su ebayde 10 dolar dediiginin linkini bi yazarrmısın baba sana zahmet cok makbule gecer gercekten
uzun arastırmalarım sonucu... ebayda fiyalar eger yuksek kapasiteye cıkarsan artıyor... ama sıkı takip edersen bozuk ipod parcaları hemen dusuyor. ebayde ipod 4g hd falan yazarsan bulursun... ama, eger boyle bir sansın varsa super olur http://kakaku.com/item/05361010225/
aradım bulamadım siz bulursanız bana pm atın LÜTFEN bilkom a 125 euro verecek durumda değilim.
tamamdır soulmate desteklerin için cok tesekkurler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme