Sony bu telefonun tanıtımını dünyanın en kalın çerçeveli telefonu diye yapsın. Bu kadar kalın çerçeveli bir telefon yapmak büyük emek ister bence. not:z2 kullanıcısıyım. özellikleri iyi olsa dahi bu kalın çerçevelerle geldiği sürece eleştirilmesi gayet normal
DH MisafiriD
kullanıcısına yanıt
Hocam çerçeve konusundan ziyade kapasitif düğmeleri sanal olarak vermeleri çok saçma o kadar boşluk varken koy alta bitsin. Yoksa bu telefonda oyun oynarkenki tutuş ergonomisi hiçbir cihazda yok...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
hatlar çok köşeli, fiziksel tuş olmamasına rağmen çerçeve kalın, ben bu tasarımı sevmiyorum açıkçası ,ayrıca bir arkadaş ekranı sararsın demiş ama ben yıllardır s ve note serilerini kullanıyorum hiç birinde yaşamadım o sorunu arkadaşım ultra aldı 1 yıl oldu köşede sararma oluştu cihazın amoled daha başarılı bu anlamda bence
ekran kasa oranı galaxy s4 kadar olan iphone7 en çok satan telefonsa çerçeve ile satış arasında direk ilişki yok demektir
nitekim eski modelden farklılaşmak için alt ve üst kısımları 2-3mm daraltabiliseler iyi olurmuş.2017'de çerçevelere önem verenlere apple da katılabilir.
ois yok diyene sony eis'inin kıyaslama videolarını izlemelerini öneriyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme