Şimdi Ara

4000 TL PC TOPLAMA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    mağazalar açık mı? söylediğiniz yöntem bana da mantıklı geldi o yüzden soruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khad -- 23 Nisan 2020; 15:23:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khad

mağazalar açık mı? söylediğiniz yöntem bana da mantıklı geldi o yüzden soruyorum.
    internette açık yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miracci

Ben elden alıp https://www.vatanbilgisayar.com/amd-ryzen-5-1600-asus-dual-rx580-o8g-prime-a320m-f-wd-500gb-ssd-crucial-8gb-ram.html
    bu sistemi almayı düşünüyorum 3800 tl anakart yerine b450m anakart alacağım 3900TL olur zaten birde işlemci r5 1600AF yani r5 2600 ile bazı yerleri aynı nanometreleri bide oc yaparsam çok güzel olur diye düşünüyorum güzel olur mu ?

Alıntıları Göster
    Hocam sistemde anakartı değiştirmek mümkünmü ben göremedim öyle bi seçenek?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

Hocam sistemde anakartı değiştirmek mümkünmü ben göremedim öyle bi seçenek?

Alıntıları Göster
    Hocam zaten elden alınacağı için orda yetkili kişiye söyleyeceksiniz oda en fazla 100-150 tl artacak bu kadar ama internetten alacaksanız öyle bir seçenek yok maalesef
    (biraz geç cevap verdim kusura bakmayın(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miracci

Yani şöyle mi diyorsunuz boşu boşuna fan alma

Alıntıları Göster
    O sizin tercihiniz hocam ben tercihinize karısamam.Ben kendi fikrimi soyluyorum sadece ben Ryzen 5 1600 AF Ryzen 5 2600 alacaksam ve buna ekstra fan alacaksam benim icin esprisi yok.
    Bu islemcileri F/P diye alıyoruz ben gidip 250Tl fan alacaksam benim icin bir esprisi kalmıyor.
    Benim AMD de ekstra fan alacagım islemciler belli Ryzen 7 2700X 105W,Ryzen 9 3900X,Ryzen 9 3950 tekrar soyluyorum bu benim dusuncem hem 65W lık islemci alıp hem ekstra fan alacaksam benim icin pek kıymeti kalmıyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.