Şimdi Ara

40k yapıp haliç üni atlas üni endüstri müh yazanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşte bu adamlardan dibine kadar mühendis olur ama 150k gibi sıralamalardan makine, ee yazanlardan hiçbir halt olmaz çünkü 40k yapamamış bikere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gerçekler zoruna mı gitti? Haliç üni endüstri okuyanların nasıl saygın insanlar olduğunu anlatmaya çalışıyorum.

• Forumda gördüğüm en akılsız adamsın he sen

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • recumbentibus0 R kullanıcısına yanıt

Evet keşke 40k yapıp haliç üni endüstri yazsaydım. Gerçi o sıralamaya diş yazıp daha üstün bir insan da olunabilir.

• Kardes kusura bakma da sen niye saglikcilarla kafayi bozmussun? Pespese baya konu acmissin her konu da mutlaka bir sekilde saglikcilara laf dayiyosun.. kompleks olusmus galiba sende sana gore tip dis kazanip okuyan herkes sıkıntılı ve okudugu bolumden dolayi tam bir ego makinesi!? Cok guzel bir soz vardi ama tam hatirlayamiyorum kendisinyle hicbir iliskisi ve zarari olmayan birine bir topluluga laf soyleyen kisinin icinde bastirilmismduygular yatar cok yuksek ihtimalle tip gelse yazardiniz ama olmadi icinizi ferah tutmanin yolunu da boyle buldunuz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hayır hocam olayı anlamamışsın mesele tıp değil top üni olsa o da tıpla denktir mesela ama top olması lazım mutlaka.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp vs boğaziçi işletme
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.