Bildirim
423 TL(kargo vergi DAHİL) Philips QC5115/15 Serisi Saç Kesme Makinesi 11 Uzunluk Ayarı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sakal kesme performansı nasıldır acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kargo 111TL olmasa çok iyiymiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zorlanmadan kesiyor. Kirli sakal yapıyor. Zaten sıfır beklentisi bu cihazlarda olmaz diye düşünüyorum. Sakal için kablosuz bir cihaz bakın. Sıfır kessin beklentisi varsa ona göre cihazlar vardır. Ben 8 sene önce Hepsiburada'dan almıştım. Kablosunun dış kaplaması çok kolay soyuldu. Onun dışında bir sorunla karşılaşmadım. Bu paraya daha güçlü cihazlar illa ki çıkmıştır🙂.
-
Kablosuz 3525 modeli gördüm sizin linkin altında onu aldım neredeyse aynı fiyat kargoyla
Philips HC3525/15 Saç Kesme Makinesi 1 Paket (1 x 1 Adet)amazonPhilips HC3525/15 Saç Kesme Makinesi 1 Paket (1 x 1 Adet)https://www.amazon.com.tr/dp/B092K41JBQ?ref_=cm_sw_r_apann_dp_1KZVWV25BBSXPVKN22RC
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
342 ye düşmüş.
-
Fiyat yine yukselmis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X