Şimdi Ara

45.000'e Alabileceğim Araç (Yeni Opel Astra Alındı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kocakonak

Çoğunluk C4 demiş ama Citroen bayilerini aradım ellerinde araç yokmuş ve gelecekmiş. Gelecekte olanlar bile satılmış. Ben önümüzdeki haftaya kadar aracımı almak istiyorum artık.
    Benim ilandaki toyota corollaya kimse bişey dememiş. Sizce alınırmı aklıma en çok yatan o araç şuan için.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-toyota-corolla-2010-model-toyota-corolla-15000-km-31432717/detay

almaya kalkarsan alınır gayet güzel araba aksesuar vs var öğrenmek istediğin birşey varsa sorabilirsin otomatik vitesi hariç , ben manuelciyin hiç anlamam otomatikten.

edit : linkte aracın boya darbe durumu belirtilmemiş ama eğer otomatik şart değilse sıfırı aşağıdaki gibi sıfırda alabilirsin (bir alt donanım)

Corolla Dizel 1.4 D-4D Comfort 47,400

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter06 -- 17 Mart 2011; 15:55:51 >

• 47000tl verip 2.el c segmenti araç mı alacaksınız?
  • 0 km araç konusunda bir fikrim yok ama 2.el D segmenti arıyorsanız 1.5 dizel Laguna'lar sıfır fiyatına oranla ucuz satılıyorlar.

Örnek ilan:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-renault-laguna-2010-model-laguna-1-5-dizel-dynamique-gt-ilk-el-hatasiz-36592449/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: plateau

47000tl verip 2.el c segmenti araç mı alacaksınız?

45.000 TL verip citroen gibi bir otomobil almaktansa, üst sınıf çok daha kaliteli
    vw gibi bir araç bence daha mantıklı..

Alman teknolojisi alamıyorsanız, japon teknolojisi alın derler.
    İkisinede gücünüz yetmiyorsa ne aldığınızın çok bi önemi yok
    çünkü bir süre sonra hepsinin geldiği nokta aynı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferisbb

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2004-model-honda-accord-2-0-executive-42988042/detay

böyle bişey al fazla parayıda benzin parası yaparsın

Accord iyidir :) tüpede çookk uyumlu ve tüple dizelden daha iyi bi yakıt masrafı oluyor
  • Şahsi tercihim Ford Focus, Bravo, C4...

Sanırım arkadaş benim gibi aracın çok büyük olmasını istemiyor. Bizde bir Focus 1.6TDI var, iyi araba.
  • Focus Trend X 4K 1.6 TDCi 109PS
    45.705,00 TL

• Citroen C4 1.6 HDI 112hp
  • MUTLAKA otomobil olmak zorunda değil ise, naçizane olarak; SUZUKI Grand Vitara 1.9 DDiS (dizel) öneririm.
    Bu dizel modellerin hepsi MANUEL vitesli ve full-donanımlıdır. Benzinlileri ise AT veya MT ve 2 donanım paketiyle satılıyor.
    Dizelleri 2007 (benzinliler ise 2006) model yılından itibaren ülkemizde satılmaya başlanmıştır.
    45.000TL'ye, fazla km yapmamış çok zorlanmadan bulursunuz.
    Gerçek ve sürekli 4x4 (4H), 4H-Lock ve 4L-Lock arazi vitesi sayesinde karda, buzda, çamurda sürüş güvenliği sağlar.
    Uygun lastikler ile her türlü yolda ASLA kalmazsınız.
    ESP + TCS + EBD + Brake Asist vb sürüş güvenliği donanımları.
    Otomatik (ama dijital olMayan, sıcaklık derecesi manel ayarlanan) klima
    6'lı CD-changer Clarion müzik sistemi, ön ve arka kapılarda 4 hoparlör, ön kapı cam köşelerinde 2 tweeter.
    Sunroof,
    Isıtmalı, yükseklik ve sırt eğimi ayarlı ön koltuklar,
    Sırt eğimi ayarlanabilen, tamamen, kolayca öne doğru katlanarak bagaj hacmini artıran 2+1 arka koltuklar.
    Isıtmalı yan aynalar,
    Anahtarsız kapı açma ve motor çalıştırma,
    Orta konsolda 2. ve bagajda çakmak soketi: 12V
    Geniş bagaj hacmi, vs

AMA asfalt yol konforu özellikle D segmenti otomobillerin altındadır. Süspansiyonları araziye de uygun olması gerektiğinden serttir, bu nedenle küçük tümsek ve çukurları, binek araçlara göre daha fazla hissedersiniz AMA bu hissetmenin dışında, aşırı hızlı olmadıkça çoğu çukur ve tümsekten de korkmadan geçebilirsiniz, araca hiçbir şey olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRAVEHEART11 -- 18 Mart 2011; 10:36:11 >

• sayın kocakonak,çıktığınız bu zorlu yolda başarılar dilerim.ben daha önceki araba alma anılarımı anlatayım:2005 yılında 11000 tl'lik ama bir kuruş fazla olmaz diyerek yola çıktım.23000 liralık araba aldım.şimdide sizin gibi 45000 tl'lik ama bir kuruş fazla olmaz dedim 57000 liralık araba aldım. hep bir adım ötesi diye diye sonuna varamıyorsun.

güncel kasaları itibariyle corolla,fluence,s40 seçenekleri tercih edilebilir
  • İkinci el olmasını sorun etmediğinize göre, aşağıdaki ilan belki ilginizi çeker.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-jaguar-ilk-sahibinden-jaguar-x-type-2-0-d-executive-arkem-otomotiv-den-45003048/detay
  • Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum. Aracımı sonunda almış bulunmaktayım. Seçimimi beni dış ve iç tasarımı olarak en başından beri en çok etkileyen araç olan Yeni Astra HB 1.6 115 HP Active Select Sport 47.731 den yana kullandım. Fiyatı da bayi ile sıkı bir pazarlık sonucu 45.000 e alabildim. Aracımı çarşamba günü teslim alacağım inşallah. :) Tekrar çok teşekkürler, iyi forumlar.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocakonak -- 18 Mart 2011; 16:26:55 >
  • quote:

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum. Aracımı sonunda almış bulunmaktayım. Seçimimi beni dış ve iç tasarımı olarak en başından beri en çok etkileyen araç olan Yeni Astra HB 1.6 115 HP Active Select Sport 47.731 den yana kullandım. Fiyatı da bayi ile sıkı bir pazarlık sonucu 45.000 e alabildim. Aracımı pazar günü teslim alacağım inşallah. :) Tekrar çok teşekkürler, iyi forumlar.. :)

hayırlı olsun güle güle binin çok şık bir araç gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

quote:

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum. Aracımı sonunda almış bulunmaktayım. Seçimimi beni dış ve iç tasarımı olarak en başından beri en çok etkileyen araç olan Yeni Astra HB 1.6 115 HP Active Select Sport 47.731 den yana kullandım. Fiyatı da bayi ile sıkı bir pazarlık sonucu 45.000 e alabildim. Aracımı pazar günü teslim alacağım inşallah. :) Tekrar çok teşekkürler, iyi forumlar.. :)

hayırlı olsun güle güle binin çok şık bir araç gerçekten

• quote:

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum. Aracımı sonunda almış bulunmaktayım. Seçimimi beni dış ve iç tasarımı olarak en başından beri en çok etkileyen araç olan Yeni Astra HB 1.6 115 HP Active Select Sport 47.731 den yana kullandım. Fiyatı da bayi ile sıkı bir pazarlık sonucu 45.000 e alabildim. Aracımı çarşamba günü teslim alacağım inşallah. :) Tekrar çok teşekkürler, iyi forumlar.. :)

Bence gayet güzel bir tercih yapmışsınız , ben yeni Astra'nın kasasını yeni Golf'den daha çok beğeniyorum.
  • Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın... Görüşlerinizide yazın... Bizde faydalanalım...
  • hayırlı olsun, güzel tercih
  • Hayırlı olsun, güle güle kullanın...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.