Şimdi Ara

4800 İP Hero tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    orianna alacam gibi duruyor evet aklıma takılan soru hergun yeteri kadar pratik yapsam zorluğunu kendime göre kaldırabilirmiyim birde bulunduğum lane' i kazanabilirmiyim
  • loneytunes kullanıcısına yanıt
    Çok bir zorluğu yok sadece iyi pozisyon alman lazım ve earlysi çok iyi değil. Biraz oyna oynayanların videolarını izle anlarsın napman gerektiğini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thablion kullanıcısına yanıt
    anladığım kadarıyla oyunun erken safhalarında yani early game de kill almaya uğraşmayacağım takasa girme durumu olunca dürteceğim onun dışında farm dan geri kalmayıp late game ve tf oyunlarında iş yapmaya başlayacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loneytunes -- 24 Aralık 2015; 22:58:00 >
    rica ederim

• Renekton al kardeşim koridor kabadayısı diye geçer earlysi çok güçlüdür bir kere kill al yeter karşındaki adamın lane e gelesi kalmaz.Ayrıca tanksın ve stunun var tfde de baya iş yaparsın.Ayrıca kolay kolay counter yemezsin yani rakibi görmedende seçebilirsin no problem

• cevabınız için çok teşekkür ederim renektonuda alacağım yalnız eğlenceli olurmu o benzeri şampiyonlar var her ne kadar iyi oynayabiliyo olsamda (alışkanlık olarak) eğlendirmeyen herolar ondan soruyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: loneytunes

cevabınız için çok teşekkür ederim renektonuda alacağım yalnız eğlenceli olurmu o benzeri şampiyonlar var her ne kadar iyi oynayabiliyo olsamda (alışkanlık olarak) eğlendirmeyen herolar ondan soruyorum

Hmmm renekton safe pick bir şampiyon,riskli olmaz koridorun geri düşsende toparlarsın da hmm senin istediğin gibi eğlenceli değil tabi :)

• Renekton lane bully ama tflerde falan pek beğenmiyorum
    Orianna güzel farm yapması diğer ap lere göre kolay ama tf herosu. 1v1 de çok daha güçlü rakipleri var, oynamasını ben severim

• Umut K. kullanıcısına yanıt
    anladım 1v1 de çokmu zayıf kalıyor tfler başlamadan kendi lane inde iş yapamazmı yani soruyorum çünkü oynaması eğlenceli olduğu kadar iş yapmasıda önemli
  • quote:

anladım 1v1 de çokmu zayıf kalıyor tfler başlamadan kendi lane inde iş yapamazmı yani soruyorum çünkü oynaması eğlenceli olduğu kadar iş yapmasıda önemli

Durtersin,belki kesebilirsin ama bir zed,yasuo,syndra kadar güçlü değil 1v1'de.

• PagRyze kullanıcısına yanıt
    anladım peki daha farklı tür öneri varmı acaba mid için birde şunu belirteyim bende tam aksine yasuo zed tarz şampiyonları sevemedim eğlenceli olmadı veya syndra nasıl birşeydir eğlenceli olurmu early de nası olur late de nası olur
  • quote:

anladım peki daha farklı tür öneri varmı acaba mid için birde şunu belirteyim bende tam aksine yasuo zed tarz şampiyonları sevemedim eğlenceli olmadı veya syndra nasıl birşeydir eğlenceli olurmu early de nası olur late de nası olur

Maalesef aklıma gelmedi başka.Aklına takilanlari youtube'dan gameplay izleyerek cevaplaybilirsin.

• Ahri falan da oynayabilirsin midde, safe olduğu kadar agresif de bir pick, bu yüzden profesyonel sahada da çok görülüyor. Orianna'ya direk bulaşma derim diğer champlere göre çok daha fazla mekanik ve tecrübe istiyor. Ondan önce biraz temel mid lane Bilgin olması lazım pozisyon almak çok önemlidir oride yoksa tek yersin 0 damage atamadan ölürsün.

Onun dışında Renekton çok güçlüdür hatta şuan en güçlü lane bully'dir belki. Late Game'de Ad kasmadığın sürece düşer ama AD kasarsan da W atana kadar tek yersin büyük ihtimalle. Yine de epey güzel bir pick early-Mid safhası göz önüne alındığı vakit.

Hangisini alacağına senin karar vermen lazım, yoğunluk vereceğin lane'e yönelik bir champ al.

Vel'koz ip fiyatı 4800 mü bilmiyorum ama deneyebilirsin.Hem farklı seçim hem de uzmanlaştığın sürece kaybedeceğini sanmıyorum.
  • Kassadin adamdır

• öncelikle değerli yorumlarınız için teşekkür ederim mid koridoru hakkında yeterince bilgim var ahri var oynadığım herolardan ayrıca benzeri herolaırda oynuyorum ryze annie yada biraz daha suikastçilere yönelik bende olmayan mid herosu brand vladimir orianna tarzı vladimir sarmamıştı brand bende yok freelerdeyken oynamıştım baya onunda skilleri tutturmaya bağlı biraz orianna düşünüyorum şuanda bu tür şampiyonlarda zorlanacağımı düşünmüyorum oynadığım için hep... vel koz a gelince 6300 o fakat oynamıştım hiç beğenmemiştim tabiiki benim düşüncem buda
    O zaman Orianna tavsiye ederim.
  • kassadin de var evet neyse arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler aklıma orianna yattı birde solo için tavsiye verebilirseniz renekton a gelelim earlyde dediğiniz gibi güçlü ancak daha farklı tarz hero önerebilirseniz solo içinde biraz teferruatlı offtank darius garen pantheon yada işte renekton gibi değilde daha combo ya bağlı herolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hurricane10

orianna aldım evet teşekkürler birde solo için öneri varmıdır acaba aradığım tür şampiyon yazayım orayada... irelia, lee sin tarzı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hurricane10

orianna aldım evet teşekkürler birde solo için öneri varmıdır acaba aradığım tür şampiyon yazayım orayada... irelia, lee sin tarzı

lissandra olabilir çok fazla CC si var Q-W-R skilleri. Rylai alırsan oto ataklarda yavaşlatır birazda tank olursan miss :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.