Şimdi Ara

4800 İP Hero tavsiyesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Maokai,Rumble,Gnar bunlar da Lissandra'ya ek tercih olabilir.Ya da şuan güçlü olan Trundle önerebilirim ayrık ittirme,kaçma yeteneği gibi konularda iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: loneytunes

çok tesekkur ederım cevap için hocam kesinlikle bakacağım

Önemli değil
  • Olaf veya wukong alabilirsin top için ikiside zevklidir ama wukong geri düştüğünde toplaması çok zor bilesin ama tf de çok iş yapar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • K4NAME kullanıcısına yanıt
    yorumunuz için teşekkürler lissandra deneme aşamasındayım büyük ihtimalle onuda alıcağım gibi hoş
  • Hurricane10 kullanıcısına yanıt
    rumble oynamıştım eğlenememiştim, gnar arkadaşın charından deniyorum. maokai çevremde oynayanıda görmedim biraz bilgi verebilirseniz o hero hakkında gene izlerim videolarını tesekkurler
  • olaf alacam evet denedim arkadaşımın charından jungle a da gidiyo soloyada baya güzel zevkli tesekkürler wukong saçma geldi biraz
  • loneytunes kullanıcısına yanıt
    İtem buildi asırlık,cehennem asası geri kalan tank yapabilirsin.Ya da asırlık gerisi tank yapabilirsin.Maokai team fight herosudur fazla cc sayesinde takım savaşlarında çok iş yapar.Adcye yapışırsan onun kaçma şansı çok azdır zaten.Lanede de iş görür fakat kill alma potansiyeli çok azdır.Ama iyi durumda olan bir Maokai oyundaki bütün kuleleri tanklayabilir.4-5 ay öncesinde çok popülerdi fakat ultisinin nerflenmesi biraz gücünü düşürdü fakat hala çok iş görüyor ben öneririm.Vlad karşına gelmediği sürece de zorlanmazsın.Bu arada jungle da dönebilirsin şuan orda da iş yapar.Karşı takım ad ağırlıklıysa duruma göre zhonya da çıkabilirsin o zaman daha çok eğlenirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 25 Aralık 2015; 23:19:48 >
  • Hurricane10 kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler maokai ip birikince alacağım
  • Kardeşim maokai ye asırlık alma öndeysen bile alma gerek yok çünkü görevin hasar değil tanklık asırlık ikisini de veriyor ama çok geç tanklaşıyosun onun yerine ilk basede baminin alevi alıp full tank kasmanı öneririm.Lissandra baya güçlü.Rumble da çok iyi ama baya zor Wukong çok iş yapar ama sıkıntı pick ve zevklidir oynaması baya adamlara fake atarsın falan.Gp fiora da düşünebilirsin hasar odaklı champ için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asit yağmurundaki baz -- 26 Aralık 2015; 11:29:55 >
  • cevabınız için teşekkürler şöyle maokai daha henüz videosunu dahi izlemiş değilim olaf bende yok ama arkadaşlarımdan oynadığım bi champ ve az çok biliyorum tfde demiyelimde 1 v 1 de baya eğlenceli oldugunu biliyorum. rumble aramda bi tur oynamıştım ve gerçekten dediğiniz gibi zordu ve hiç bir şey yapamıyordum denilebilirdi gerçi bizim takımda iyi değildi fena yenilmiştik ama normal sihirdar vadisinde nasıl olur bilemem wukong hayaleti falan olan bi şampiyon sanıyosam ama bana göre hantal kalıyo lissandra arkadaşın sihirdarında var orda deniyorum ara sıra botlarda ayarı tutturursam almak istiyebileceğim bi şampiyon. fiora var ve solo koridorda mainlerimden biri riven veya biraz daha farklı aatrox tarzı şampiyonlarda 1v1 de iyi fakat tfde çok iyi iş yapabildiğim söylenemez illaki tarzı değiştireceksek cho gath severim mesela onlar kadar iyi oynayamam genellikle ama onlardan daha eğlendiğim kesin aatrox ta yok bu arada bende oda aslında darius un bi farklı modeli gibi sadece darius mobility deil o daha oynak kovalama kaçma mekanizması ona göre daha yüksek kha zix merak ediyorum zor oynaması ama rek sai denemek istiyorum ve xerath vs. vs.

• Aatrox çok sevdiğim bir şampiyon ve dariusla alakası yok aatrox onun gibi immobile değil aksine mobil ve cc si var istersen onun için kendimin oluşturduğu bir build söyleyebilirim başka bir yerde görmedim neyse maokai ye gelirsek çok kolay ve zevklidir ama full tank kasmanı öneririm asırlık alma ilk basede 1100 gold a baminin alevi almaya çalış.Wukong a gelince hayaleti yok w yeteneği kendi kopyasını bırakıyor olduğu yere o hiç hareket etmiyor veya vurmuyor bikaç sn sonra etrafına büyü hasarı verip yok oluyor o birkac snde de wukong görünmez oluyor wukong çok güçlü bir champtir tflerde çok iş yapar latede düşmez ama zordur ve geri düşünce çok zor toparlar ayrıca tek hasar eşyasıyla çok iyi hasar vurabilen tanklardandır kara balta alır kalanını tank kasarsın(günateşi çok iyi gider bu arada) illa hasar istiyosan haşmetli hydra alırsın bide tiamat wukong un eskiden core itemıydı şimdi de alınır herhalde çok prosu değilim wukongun.Lissandra midde aşırı güçlü bir champ skill setinden dolayı mobilite wave clear hayvan gibi cc ye sahip zevkli de.Illaoi de deneyebilirsin baya güçlü.

• anladım lissandra solo oynanabiliyosa gerçekten denemeye değer sizinde dediğiniz gibi illaoi sevmedim hatta nefret ettim diyebilirim wukong ve maokai' e ait videoları kesinlikle izliyorum maokai bakmış durumdayım yalnız kill alması yok sanıyosam malphite gibi sup haricide oynuyo hatta jungle ve solosuda var maokai biraz daha acılabiliyo koridor zenginliği acısından ancak bi onun kadar hantal ama bide ondan çok daha yüksek ani hasara sahip diyebiliriz full canlı rakibe yarı canımızdan atılıp yüksek hasarlar verip karlı cıkabiliyoruz early game de böyle gider yani bu yada 1v1 de ama tflerde nasıl olur işte yoksa hero gerçekten güzel ve eğlenceli bişeyde olabilir ordaki atmosferi düşünüyorum da :)
  • Maokai kolaydır pasifiyle de güzel can yeniliyor bilmiyosan belli bir sayıda yetenek attıktan sonraki düz vuruşun can yeniliyor lanede çok kesmeye oynamayacaksın tflerde hayvan gibi iş yapacaksın zaten sadece ormancı baskın attığında kesebilirsin onun harici çok zor.Malphite maokaiye benzer kolaydır hasarı iyidir cc si ve az da olsa mobilitesi vardır tflerde iyi iş yaparsın kolayca ölmezsin ona da asırlık kasmanı tavsiye etmem full tank gitmelisin bide karşında çok yüksek hasarlı biri varsa w fulle zırh veriyor bide mutlaka buzdoğan al malp a

• anladım maokai kaç ip biliyorsanız yazabilirmisiniz ben suan bakamıyorum ona ait bikac video izledim güzel gibi eğlenceli olur yani onu jungle harici solo da oynamak istiyorum tabiiki yalnız son yazınızı anlıyamadım buzdoğan al malp a derken maokai demek istediniz heralde malphite yerine cunkı ben malp oynamıyorum maokai ise alıcam
  • Kardeşim maokai 4800 ip malphite ise 1350 olması lazım buzdoğan malpa çok iyi gidiyor demek istedim aynı şekilde maokai ye de alınabilir maokai jungle bence çok saçma toptan başka yerde oynama bide lissandra da baya güçlü topta da oynayabilirsin ama midde daha iyi topta tank champler daha iyi iş yapıyo gnar gibi bu arada gnar da aşırı zevkli ve güçlüdür ama zordur el alışkanlığı ister.

• zyra
  • loneytunes kullanıcısına yanıt
    Fizz ve Rnekton al bennce
  • 4800

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.