Şimdi Ara

4850 Toxic

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar sonunda karar werip bugun 4850 toxici aldrdim cewplariniz yorumlariniz içn teşekkürler power yetmezliği wardi onuda 500 w ocz power aldrdim şu andaki sorum pcde işlemci sorun yaparmi sistem şu e6300 işlemci gigabyte 945gm s2 anakart 3 gb ram 667 kingston 4850 toxic 500 w power suply ocz şimdiden teşekkürler arkadaşlar

• dostum sorun olmazda belki işlemcinin hızı yavaş olduğundan dolayı bazı oyunlarda darboğaz yapabilir. Aynı işlemciden bende de var ve 4850 toxit bende alacağım inş sıkıntı olmaz. Dene bakalım pc yi ve ekran kartını yorum yazarsan iyi olur
  • toxic iyi bir kart ve serin tavsiye ederim
  • Tmm abim saolasn yazarim cewp pazartesi allahin iznyle gelio kart we power bugun sipariş werdimde
  • quote:

Orjinalden alıntı: umit_53

Tmm abim saolasn yazarim cewp pazartesi allahin iznyle gelio kart we power bugun sipariş werdimde

güzel kart hayırlı olsun güle güle kullanın
  • güle güle kullan kardeşim.belleklerde 667mhz bana biraz yavaş gibi geldi.
  • ben sana şimdi soyleyım o işlemcıyle daha doğrusu 1.83ghz işlemci ile o karttan bişey bekleme ilk önce işlemcın alman daha ıyıydı. ama artık bol bol oc yapmanı tavsıye ederım stok fanı sök bişeye yaramaz o fan iyi bir soğutucu al ve yapabıldıgın kadar oc yap
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Sapphire hd 4890?
    15 yıl önce açıldı
    ZOTAC GTX 1070 AMP Extreme
    2 yıl önce açıldı
    R9 290 Sapphire
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.