Şimdi Ara

490 mf tahmin sıralama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu zamana kadar birçok haber okudunuz yok full var yok vs. Size göre 490 puana kaç k gelir bi yazın pls.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 8k

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7k-8k erzurum fulleme haberi doğru ise 12k -15k arası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • culcaster11212 kullanıcısına yanıt
    Sağolasın hocam.

• 19k
  • Areyouradyo kullanıcısına yanıt
    Yalandır hocam kayserinin en iyisi olan elit dershanesinde bile 1 full yok. Ki 8 full çok sallama olmuş. Ki arkadaşın biri de bunu hocasına sormuş. Dershenin türkçe Hocası yalanlamış haberi

• quote:

Orijinalden alıntı: md.hsa

Yalandır hocam kayserinin en iyisi olan elit dershanesinde bile 1 full yok. Ki 8 full çok sallama olmuş. Ki arkadaşın biri de bunu hocasına sormuş. Dershenin türkçe Hocası yalanlamış haberi
    O zaman 7k-8k aralıgı gelir muhtemelen

• Sturmfahrt kullanıcısına yanıt
    Hocam neye dayanarak 19k olduğunu düşündün

• md.hsa kullanıcısına yanıt
    kayserinin en iyi dershanesi elit mi? Biraz atıyorsun Türkiye geneli deneme sınavlarında (özdebirde gördük) gördük kimin en iyi dershane olduğunu hatta tekden fenden bile iyi netler çıkaran vardı istemde

son özdebirde elitte 110 net filan vardı. Bizde en iyi yapanın neti 116 ydı. Tekdende bile en iyi tyt neti 113 netti. Ayt de siz batmıştınız. Bizde 40-50 öğrenci aytyi 70 üstü yapmıştık sizde 4-5 kişi vardı.

Sizin sadece geçen sene iyi sıralamalar vardı ilk 500e girenler vs bizde tsde Türkiye 2.si vardı. Mf de Türkiye 9.su vardı vs. Bence sallama salı günü yine göreceğiz
  • herhalde en pahalı dershanesi demek istemiştin ücreti 9 bin civarıydı istemin 6 bindi
  • Hocam sakin ol 😁😁
    Ben elit diye duyduğum için öyle dedim.
    Senin netler ne durumda

sana 8 full diyen mi var. 1i 118 tyt 80 ayt yapmış. zaten sizin dershanede 70 geçen 5 kişi olsa şükredin bu yıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8646DB36B

kayserinin en iyi dershanesi elit mi? Biraz atıyorsun Türkiye geneli deneme sınavlarında (özdebirde gördük) gördük kimin en iyi dershane olduğunu hatta tekden fenden bile iyi netler çıkaran vardı istemde

son özdebirde elitte 110 net filan vardı. Bizde en iyi yapanın neti 116 ydı. Tekdende bile en iyi tyt neti 113 netti. Ayt de siz batmıştınız. Bizde 40-50 öğrenci aytyi 70 üstü yapmıştık sizde 4-5 kişi vardı.

Sizin sadece geçen sene iyi sıralamalar vardı ilk 500e girenler vs bizde tsde Türkiye 2.si vardı. Mf de Türkiye 9.su vardı vs. Bence sallama salı günü yine göreceğiz
    Burası karışacak vaziyet alın
  • 😁😁 yahu ben elite gitmiyorum sadece aldığım duyumlara göre öyleymiş hemen büyütmeyiniz pls. 😁

ben 485 alıyorum dershanede normalde 60-90 arası oluyordum. Msüde de ilk bine 30 a yakın öğrenci soktular ben 3k olmuştum msü sonucuna göre de 70. olmuştum dershanemde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8646DB36B

sana 8 full diyen mi var. 1i 118 tyt 80 ayt yapmış. zaten sizin dershanede 70 geçen 5 kişi olsa şükredin bu yıl
    Bu kin bu nefret nedir hocam Elit sana sövdü mü ne yaptı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: md.hsa

Hocam neye dayanarak 19k olduğunu düşündün
    Erzurum 8 full
  • mezunlarda 2.sınıftaydım. Ama 12.sınıflardan dolayı 60-90 arası oluyordum. Kayseri fen lisesinin yüzde 80 buraya geliyordu. 12lerden 3 sınıf vardı süperdi sınavlarda.
  • Ösys de durumu nasıl peki istemin şimdi bilgin var mı hocam?

• Sturmfahrt kullanıcısına yanıt
    Çocuğun birisi yalanladı dershanedeki yöneticiyi aramış. :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.