Şimdi Ara

4Kings Clanımız Kurulmuştur. '24.03.2014' (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
614
Cevap
6
Favori
18.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nanobot

quote:

Orijinalden alıntı: canerx1234

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hitman

quote:

Resmi siteden 39 dolar'a ros paketini aldım. Direkt alınca euro ya çeviriyo fakat,Kendime hediye olarak gönderdim dolar olarak ödeme aldı

sunu nasil yaptin Hocam tam olarak anlatsana .

usa battle.net bağlandıktan sonra hesabınıza giriş yapın,dolar olarak gözüküyo ödeme yapınca eu sayfasına yönlendiriyo,euro ya dönüşüyo fiyat
    Fakat gift tıklayınca dolar olarak ödeme alıyo,gift tıklayıp ödeme şeklini seçiyosunuz bi mail adresi yazıp cd-key gönderiyolar ödeme dolar olarak alınıyor.

Dostum daha sonra sknti cikmasin 80tl ye denk geliyor sanirim aralin fiyatinada bakalim kutuluda 80 olur diye dusunuyorum genede guzel yontem

Aralın 80tl ye satıcağını hiç sanmıyorum.Kredi kartı ekstresine baktım 39 dolar çekilmiş

Yok ban felan babında olmaz heralde ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hitman

quote:

Resmi siteden 39 dolar'a ros paketini aldım. Direkt alınca euro ya çeviriyo fakat,Kendime hediye olarak gönderdim dolar olarak ödeme aldı

sunu nasil yaptin Hocam tam olarak anlatsana .

usa battle.net bağlandıktan sonra hesabınıza giriş yapın,dolar olarak gözüküyo ödeme yapınca eu sayfasına yönlendiriyo,euro ya dönüşüyo fiyat
    Fakat gift tıklayınca dolar olarak ödeme alıyo,gift tıklayıp ödeme şeklini seçiyosunuz bi mail adresi yazıp cd-key gönderiyolar ödeme dolar olarak alınıyor.

Dostum daha sonra sknti cikmasin 80tl ye denk geliyor sanirim aralin fiyatinada bakalim kutuluda 80 olur diye dusunuyorum genede guzel yontem

Aralın 80tl ye satıcağını hiç sanmıyorum.Kredi kartı ekstresine baktım 39 dolar çekilmiş

Yok ban felan babında olmaz heralde ?

Sanmıyorum çünkü illegal bişey yok ortada rus key filanda değil,battle net kendi sitesinden aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler benide ekleyin.. tek kasıyorum sürekli sıkıldım party şart haber edin..

Katherina#1970
  • Yeni hesabımı eklerseniz sevinirim uterjin#2847

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • #RowLend1713
    Mert / İstanbul / 18
  • Ekleyebilirsiniz arkadaşlar

Dante#2390
  • Skywalker#2659
  • #ciklocu3482
  • DarkLord#2894
  • Hahah askerliği bitirdim, bugün eve geldim ve Diablo'ya devam. RoS'a kadar çok paragon yapmam lazım, öyle böyle değil, çok.
    Barbar falan açıyım, döne döne 100 yaparım artık. =P WD oynayasım da var ama bilemedim, neyse sabahlar olmasın bana artık, gelsin paragonlar.
  • sonunda bitirdin ha hoş geldin zamanlama iyi olmuş.
  • Kiss-of-Death K kullanıcısına yanıt
    :) Hoşgeldin, adeta dün gittin gibi diyeceğim ama tabii yapan bilir. 1 ay dinlenirsin, zaten o vakte Ros aktf olacak...
  • Arkadaşlar ben tam login oluyorum cep telefonumu değiştirdiğim için mobile authenticator ı yeniden yükledim. Kodu kabul etmiyor. şifre resetliyorum banamısın demiyor ne saçma olmuş bu iş yardımcı olabilecek biri var mı ?
  • Ledox#2339
  • Hobo#2655
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

Hahah askerliği bitirdim, bugün eve geldim ve Diablo'ya devam. RoS'a kadar çok paragon yapmam lazım, öyle böyle değil, çok.
    Barbar falan açıyım, döne döne 100 yaparım artık. =P WD oynayasım da var ama bilemedim, neyse sabahlar olmasın bana artık, gelsin paragonlar.

Hb dostum
  • Yeni arkadaşları ekledim, başlık güncellenmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: savrotin

#ciklocu3482

Bırak makarayıda uhazhuazh ROS ları spariş ettinmi :D
  • Arkadaşlar bu arada kendi 100 paragorn WD karakterim harici hiç karakter kasmadım bakalım ne kadar kaybım olucak görcez :)
  • herkese slmlar:)

Türk clan kursak hiç fena olmaz aslında:)
    ismim: GÖKHAN yaş:25

battletag: gokox34TR#1252
    bir sorum olucak arkadaşlar ROS CE sparişi verdim aralgame aynı zamanda diablo normal collaction da almayı düşünüyorum fakat haliyle içinde ayrı bir key olucağından sıfırdan başlamş olucam.şimdi kullandım karakterlerim itemlerim herşeyi bu collactiona aktarılıyormu ?? bir bilginiz warmı bu konuda şimdiden tşkr ederm
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.