Şimdi Ara

4Kings Clanımız Kurulmuştur. '24.03.2014' (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
614
Cevap
6
Favori
18.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beni ekleyin bari. Henüz paragon 100'üm ama 25 Mart'a kadar 110 oluruz elbette.

Gunslinger #2953

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Gunslinger-2953/hero/4221620
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fabrice

Beni ekleyin bari. Henüz paragon 100'üm ama 25 Mart'a kadar 110 oluruz elbette.

Gunslinger #2953

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Gunslinger-2953/hero/4221620

150 olursun rahat bizim partylerle.
  • Clan katılımı için sartlara dikkat edin lütfen 250k dps kuralı var yoksa partylerde torment seviyesinde zorluk çekiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuribaras

beowulf#2728

ekleme talebi yolladım request çekerim
  • Beni de eklermisiniz,ROS'u dün akşam satınaldım.Hep birlikte akalım.

ESHQUIA#1688
  • COOLSTORYBRO#2652
    istekleri pek karşılamıyor ama eklerseniz yetişirim size:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cam_erol

Beni de eklermisiniz,ROS'u dün akşam satınaldım.Hep birlikte akalım.

ESHQUIA#1688

yenimi aldın account u sen dostum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoMoreMercy

COOLSTORYBRO#2652
    istekleri pek karşılamıyor ama eklerseniz yetişirim size:)

Dostum dps çok düşük torment V oynuyoruz minumum.Yükseltirsen haber et hemen ekleyelim.

4 dk' da 22-29M exp alıyoruz.
  • Wizard olanı oynamaya başladım ama sorun değil başka clan bulucaz artık :)
  • 250k dps abartı olmuş. Ben 220k anca görüyorum Bufsuz. 110 level adam nasıl yapacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar beni clan'a değil ama arkadaş listesine ekleyebilirsiniz. Şu an başka bir clan'da olduğum için clan'ınıza girmeyeyim.
    Ancak beni eklerseniz party'lere katılmak isterim. Wiz ve WD var bende ana char olarak gear 2'si arasında değiştirebiliyorum. Wiz. buff'la ama 900k thougness ile birlikte 380k dps'i görüyor. WD fire bats build kullanıyorum buff'sız 225k. civarında dps var.

Ama her şey bir kenera, yüksek dps en az 2 kişi ile birlikte size T-6'yı çok seri yaptırabilirim. Bu monk ile:http://eu.battle.net/d3/en/profile/KissOfDeath-2211/hero/35906984
    Bilen bilir, sürekli buff yapan ve sürekli stun yapıp haritadaki mob'ları hep toplayan spirit bitmemesi üzerine düzenlenmiş yan char'ımdır.

Zaten forumda D3'te beni biilen bilir. Clan'ınınız amacı t-5, t-6 çok hızlı farmsa (bakın hızlı demiyorum, çok hızlı. ) katılmak isterim. Çünkü ben de yüksek dps'li arkadaşlar aramaktayım sürekli, arkadaş listem bu şekilde doludur.

Eklerseniz sevinirim. KissOfDeath#2211

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 5 Mart 2014; 14:22:42 >

• Beni de eklerseniz seviirim. Akşam 22.00 den sonra oyunda oluyorum.

Paragon 92.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/BhuA-2514/hero/19003960

BhuA#2514

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bh_uA -- 5 Mart 2014; 14:35:31 >
  • 250k dps sınırı biraz talihsiz ve acemivari bir kural olmuş. 300k dps le torment 4 te elit kesemeyen barbar, 250k dps le torment 3 te ayakta duramayan monk ve 300k dps le eliti görünce ölen wd yapmak mümkün. İş sadece dps te bitmiyor. Bunun allres i var viti var as si var. Çok dps çok sağlam char demek değil, çok hızlı farm yaparım demek hiç değil. Dps oyunun değişkenlerinden ve etkili faktörlerinden sadece birisi ve herşeyi ona bağlamak bana yanlış geliyor.
  • savrotin kullanıcısına yanıt
    Onu da nereden çıkardın arkadaşım?Oldukça eski bir accountum var.D3 ilk çıktığı zaman ön siparişle almıştım.D2,D1 hepsini oynadım.Patchden önce ara vermiştim.Dün satın aldığımdan beri güncelleme yapmakta,profilimdeki charlar görünmüyor şu an.Önce bir PTR'yi denemek istiyorum.Onu yüklemekteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

Arkadaşlar beni clan'a değil ama arkadaş listesine ekleyebilirsiniz. Şu an başka bir clan'da olduğum için clan'ınıza girmeyeyim.
    Ancak beni eklerseniz party'lere katılmak isterim. Wiz ve WD var bende ana char olarak gear 2'si arasında değiştirebiliyorum. Wiz. buff'la ama 900k thougness ile birlikte 380k dps'i görüyor. WD fire bats build kullanıyorum buff'sız 225k. civarında dps var.

Ama her şey bir kenera, yüksek dps en az 2 kişi ile birlikte size T-6'yı çok seri yaptırabilirim. Bu monk ile:http://eu.battle.net/d3/en/profile/KissOfDeath-2211/hero/35906984
    Bilen bilir, sürekli buff yapan ve sürekli stun yapıp haritadaki mob'ları hep toplayan spirit bitmemesi üzerine düzenlenmiş yan char'ımdır.

Zaten forumda D3'te beni biilen bilir. Clan'ınınız amacı t-5, t-6 çok hızlı farmsa (bakın hızlı demiyorum, çok hızlı. ) katılmak isterim. Çünkü ben de yüksek dps'li arkadaşlar aramaktayım sürekli, arkadaş listem bu şekilde doludur.

Eklerseniz sevinirim. KissOfDeath#2211

Dostum seni biliyoz,clanımızda görmekten mutluluk duyarız.öyle clanım var diyip işin içinden sıyrılma,request at gel clana bekliyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

250k dps sınırı biraz talihsiz ve acemivari bir kural olmuş. 300k dps le torment 4 te elit kesemeyen barbar, 250k dps le torment 3 te ayakta duramayan monk ve 300k dps le eliti görünce ölen wd yapmak mümkün. İş sadece dps te bitmiyor. Bunun allres i var viti var as si var. Çok dps çok sağlam char demek değil, çok hızlı farm yaparım demek hiç değil. Dps oyunun değişkenlerinden ve etkili faktörlerinden sadece birisi ve herşeyi ona bağlamak bana yanlış geliyor.

barku hocam belli bir standartı olsun diye yazdık,yoksa aramızda ne talihsiz olan nede acemi olan bir arkadaş var,en iyi defans bu oyunda dps tir.Min torment 5 te ayakta duran monk ve barbar arkadaslarımız var.Bunu genellersen haklı olabilirsin ama bu bizim için geçerli değil.Dps sartı hıza köstek olunmaması için konuldu.300 paragorn kasıpta ciklet gibi yere yatanlarıda görüyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: savrotin

quote:

250k dps sınırı biraz talihsiz ve acemivari bir kural olmuş. 300k dps le torment 4 te elit kesemeyen barbar, 250k dps le torment 3 te ayakta duramayan monk ve 300k dps le eliti görünce ölen wd yapmak mümkün. İş sadece dps te bitmiyor. Bunun allres i var viti var as si var. Çok dps çok sağlam char demek değil, çok hızlı farm yaparım demek hiç değil. Dps oyunun değişkenlerinden ve etkili faktörlerinden sadece birisi ve herşeyi ona bağlamak bana yanlış geliyor.

barku hocam belli bir standartı olsun diye yazdık,yoksa aramızda ne talihsiz olan nede acemi olan bir arkadaş var,en iyi defans bu oyunda dps tir.Min torment 5 te ayakta duran monk ve barbar arkadaslarımız var.Bunu genellersen haklı olabilirsin ama bu bizim için geçerli değil.Dps sartı hıza köstek olunmaması için konuldu.300 paragorn kasıpta ciklet gibi yere yatanlarıda görüyoruz.

Yazimi tekrar okursan talihsiz ve acemi kelimelerini kural için kullandigimi anlarsin. Oyunculari kastetmedim. Şu oyunu herkes benden daha iyi biliyor ve oynuyorya ona hayranım. Iyi oyunlar herkese.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• puhahdhahhahdash :D:DÇDÇD EGO bir Angara otobüsü
  • beni de eklerseniz sevinirim. cangok#2306
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: savrotin

quote:

Yazimi tekrar okursan talihsiz ve acemi kelimelerini kural için kullandigimi anlarsin. Oyunculari kastetmedim. Şu oyunu herkes benden daha iyi biliyor ve oynuyorya ona hayranım. Iyi oyunlar herkese.

Kuralda oyuncular için vardır.Oyuncu var oyuncu var umarım sende anlamışsındır teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.