Şimdi Ara

4o7 hdi aldım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
3.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet sadece ghia sını düşünüyorum..paket falan almam. o zaman fiyat çok artıyor.. passat güzel araba ama dizeli bana göre çokpahalı.. focusun dış görünümü ve özellikleri performansı güzel... skoda arabasına eskiden gelen bi soğukluğum var.. nedense ısınamadım o araçlara.. ama onlarında passat gibi modelleri var.. tabi aynı şirketin araçları.. bakalım ankaralı33 biraz daha anlatsın.. istediğim yanları iyiyse bu arabayıda düşünüyorum.. ama şuan yüzde70-80 focus düşünüyorum..
  • Ya beyler 407 dizele bej ve ahşap iç döşeme yapılamıyo mu?
  • quote:

Orijinalinden alıntı: Janjan

Ya beyler 407 dizele bej ve ahşap iç döşeme yapılamıyo mu?

yok yaa..bişi olmuo.....illa 50 millar alıp kazık sokcaklar. n.h alırım ben o arabayı....
  • quote:

Orijinalinden alıntı: qr_bugra

quote:

yok yaa..bişi olmuo.....illa 50 millar alıp kazık sokcaklar. n.h alırım ben o arabayı....

buğra bu 407 alınırsa sırf görüntüsü için alınır.. başka bişey için değil.. çünkü özelliklerinin aynısı ve daha fazlası focus ghia da var..
  • quote:

Orijinalinden alıntı: cinuba

quote:

Orijinalinden alıntı: qr_bugra

quote:

buğra bu 407 alınırsa sırf görüntüsü için alınır.. başka bişey için değil.. çünkü özelliklerinin aynısı ve daha fazlası focus ghia da var..

dooru sööllüon....görüntü istesem kendi makinemi modlarım.....Yeni araba için yaklaşık 30 milyar harcıcam.....Ama 30 milyara mod yapsam Type-R yol verir Konfor,donanım,güvenlik ve performans bi arada 4 in 1

• kardeş sadece görüntü için diyorsan bence ghia al derim görüntü ondada var 407 lerin kasası ağır olduğundan performansı düşük diyorlar yeni alan arkadaşta ilk kalkışta ağır dedi mesela.
  • hayırlı olsun kardeş.Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin + 1 tane 307 de bana nasip etsin.
  • denerim sonra bildiririm bugün akşam foto koyacam
    quote:

Orijinalinden alıntı: Ruhsuz__

hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah bizim arkadaş aldı yeni 307hdi 110hp (o kadar dedim 407 al diye) arabayla 1. vites 50 2. vites 90 3. vites 120 yaptım zahmet olmassa bi denermisin kardeşim senin arabada 1. vitesde 50 yapacakmı diye
  • 7)pejo totali öneriyor.8)Pejo hiç bir arabada 222 milyonluk vergiyi ödemiyor buda zataen fiyat çizelgesinde küçük harflerle yazıyor.1-4-5 için detaylı bilgi için biraz kullanmam lazım2)sanki diğer 407(executive göre )lerden plastik kalitesi zayıf gibi ama eminde değilim çünkü diğer modelini çok incelemedim .içine şöyle bir oturdum4)Koltuk döşemesi çok basit durmuş...AMA ARABA NEFİS.Dün akşam bir yere yemeğe gittim.Tek konuşulan şey benim araba oldu.Zaten şehirdeki 2. 407 ,diğeri ise garaj arabası arabayı gören yok .Bugün için tüm arkadaşlar test sürüşü yapmak istiyor.Müzik sistami için pek birşey söyleyemiyorum.Daha cd dinlamadim zaten ben arabada pek müzik dinlemem sadece hanım dinler oda daha arabaya binmedi .
    quote:

Orijinalinden alıntı: 407hdi

ankaralı kardesim buyuk bir yuk tasiyorsun ustunde

bak en 45 milyar vericek 2 arkadasin var,

sana konu basliklari yazayim lütfen bizi aydınlat,

1 - performans - 150 falan demişsin ( benim umudum en az 200 ile tık demeden yok almak, sessiz sedasız )

tamam yeni araba zorlamıyorsun, ama kalkista zayif diyorsun,2000 devirden sonra delirmesi lazım

performansı ii ce anlat bize

2 - malzeme kalitesi nasıl - plastik kalitesi diğer 407 lerden farkli mi

3 - koltuklar doseme igrenc bende biliyorum, benim hnm sadece dosemeleri gorup vazgecti,

4 - muzik sistemi nasil - ayrıntılı lütfen - ses nasıl

5 - yol tutus, direksiyon hakimiyeti ,frenler, iç ses , diş ses,

6 - kac devirde hızlanma yavasliyor,

7 - satici benzini nerden almayi tavsiye etti

8 - vergiyi neden istedi hayvanlar ?

yaz babam

• :) ben 407 alinca muhtemelen yemege gidecek para kalmiycak,

bugun test etmeye gideyim en ii si,

umarim test araci serviste deildir :)

arkadas araba sans isi birazda,

5 yildir 406 kullaniyoruz, bir kere ariza yapmadi
  • Arkadaşlar ben de önce ford ghia 'ya karar vermiştim.Denedimde de çok güzel araba ama 407 apayrı.41 milyar ford.45 milyar 407 .performans aynı.İç genişlik 407 de daha rahat .Görünümü muhteşem. Anladığım kadarı ile fordun özellikleri biraz daha fazla.Ama kimse 407 yide nebiliyim kimse alınmasın ama şahin yerinede koymasın.Ben küçük bir şehirde olduğum halde ikisinide test ettim .Ankara ve Kayseride.Bir kere hanım 407 yi görünce anında forddan soğudu,aslında fordu önce o istiyordu.Lütfen imkan ölçüsünde test sürüşü yapın,bütcenize bakın benim icin 4 milyar fark çok değildi.(bekarsanız kesin 407 yi alın)DAha arabam 400km de olduğu içim ve daha sadce 1 kez bindiğim için vede daha arabaya eşim binmeyip onunda fikirlerini alamadığım için çok detaylı yazamadım.Bu haftasonu iyi bir gezerim foto çekerim.Daha ayrıntılı yazarım.İsteyen telefon açabilir veya orta anadolu bölgesinde ise gelip gezebiliriz.

• Kardeş hayırlı olsun

Bir iki resim koysana iç mekandan falan

Kazasız belasız kullanırsın inşallah
  • Hayırlı olsun kardeş..
  • hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin...
  • hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza sıkıntı vermesin
  • quote:

Orijinalinden alıntı: ankaralı33

Arkadaşlar ben de önce ford ghia 'ya karar vermiştim.Denedimde de çok güzel araba ama 407 apayrı.41 milyar ford.45 milyar 407 .performans aynı.İç genişlik 407 de daha rahat .Görünümü muhteşem. Anladığım kadarı ile fordun özellikleri biraz daha fazla.Ama kimse 407 yide nebiliyim kimse alınmasın ama şahin yerinede koymasın.Ben küçük bir şehirde olduğum halde ikisinide test ettim .Ankara ve Kayseride.Bir kere hanım 407 yi görünce anında forddan soğudu,aslında fordu önce o istiyordu.Lütfen imkan ölçüsünde test sürüşü yapın,bütcenize bakın benim icin 4 milyar fark çok değildi.(bekarsanız kesin 407 yi alın)DAha arabam 400km de olduğu içim ve daha sadce 1 kez bindiğim için vede daha arabaya eşim binmeyip onunda fikirlerini alamadığım için çok detaylı yazamadım.Bu haftasonu iyi bir gezerim foto çekerim.Daha ayrıntılı yazarım.İsteyen telefon açabilir veya orta anadolu bölgesinde ise gelip gezebiliriz.

estağfurullah şahin yerine tabiki koyamaz.. 45 milyarlık araba.. hemde focusa göre bir üst sınıf. senin de anlatmalarına göre 407 nin gerçekten dış görüntüsü harika.. insan gözünü bu taksiden alamıyor.. çünkü çok bulunanbir araba değil. sen kullanmaya devam et.. bizleride bilgilendirmeyi unutma.

• sen hanım ı kandirip zaten olayi bitirmisin,

darisi basima :)

quote:

Orijinalinden alıntı: ankaralı33

Arkadaşlar ben de önce ford ghia 'ya karar vermiştim.Denedimde de çok güzel araba ama 407 apayrı.41 milyar ford.45 milyar 407 .performans aynı.İç genişlik 407 de daha rahat .Görünümü muhteşem. Anladığım kadarı ile fordun özellikleri biraz daha fazla.Ama kimse 407 yide nebiliyim kimse alınmasın ama şahin yerinede koymasın.Ben küçük bir şehirde olduğum halde ikisinide test ettim .Ankara ve Kayseride.Bir kere hanım 407 yi görünce anında forddan soğudu,aslında fordu önce o istiyordu.Lütfen imkan ölçüsünde test sürüşü yapın,bütcenize bakın benim icin 4 milyar fark çok değildi.(bekarsanız kesin 407 yi alın)DAha arabam 400km de olduğu içim ve daha sadce 1 kez bindiğim için vede daha arabaya eşim binmeyip onunda fikirlerini alamadığım için çok detaylı yazamadım.Bu haftasonu iyi bir gezerim foto çekerim.Daha ayrıntılı yazarım.İsteyen telefon açabilir veya orta anadolu bölgesinde ise gelip gezebiliriz.

• Bende bu arabayı test etmiş biri olarak kendi üzerime düşen kısmını söyliyeyim müzik sistemi çok iç açıcı değil.Yanımda oturan babama rağmen Metro FM net çekerken ve oldukça hızlı bir parça çalerken sesi biraz açtım ama bizim 2000 Model Vectra'nın orjinal tesisatının yanına yaklaşamadı.Ama tabii teybin ayarlarının yapıldığından emin değilim.

Bu arada neden bu arkadaşlar bu arabanın muhteşem yol bilgisayar ekranından bahsetmiyolar?Bence müthiş olmuş.Arabaya oturduğunuzda gözünüz hemen takılıyor.Ayrıca arabanın içine oturduğunuza müthiş bir görüş açısı ve dolayısı ile aydınlık bi ferahlık var.Ben döşemelerini çokta kötü bulmadım.Bu fiyata bu sınıfta ve hemde dizel bir araçtan çokta kaliteli döşeme bekleyemezsiniz bence.

Diğer taraftan yeni focus'a dda binmiş biri olarak 407 ile yeni focus'u karşılaştıran arkadaşlara kusura bakmayın ama şaşıyorum.Şu an 45 milyarım olsa hiç düşünmeden 407 1.6 HDI alırdım.Bir kere sınıf atlıyorsunuz bu araba ile.

Kısmetse bugun asıl almak istediğim araba olan( zorunlu olarak,para durumları ) 307 1.6 HDI ı test etmeye gidicem.Ya bu arada yakınlarınızda 1.6 HDI 307 satan kimseler yok mu?

PS : Avatarımdaki arabanın marka ve modelini tahmin edecek arkadaş var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smartcard -- 27 Ağustos 2005, 12:16:38 >

• quote:

Orijinalinden alıntı: 407hdi

ankaralı kardesim buyuk bir yuk tasiyorsun ustunde

bak en 45 milyar vericek 2 arkadasin var,

sana konu basliklari yazayim lütfen bizi aydınlat,

1 - performans - 150 falan demişsin ( benim umudum en az 200 ile tık demeden yok almak, sessiz sedasız )

tamam yeni araba zorlamıyorsun, ama kalkista zayif diyorsun,2000 devirden sonra delirmesi lazım

performansı ii ce anlat bize

2 - malzeme kalitesi nasıl - plastik kalitesi diğer 407 lerden farkli mi

3 - koltuklar doseme igrenc bende biliyorum, benim hnm sadece dosemeleri gorup vazgecti,

4 - muzik sistemi nasil - ayrıntılı lütfen - ses nasıl

5 - yol tutus, direksiyon hakimiyeti ,frenler, iç ses , diş ses,

6 - kac devirde hızlanma yavasliyor,

7 - satici benzini nerden almayi tavsiye etti

8 - vergiyi neden istedi hayvanlar ?

yaz babam

Selam arkadaşlar 15 gün önce 407 1.6 HDİ aldık. Gümüş gri...

Araba şuanda 1500 km de. Ankara İstanbul yaptık...

1- Araba motor olarak kesinlikle hantal değil. 110 beygir 1.5 tonu çok rahat kaldırıyor. düzde ilk 1000 km de 130 u geçmedik motor açılsın diye. 1000 km den sonra düzde çok rahat 195 yaptık. ( Araba da 4 kisi 4 valiz var )

2000 devirden sonra turbo açıyor. Gayet atak şekilde kalkıyor... 0 - 100 ü agresif kullanımda 9.5 - 10 sn civarı.

2- plastik kalitesi gayet iyi. döşemeler gayet iyi yalıtılmış. kesinlikle kabin sesi yok...

3- koltuklarının döşemesini kimse beğenmiyorda... ben anlamıyorum niye döşemeye takılıyorsunuz? gidip 50 milyon verip istediğiniz döşemeyi kaplatırsınız koltuklara...

arabanın koltukları çok rahat. özellikle uzun yolda ne belim ne sırtım ağırmadı. ergonomisi gayet güzel...

4- müzik sistemi kaliteli. bass tiz gayet güzel.on göğüste 2 büyük twiter , kapılarda buyuk kolonlar var. Yüksek ses te bile bozulma yok. çok iyi...

TEK KÖTÜ YANI NE NORMAL MODELDE NE LUX MODELDE MP3 LU TEYP YOK. BU BENCE EN BUYUK - SI...

5- Yol tutuşundan başta korkmuştum. çünkü arabanın kıçı ve lastik yanak profili çok yüksek savurur diye beklemiştim. ama ASR sağolsun... araba akıllı zor durumda mudahele edip düzeltiyor kendini... bide 4 lü flaşörlerini yakıyor. virajlarda fazla yatmıyor araba. biz 16 jantlı aldık. ama 17 jantı daha güzel... farka değer...

kabin içinde ses yok. uzunda çok az lastik sesi oluyor o kadar. motor sesi dışarıda çok ama içeride yok...

frenler abs li olduğu için gayet güvenli... dozajı iyi ayarlanıyor. debriyajıda çok güzel. ayağınız hemen alışıyor. titretme yapmıyor kesinlikle...

6- her devirde turbo açtıktan sonra hızlanma aynı... ama 5 viteste 170 den sonra arabanın hızlanması yavaşlıyor...

7- satıcılar total dediler ama biz opet eurodizel e alıştığımızi için ve memnun olduğumuz için opet ten devam ediyoruz...

8- vergisi 220 milyondu okadar.

BU ARABAYI ALACAKLARA KESİNLİKLE TAVSİYEM...

PARK SENSÖRÜ TAKTIRIN...

ARABA DIZAYNI NEDENIYLE ÖLÜ NOKTASI COK FAZLA OLAN BİR ARAÇ....

KESİNLİKLE ARKASINI VE ÖNÜNÜ GÖRMÜYORSUNUZ. ARAÇ ÇOK UZUN VE GENİŞ...

PARK TA VE MANEVRALARDA COK DIKKATLI OLMAK GEREKIYOR...

ÖZELLİKLE ÖNPLAKA KISMINI SIK SIK CARPIP KIRDIKLARINI GÖZLÜYORUM.

BILGINIZE...

• Hayırlı olsun...kazasız belasız kullan..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.