Şimdi Ara

4o7 hdi aldım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
3.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

arac honda crx 91-93arası bsy mi?
  • 407 alan arkiler lütfen foto koymanız mümkünmü???????Çok işimize yarıcak koyarsanız
  • quote:

Orijinalinden alıntı: GÖRKEMKAZAN

qsamrtcard

Dostum mükemmelsin.Var ya yazdığını okuduğumda tüylerim diken diken oldu bravo walla.F355 body kitli bir CRX bu :)
  • ASTS 16 jant 17 jant farkı ne kadar.??* fotoğrafta koyarsanız gerçekten iyi olur..
  • quote:

Orijinalinden alıntı: smartcard

quote:

Orijinalinden alıntı: GÖRKEMKAZAN

qsamrtcard

Dostum mükemmelsin.Var ya yazdığını okuduğumda tüylerim diken diken oldu bravo walla.F355 body kitli bir CRX bu :)

o araca hastayım ben de..çok modern çizgileri var..gecen kış park halinde gördügümde cok hosuma gitmişti içimden heralde hondanın yurtdışında çıkardıgı bi model 2000-2003arası bsydir dedim..sonra nette fotosuna denk geldim ve 93 model oldugunu görünce inanamadım..araba kesinlikle 2000sonrası gbi duruo şekil olarak..ayrıca gecen ay da motor sesine ve zigzaglarına şahit oldum ist. otobanında..çok deli alet

• Resimleri :

• hayirli olsun kazasiz belasiz kullan harbiden kral araba degilmi yasayan bilir
  • Geçen hafta Ankara Göral'a 2004 model 307 XT tiptronic otomobilimi 407 1.6 HDi ile takas etmek için gittim. Arabama verdikleri takas değerini söylemeye bile utandılar. Kendi ürettikleri bir arabanın 2. eline hakettiği değeri veremeyen bir otomobil firması sıfır kilometre araçlarını nasıl pazarlayacak merak ediyorum. Yaptıkları milyon dolarlık reklamları bir anda yok ederek müthiş bir pazarlama taktiği izliyorlar. Ayrıca kişisel görüşüm arabanın A'sından anlamayan bayan satış görevlilerinin bana bacaklarını göstererek mi satış yapacaklarını düşünüyorlar?
    Allah bütün 407'leri sahibine bağıslasın.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: disposable

Geçen hafta Ankara Göral'a 2004 model 307 XT tiptronic otomobilimi 407 1.6 HDi ile takas etmek için gittim. Arabama verdikleri takas değerini söylemeye bile utandılar. Kendi ürettikleri bir arabanın 2. eline hakettiği değeri veremeyen bir otomobil firması sıfır kilometre araçlarını nasıl pazarlayacak merak ediyorum. Yaptıkları milyon dolarlık reklamları bir anda yok ederek müthiş bir pazarlama taktiği izliyorlar. Ayrıca kişisel görüşüm arabanın A'sından anlamayan bayan satış görevlilerinin bana bacaklarını göstererek mi satış yapacaklarını düşünüyorlar?
    Allah bütün 407'leri sahibine bağıslasın.

Ahauhuahauha. Görala uurim bende bakim bi bacak.. Amann 407 lere
  • forumu acan bir kisi olarak ve nikime ihanet olarak yazicaklarimi okuyun :)

bugun malesef bir OPEL ve Ford bayii ne gittim,

Opel Astra, Vectra ve Focusu incelemdim.

Bir kere piyasa olan butun araclari inceleyen bir kisi olarak ic mekan kalitesinde OPEL butun araclara fark atmis, dizayn, plastik kalitesi olarak pejo yu bırak ford bile kalsin,

Hele hele 2005 Model 1.6 OPEL VECTRA yi gorunce gozumden yaslar geldi. Aracin icinde akliniza gelecek her sey var, ama her sey, iç mekan muazzam ve fiyatı 37.000.-YTL

Sonra OPEL Astra Dizel e baktım, oda 37.000 civari,

ve Ford Focus, gercekten malzeme kalitesi cok ii,

Sonra Pejo'ya gittim, hayalimin 407'sini karsilastirdim, bu arabalar ile,

HÜSRAN, 3 arkadas gittik ( ki hepmizin yasi 30 larinde gormedigimiz kullanmadıgimiz araba kalmadi orta sinif )

hepimizin ortak gorusu,

OPEL 1. sira ( fiyat/verim + avrupanın en ii motoru odulu , inanilmaz ic malzeme kalitesi )
    FOCUS 2. sira ( yuksek performanslı motor, iyi ic mekan, inanılmaz Muzik sistemi, OPET benzin garantisi )
    RENAULT 3.sira ( kullanci dostu araba, super ikinci el, inanılmaz dusuk servis ucreti )

üst sinif olmayan ve klasman disi

PEUGEOT, CITROEN

Su an OPEL veya FOCUS arasinda karar verceğim, filo indiriminden 3 tane alacağimiz için 3 Focus'ta 5.250, bir Focus'ta da 1.750 indirim alacağiz. Tahminim Sunroof dahil Focus GİA yi 40.000.-YTL ye mal edeceğiz.

Şahsi ve benim bilgi, birikim ve zevk düzeyim ile sonuc sudur.

Focus parasina cikmiyacaksiniz OPEL super tatmin edici,

Varsa biraz daha FOCUS,

eger PEUGEOT 407 HDI'in ic mekani duzeltir ve duzelttigi araci 45.000.-YTL ye satarsa belki 407,

O inanılmaz dis gorunuse, ole bir ic mekan AYIPTIR.

SON OLARAK OPEL BAYILERINE GIDIN 37.000.-YTL ye satilan VECTRA'yı gorun, eger benzinli bir arac alacaksaniz TEK secim,

Syg.

• quote:

Orijinalinden alıntı: 407hdi

forumu acan bir kisi olarak ve nikime ihanet olarak yazicaklarimi okuyun :)

bugun malesef bir OPEL ve Ford bayii ne gittim,

Opel Astra, Vectra ve Focusu incelemdim.

Bir kere piyasa olan butun araclari inceleyen bir kisi olarak ic mekan kalitesinde OPEL butun araclara fark atmis, dizayn, plastik kalitesi olarak pejo yu bırak ford bile kalsin,

Hele hele 2005 Model 1.6 OPEL VECTRA yi gorunce gozumden yaslar geldi. Aracin icinde akliniza gelecek her sey var, ama her sey, iç mekan muazzam ve fiyatı 37.000.-YTL

Sonra OPEL Astra Dizel e baktım, oda 37.000 civari,

ve Ford Focus, gercekten malzeme kalitesi cok ii,

Sonra Pejo'ya gittim, hayalimin 407'sini karsilastirdim, bu arabalar ile,

HÜSRAN, 3 arkadas gittik ( ki hepmizin yasi 30 larinde gormedigimiz kullanmadıgimiz araba kalmadi orta sinif )

hepimizin ortak gorusu,

OPEL 1. sira ( fiyat/verim + avrupanın en ii motoru odulu , inanilmaz ic malzeme kalitesi )
    FOCUS 2. sira ( yuksek performanslı motor, iyi ic mekan, inanılmaz Muzik sistemi, OPET benzin garantisi )
    RENAULT 3.sira ( kullanci dostu araba, super ikinci el, inanılmaz dusuk servis ucreti )

üst sinif olmayan ve klasman disi

PEUGEOT, CITROEN

Su an OPEL veya FOCUS arasinda karar verceğim, filo indiriminden 3 tane alacağimiz için 3 Focus'ta 5.250, bir Focus'ta da 1.750 indirim alacağiz. Tahminim Sunroof dahil Focus GİA yi 40.000.-YTL ye mal edeceğiz.

Şahsi ve benim bilgi, birikim ve zevk düzeyim ile sonuc sudur.

Focus parasina cikmiyacaksiniz OPEL super tatmin edici,

Varsa biraz daha FOCUS,

eger PEUGEOT 407 HDI'in ic mekani duzeltir ve duzelttigi araci 45.000.-YTL ye satarsa belki 407,

O inanılmaz dis gorunuse, ole bir ic mekan AYIPTIR.

SON OLARAK OPEL BAYILERINE GIDIN 37.000.-YTL ye satilan VECTRA'yı gorun, eger benzinli bir arac alacaksaniz TEK secim,

Syg.

Güzel sölüosun da Vectra makyaj yiceği için içim rahat etmio....Motordan da şüphelliim....Astra ya şu an bişi demiorm...Focus ise bi güvenlik paketi olması lazım galiba ESP falan var o şart....İİ bi focus 42 küsura gelio...Verilmez gibi...

• 42 milyar focusa verilmes
  • Ayrıca arkadaşlar Makyajlı Vectra ne zaman gelior??????????
  • bir tanıdığımız 407 ilk çıktığında benzinlisini 49000 ytl civarında almıştı iki veya üç ay sonra ısınamadı satmak için aldığı bayiye götürmüş verdikleri fiyat inanılmaz 28000 ytl tabi onlara vermedi başka birisine 33000 ytl ye satana kadar göbeği çatladı yani demek istediğim sırf yakışıklı diye araba tercih edilmez ikinci elinden medet umma arabanı kazasız belasız uzun yıllar kullanmanı dilerim gerçekten güzel araba
  • quote:

Orijinalinden alıntı: emremuslu

bir tanıdığımız 407 ilk çıktığında benzinlisini 49000 ytl civarında almıştı iki veya üç ay sonra ısınamadı satmak için aldığı bayiye götürmüş verdikleri fiyat inanılmaz 28000 ytl tabi onlara vermedi başka birisine 33000 ytl ye satana kadar göbeği çatladı yani demek istediğim sırf yakışıklı diye araba tercih edilmez ikinci elinden medet umma arabanı kazasız belasız uzun yıllar kullanmanı dilerim gerçekten güzel araba

Arabya nie ısınamadı emre? Yardımcı olur bize.....Şimdiden teşekkürler...
  • zevk meselesi bilemiyorum o kadar samimiyetimiz yoktu fazla soramadım ama ısınamadı.
    quote:

Orijinalinden alıntı: qr_bugra

quote:

Orijinalinden alıntı: emremuslu

bir tanıdığımız 407 ilk çıktığında benzinlisini 49000 ytl civarında almıştı iki veya üç ay sonra ısınamadı satmak için aldığı bayiye götürmüş verdikleri fiyat inanılmaz 28000 ytl tabi onlara vermedi başka birisine 33000 ytl ye satana kadar göbeği çatladı yani demek istediğim sırf yakışıklı diye araba tercih edilmez ikinci elinden medet umma arabanı kazasız belasız uzun yıllar kullanmanı dilerim gerçekten güzel araba

Arabya nie ısınamadı emre? Yardımcı olur bize.....Şimdiden teşekkürler...

• Bu arada ankarali33 tanri kasasiz belasiz surusler gostersin, hayirli olsun,

sakin yanlis anlama,

inanilmaz guzel bir araba,

bir bakan bir daha bakiyor,

ama bizde sinirli butceler ile haraket ettigimiz icin, her bir ayrintiyi dusunmeliyiz [simage][/simage]
  • Ewt ankarali33....Ben hala ayrılamıom arabadan...Focus falan baktık olmadı yine 407 deiz hala....
  • Aha şimdi PAzar oldu....Bugün tatil artık bize 407 foto show yaparsınız dimi arkadaşlar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Professional -- 28 Ağustos 2005, 0:12:20 >
  • bizim burda bi tane laguna var makyajsız olandan yılbaşından beri satılamadığı iiçin
    47.500 ytl ye veriyolar
    laguna expression plus 1.9 dci 120 bg 300nm tork 6 vites ben şahsen onu alırım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.