Şimdi Ara

4s ses sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar mrb 4s telefonumu wreles bozulması sonucu telefoncuya verdim ve yenisini 100 tl ye taktı aldım geldım telefonu ama telefonla konustumda normal bır sekılde kulagıma dayadıgımda konusamıyorum hıc ses yok ne gelıp ne gıdıyor ama hoporlore aldıgımda sorunsuz sesım gelıp gıdıyor internet uzerınden yaptığım watsap yada benzerı porogramlarla sorunsuz hem ahızeden hem hoparlorden konusa bılıyorum kulaklık taktığım zamanda telle görusurken aynı kulaklıkdan ses gelmıyor mizik v.s herserye hem kulaklık hepsı sorunsuz tamırcıye söyledım ama ben bozmadım dedı ses kartıdır dıyerek servıse verdım ama onlarda ses kartını denemısler olmamıs o şekılde aldım geldım yardımlarınızı beklıyorum...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bi fikir verebilicek kimse yokmu

• ses gidiyormu
  • ahizedeyken ses ne geliyor negeliyor bulututuda aktif olmuyor sımge gelmıyor ac kapat isaretı yok ac kapanın oldugu yerde dönen bisey var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gülçehre -- 22 Temmuz 2015; 15:51:30 >
  • Çıldırıcam lütfen yardımmmmmm

• Wifi sorunu 100 tl yapmaz bikere ikincisi yakınlık sensörünü tam takamamislardir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone4 kapanma sorunu
    14 yıl önce açıldı
    iPhone 4s servis yok sorunu
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 100tl yapmaz derken pahalımı azmı yakınlık sansöru neresındı buluetutun acılmamaınla alakası olabılırmı
  • bu arada sen deyince bidaha baktım arama yaptığımda kulagıma göturdugumde ekranı karartıyor sansör calısıyor yanı
  • Yapabilirim diyen bi telefoncudamı yok allah aşkına

• Alt kisimdaki mikrafon bozulmuş olabilir veya kulaklık hopörlörü bozulmuştur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kenbuyu iphone konusunda öven bir sürü insan var. İyi bir tamirci olduğun söylüyorlar. Kendisinin konunuzda mesajı var zaten,pm ile iletişime geçin.
  • Anakartı baska kasada denedım onlarda sorun yok sorun anakartın bıyerınde

• ağ ayarlarını sıfırla telefonu kapa aç düzelir. geçenlerde bende de olmuştu bu şekilde düzeldi. başka bir telefondan kendini ara benimki öyle düzeldi
  • Ağ ayarlarıda dahıl yenı sürüm yuklendi bastan restore de edıldı sorun sistemsel deyil donanımsal ama ne oldugunu bilemiyorum yardımlarınızı beklıyorum

• aynı prpblem bu gün bende de mevcut. Daha bu problemin aynısı olmuştu ve telefoncuya götürdüm. Telefoncu hiç bir parça değişimi yapmadan ana kartı çıkarttı taktı düzeldi. bu gün aynı problemi tekrar yasıyorum. telefoncuya tekrar par avermek istiyorum. Merak ettim whatsapp araması yaptım onda hiç bir prpblem yok.. Whatsap üzernden ahizeden hem karsı tarafın sesini mukemmel alıyorum hemde benim sesim karsıya gidiyor. Donanımda arıza oldugunu sanmıyorum. problem ne olabilir lütfen yardım edin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hykr0

aynı prpblem bu gün bende de mevcut. Daha bu problemin aynısı olmuştu ve telefoncuya götürdüm. Telefoncu hiç bir parça değişimi yapmadan ana kartı çıkarttı taktı düzeldi. bu gün aynı problemi tekrar yasıyorum. telefoncuya tekrar par avermek istiyorum. Merak ettim whatsapp araması yaptım onda hiç bir prpblem yok.. Whatsap üzernden ahizeden hem karsı tarafın sesini mukemmel alıyorum hemde benim sesim karsıya gidiyor. Donanımda arıza oldugunu sanmıyorum. problem ne olabilir lütfen yardım edin?

Sorunum hala düzelmiş deyil sizin telefondada bulutut aktifmi benimki aktif olmuyor dönüp duruyor bununla alakalı oldugunu düşünüyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.