Şimdi Ara

5.1 - 7.1 Kulaklıklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bayburt
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaşadığım bina nedeniyle yüksek sesle film-dizi izlemem mümküm olmuyor. Bu yüzden düzgün bir hoparlörde alamıyorum. Merak ettiğimi konu 5.1 veya 7.1 bir kulaklık alsam çevresel ses hissini 5.1 hoparlörler kadar hisseder miyim?

Kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• playvision un 5,1 ini kullanmıştım. stereo kulaklıklardan farklı. çevresel sesi var fakat 5 tane ayrı hoparlör kadar değil. ama bana sorarsan seyir zevki hoparlördende iyi. yani kafanda kulaklık olması rahatsız etmiyosa gayet iyiydi. dediğim gibi surround olayını 5 ayrı hoparlör kadar veremesede ufaktan bi surroundu var ve zengin ses sunuyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumak

playvision un 5,1 ini kullanmıştım. stereo kulaklıklardan farklı. çevresel sesi var fakat 5 tane ayrı hoparlör kadar değil. ama bana sorarsan seyir zevki hoparlördende iyi. yani kafanda kulaklık olması rahatsız etmiyosa gayet iyiydi. dediğim gibi surround olayını 5 ayrı hoparlör kadar veremesede ufaktan bi surroundu var ve zengin ses sunuyo

• arkadan gelen sesleri vs 5.1 deki gibi ayırmak mümkün oluyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

arkadan gelen sesleri vs 5.1 deki gibi ayırmak mümkün oluyor mu?

nispeten oluyor.
    creative x-fi titanium ses kartıyla kullanıyodum. onun demosunda etrafında bi helikopter geziyo. görüntü yok tabi ses olarak.
    şöyle söylüyüm merkez hoparlörlerinin ve ön hoparlörlerinin sesi gayet net ve temiz. fakat arka hoparlerinin ses kalitesi bariz daha düşük. sadece arkadan geliyosa ses bunu sıf kalitesinden bile ayırt edebiliyosunuz :D biraz olumsuzbi durum ama genel olarak sadece o hoparlörden ses gelmediğinden pek rahatsız etmiyo. ama testte sadece o hoparlör çalıştığından kabak gibi belli oluyo.
    birde youtubede biadam makas ve film kağıdı gibi bişeyle ses çıkarıyodu etrafınızda. ben gözümü kapattığımda sesten adamın ne tarafta olduğunu anlıyodum.

• Roccat kave + Creative X-fi titanium tadından yenmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: AliSafa12

Roccat kave + Creative X-fi titanium tadından yenmez

fiyat uygun gibi ama satan bir yer göremedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7.1 Ses'i 5.1 De Dinlemek ?
    12 yıl önce açıldı
    1
    14 yıl önce açıldı
    1
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.