Şimdi Ara

5+1 SINEMA SISTEMI ONERISI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Samsung TV ile baglayacagim.
    40 m2 salon var.

AVR
    Subwoofer
    on ve arka mumkunse uzun, ayakli hoparlorler. ahsap olmasi tercih nedeni midir? kac RMS olmalidirlar. hangi AVR ile uyumlu olurlar?
    belki DLNA ve AirPlay destegi.
    en az 3 HDMI girisi.
    kolay kurulum ve belki kalibrasyon mikrofonu destegi?
    Dolby ve DTS destegi. SDDS destegi olmasi gerekir mi?

acemiyim aklima gelen ilk sorulari yazdim, duzensiz ise bagislayin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mulderbaba -- 13 Nisan 2014; 22:45:06 >

• mulderbaba M kullanıcısına yanıt
    up! :(
  • http://gsaelektronik.com/kategori/kampanyadaki-urunler.aspx bunlardan birini beğen hocam bende acemiyim bu işlerde buradaki orhan bey yardımcı oluyor tavsiye ederim
    Dostum bütçeyi biraz daha arttırabilirseniz Heco hoparlörlü olan bu iki setten birini almaya çalışınız. Kendim Heco'nun daha küçük sürücülü olan 601 kule hoparlörlerini kullanıyorum ve oldukça memnunum.
    http://gsaelektronik.com/urun/heco-victa-prime-502-hcp---denon-avr-x1000-sinema-paketi_821.aspx?CatId=213
    http://gsaelektronik.com/urun/heco-victa-prime-702-hcp---denon-avr-x2000-sinema-paketi_820.aspx?CatId=213

Ayrıca apartmanda yaşıyorsanız subwoofer'ı sona bırakın. Çünkü sub komşularla sıkıntı yaratabiliyor. Ben kullanamadığım için sattım. Şu an sub olmadan kule hoparlörlerin bası oldukça yeterli geliyor. Benim salon 25m2 kadar. Ayrıca Heco'ların tonu çok müzikal ve hoştur.

Bunun dışında bu bütçe seviyesinde AVR için güç değerlerine çok bakmamak lazım. Zaten ister 80w olsun ister 200w olsun, evde sesi yarıdan fazla açamıyorsunuz. Üst seviye Avr'lerde ise normal ev kullanıcısına çok lazım olmayan ekstra özellikler oluyor. Tabii ses kalitesi de artıyor ama bu iş biraz da ne kadar ekmek, o kadar köfte işi.

Ki bu setlerdeki AVR sizin ihtiyaçlarınızı görecektir. Ben AVR olarak Onkyo'yu beğeniyorum ama bütçe için Onkyo biraz pahalı kaçar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• turuncu55 kullanıcısına yanıt
    cok tesekkurler cevaplar icin.

bir kac sorum var. heco yerine magnatli set'leri tercih etmemem icin bir neden var mi?

amerikadan x3000 alma ihtimalim dogdu, bu AVR'yi heco 702 seti ile duzgun kullanabilir miyim?

Onkyo'dan tavsiye edebileceginiz AVR'ler nelerdir. incelemek istiyorum.

4K destegi olan AVR'ler bulunuyor mu denon'daki gibi?

multi room olayi benim icin kullanisli olacaktir diye dusunuyorum. Onkyo'da bunu destekleyen AVR'ler bulunuyor mu?
  • Yanlış anlamayın da ben böyle bir sistemi niye ise hamallık görüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Merhaba
    Denon ürünlerinde sesvegoruntusistemleri.comda kampanya var bak istersen boşu boşuna amerikadan taşıma,amerikadan alınca bide 110 -220 sorunu var,Onkyo yu Denonla kıyaslarsanız ses tonları daha yumuşaktır,Denon gibi her kulağa hitap etmez,Hoparlördede iyi bir şey istersen Dali ye bir bakın evladiyelik hoparlörlerdir.Lektör setlerindede kampanya var.
    Hayırlı günler
  • niye hamallik olarak goruyorsunuz? detaylandirabilir misiniz?
  • Quincy34 kullanıcısına yanıt
    link icin tesekkurler. su an x2000 sistemini amerika fiyati ile neredeyse ayni satiyorlar evet. fakat garanti konusunda amerika gibi tatmin edici bilgiler goremedim sitede.

dali ve lektor'u neye gore tercih etmeliyim detaylandirabilir misiniz? ohm degerleri watt degerleri?
    Dali marka olarak hoparlör konusunda çok başarılı bir firmadır.Ağaç kalitesi olsun,driverlar olsun son derece kaliteli ürünlerdir,Bazı hoparlörler gibi sunta kullanmazlar.Bunlar zaten sesin kaltesini arttıran etkenlerdendir.Amfi konusuna gelince cihazlar Türkiye'de tek distiribütörü vardır.Oda ertekin elektroniktir.Araştırabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.