Bildirim
5+1 ve ses akrtıyla ilgili
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
normal düzeyde dinlerken her hangi bir cızırtı war mı? sadece yüksek seste mi yapıyor? -
quote:
Orjinalden alıntı: resesif
selamlar,5+1 creative inspire 5200 aldım,eski ses kartım 5+1 i desteklemedigi icin creative audigy aldım taktım 5+1 i godu fakat,hala yuksek seslerde cızırtı yapıyor,bunun nedeni ne olabilir acaba ?
arkadas sen en büyük yanlısı o sistemi almakla yapmışsın. -
quote:
Orjinalden alıntı: CWaRRioR
normal düzeyde dinlerken her hangi bir cızırtı war mı? sadece yüksek seste mi yapıyor?
sadece yuksek seste yapıyor..
neden yaw creative inspire 5200 iyi degilmidir.Daha ne alalım -
bilgisayarının ses ayarlarında phone var ya o açık mı bi ona baksana ordaki bazı şeyleri kapat bakalım sesten cızırtı çıkacak mı gene -
sozumu geri alıyorum,biraz yuksekte dahi cok net ses gelmiyor nedense dün boyle degildi ama,mikrofon kapalı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resesif -- 7 Mart 2007; 23:31:43 > -
mikoron değil normal phone telefon hattı ya yazabilir belli olmaz aux falan bi sürü ıvır zıvır var orda onları dene
eğer onlar yoksa seçeneklerden aç ondan sonra bi daha bak
çoğu onboard kartta bi acayip sesler gelir eğer onları kapatmazsan
seninki onboard değil biliyorum ama belli olmaz belki yapar ondan -
Sesin 2/3 ten fazla açılması halinde seste bozulma olması normaldir.
Sistem sesi bu seviyeden sonra açıldıkça distorsiyon artar.
sistem sesi yine 1/6 civarından az açılırsada dip gürültüler duyulabilir hale gelebilir. -
quote:
Orjinalden alıntı: @OĞUZHAN@
quote:
selamlar,5+1 creative inspire 5200 aldım,eski ses kartım 5+1 i desteklemedigi icin creative audigy aldım taktım 5+1 i godu fakat,hala yuksek seslerde cızırtı yapıyor,bunun nedeni ne olabilir acaba ?
arkadas sen en büyük yanlısı o sistemi almakla yapmışsın.
Bencede Geçmiş Olsun -
quote:
Orjinalden alıntı: ::NoPaniC::
quote:
Orjinalden alıntı: @OĞUZHAN@
quote:
arkadas sen en büyük yanlısı o sistemi almakla yapmışsın.
Bencede Geçmiş Olsun
Evet geçmiş olsun en sevmediğim sistemler arasında. -
creative 5200 fiyatına göre iyi bir sistemdir.Cızırtıya gelince format atıp yeni windows kurmanı öneririm. -
edit
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kharoon -- 26 Temmuz 2011; 22:30:46 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X