Şimdi Ara

5.50 e DVD FİLM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHAHBA RAKADAŞLAR BİLMEME HABERİNİNZ VARMI AMA......YENİ AKTÜEL DERGİSİ BU GÜB PİYANİST FİLMİNİN DVD SİNİ VERİYOR.......BU HER HAFTA OLACAK HAFTAYA BAŞKA BİR FİLM.......KAÇIRMAYIN DERİM......

• ben aldım.5.50ye kaçırmayın derim...
  • Dergi bir şeye benziyor mu bari?... televole masalları anlatmasın..
  • Vayy bu fırsat kaçmaz!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer

Dergi bir şeye benziyor mu bari?... televole masalları anlatmasın..

Ben sadece DVDsi için aldım...
  • kabıyla berabermi veriyor. ona göre arşivlik için alıcam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BLU TV 1 YILLIK KOD : 220 TL
    2 yıl önce açıldı
    1 yıllık blu tv kod
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şunun web adresi ne. birsürü aktüel degidi varmış.
  • evet arkadaşım orjinal kutusunda pırıl pırıl.........ayrıca filmde dts seceneğide var dün izledim...zaten sinemda izledim cok etkilemişti beni........valla hiç kacırmayın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer

Dergi bir şeye benziyor mu bari?... televole masalları anlatmasın..

napcan sen dergiyi abi derginin fiyatı zatenj 5.50 idi....dvd ler bedavaya geliyor....dergide sinema ,müzik,güncel konular,bir iki dvd film tanıtımı,star wars episode 3 hakkında haberler, bunu gibi güncel konular var işte......zaten haftalık bir dergi....ne olacak........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @RİF_D -- 13 Mayıs 2005, 14:10:40 >
  • arkadaşlar ne zaman çıktı bu dergi......haftalık dedinizde o yüzden sordum bende alacam.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakan1453

arkadaşlar ne zaman çıktı bu dergi......haftalık dedinizde o yüzden sordum bende alacam.....

dostum yeni aktüel i ilk defa aldım oda bu dvd promosyonu yüzünden....haftalık bir dergi.....yanlız bu dvd kampanyası 4 filmlik....oskarlı dvd ler kampanayası adı altında.....gecen hafta chıcago,bu hafat piyanist,haftaya frida,öbür hafta saatler........kampanya şu an 4 filmlik.ve bu filmler 4-5 oskarlık yapımlar yani kaliteli filmler..............kampanya inşaallah devamlı hale gelir....zira dvd ler el yakıyor.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @RİF_D -- 13 Mayıs 2005, 18:32:38 >

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.