Devre arası transfer döneminde Süper Lig'in en hareketli takımı olması beklenen Galatasaray'ın anlaştığı ilk isim Alex Telles.
Gremio forması giyen 21 yaşındaki oyuncu, Brezilya basınına, İstanbul'a geliş tarihini açıkladı.
"5 Ocak'ta Galatasaray'a imza atacağım" diyen Alex Telles, "Didier Drogba ve Wesley Sneijder ile aynı takımda olacağıma inanamıyorum. Bu gerçeküstü bir şey. Rüya gibi. Onlarla oynadığımı çocuklarıma ve torunlarıma anlatacağım" şeklinde konuştu.
Şu an tatilde olduğunu vurgulayan Brezilyalı sol bek, "Arkadaşlarımla vakit geçiriyorum. Kendimi hazır tutmam gerek. Galatasaray'a gidince çok çalışacağım. Bu benim için adeta bir meydan okuma olacaktı" ifadelerini kullandı.
Sarı-kırmızılıların, takım arkadaşı Rhodolfo ile ilgilenmesini memnun edici bulduğunu söyleyen Alex Telles, "Umarım Rhodolfo da İstanbul'a gelir. Galatasaray'ın çok tutkulu bir taraftarı olduğunu biliyorum. Fenerbahçe ile ezeli rakipler. Onlar da çok güçlü bir takım" dedi.
Alex Telles ile el sıkışan Galatasaray, 21 yaşındaki oyuncu için 7 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.
Kaynak: Ntvspor
Ntvspor geçen hafta imzayı attırmıştı zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: insunwetrust
Ntvspor Reyes ve Forlan'a da imza attırmıştı.
Gelir gelmez onu bilmem de takımımızdaki Drogba, Sneijder ve Mancini gibi isimlerin bizim için iyi bir reklam olduğunu ve prestij olarak kulübümüzün adını bir üst seviyeye taşıdığını atlamamak lazım gerçekten.
quote:
Orijinalden alıntı: Beamer
Gelir gelmez onu bilmem de takımımızdaki Drogba, Sneijder ve Mancini gibi isimlerin bizim için iyi bir reklam olduğunu ve prestij olarak kulübümüzün adını bir üst seviyeye taşıdığını atlamamak lazım gerçekten.
evet orası kesin. ancak şu da var, paralı arap ve rus takımlarıyla aynı kategoride anılmaktan kurtulmak için ülke futbolunu da geliştirmemiz, avrupa'da kalıcı bir yer edinmemiz gerekiyor.
Fenere gol atacagim demis mi
quote:
Orijinalden alıntı: hashus1099
quote:
evet orası kesin. ancak şu da var, paralı arap ve rus takımlarıyla aynı kategoride anılmaktan kurtulmak için ülke futbolunu da geliştirmemiz, avrupa'da kalıcı bir yer edinmemiz gerekiyor.
futbolun gelişmesi için önce Demirören'in gitmesi gerekiyor :)
quote:
Orijinalden alıntı: hashus1099
quote:
futbolun gelişmesi için önce Demirören'in gitmesi gerekiyor :)
Riera'dan daha fazla katkı verebileceğini düşünmüyorum. Umarım başarılı olur.
sevdim adamı içten birine benziyor
quote:
Orijinalden alıntı: Tranquillity
quote:
Orijinalden alıntı: insunwetrust
Ntvspor Reyes ve Forlan'a da imza attırmıştı.
Forlan'ı 2 takımada imzalattırdı BJK ve Gs Fener'ede ilgileniyor diyordu bir ara
quote:
lincoln ve harry kewell rijkaard için geldim demişti
quote:
Orijinalden alıntı: Beyinsiz Adam
quote:
lincoln ve harry kewell rijkaard için geldim demişti
Kewell
quote:
Orijinalden alıntı: ank_yer_6
Onu genelde fenerlile diyor -)
quote:
Orijinalden alıntı: ank_yer_6
Yeni takim arkadasim fener le cok iyi gecinegiz demis.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme