Şimdi Ara

5 sahipleri benim gibi hissettiniz mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tuğla benzetmesini 28 gr. fark ile yapabilecek yeteneğiniz varsa hepiniz düşünen hassas terazisiniz arkadaşlar bravo :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: geceleriişgören

quote:

Orijinalden alıntı: enzomaresca

Nasıl bir başlıktır arkadaş.. Tamamen alışma mevzusu bu 4.7 inç telefon kullanırken iPhone ekranı cücük gibi gelmişti şimdi ip4e alıştım ip5 ekranı çok basık ince uzun geliyor. Yani olay ip5in dünyalar harikası galaksiler ötesi olmasından kaynaklanmıyor. Ayrıca en mükemmel ekran 4.5 inç civarı olanlar bana göre

Baslıkta iphone 5 galaksinin en iyi telefonu demedim. Ben bu telefondan sonra applen diğer telefonunu eline alanlara hisseyatı sordum sordugum kişiler belli yani bunda ne var anlamadım. Niye bu kadar dert yaptın. Belirttim zaten 5 e gecmek isteyenlere yol gösterici olur diye yazmıstım baska bi yeri mi okudun

Başlık komiğime gitti sadece bişeyi dert ettiğim yok arkadaşım.. Demek istediğim olayın sadece alışkanlıktan kaynaklandığı. hangi telefona alışırsanız o telefon harici telefona bakınca insan beğenmiyor çoğu zaman. İp4 e alışırsanız başta ip5 ekranı basık geliyor büyük ekranlı telefona alışırsanız iPhone a bakınca cücük gibi kalıyor. Nitekim Apple daha büyük ekranlı iPhone çıkarınca bu söylenenler ip5 için söylenecek doğal olarak. Anladın?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Nerdeler!? Hani vardı ya Apple i5 i lanse ederken i5 e TV kumandası benzetmesini yapanlar. Yok kullanıcılarına ihanet etti diyenler nerede?
  • iPhone 4 ve 4S takoz, küçük tuğla gibi ağır geldi allah belasını versin 4 lerin.. duvara fırlattım hırsımı alamadım hala bi sigara yakıp geliyorum sinirim geçmedi hala..
    kendimi affetmicem asla nasıl kullanmışım 4 ü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therion-x -- 28 Ocak 2013; 20:03:03 >
  • iPhone 5 sahipleri 3GS'i eline alınca ne hissediyorsunuz acaba
  • Çin malı iphone'ların ekranı 3g-3gs-4-4s'lere göre daha küçük olur da bakınca hemen çin malı ya bu derim fakat 4s'den 5'e geçiş yapınca arkadaşımın telefonunu çin malına benzettim ekranı küçük diye
  • 4S aldığımdan beri başka cihaz tutmadan ekranın daha uzun olmasını istemiştim zaten. Ekran 4:3 oranda ve 16:9 film izlerken size minnacık bir görüntü sunuyor. Zoom yaparsan yanları göremiyorsun. Ekran harika, ama küçük. Ağırlık kalınlık vb. hiç önemli olmadı benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koraypro

iPhone 5 sahipleri 3GS'i eline alınca ne hissediyorsunuz acaba

Elime bir agirlik, kalinlik geliyor. Cidden ekran baya kucuk geliyor. 3gs'in ekrani daha icerde gorunuyor. 5'te ise baya disarda.

• Onu bilmemde 3Gs sahibi olarak 4-4s-5 görünce ne hissettiğimi anlatmaya kelimeler yetmez. anlatılmaz yaşanır. ulan diyorum değiştiriyim şunu 1 saat geçiyo o kadar parayı vermek yemiyo vaz geçiyorum 3Gs e biton para verip 2 yıl sonra kuzenimin sıfırını 700 tlye aldığı gün dün gibi aklımda çok zoruma gitti enayinin en önde bayrak taşıyanı gibi hissettim kendimi

• ctesi arkadaşım sıfır 4s almış, biraz elime alıp inceledim biraz klasik olacak ama o ''tuğla'' benzetmesine aynen katılıyorum, yıllarca kullandıgım benim için süper olan cihaz birden gözümde küçüldü, dünya böyle işde belkide yarın yeni cihazlar çıkıp iphone 5'i aynı konuma getirecek
  • Ben bunu 4 ay önce yazdığım da kimse ne demek istediğimi anlamamıştı şimdi görüyorum ki ne demek istediğimi bir çok kişi anlıyor yavaş yavaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: therion-x

iPhone 4 ve 4S takoz, küçük tuğla gibi ağır geldi allah belasını versin 4 lerin.. duvara fırlattım hırsımı alamadım hala bi sigara yakıp geliyorum sinirim geçmedi hala..

Sakin ol sampiyon..

• quote:

Orijinalden alıntı: erolalper

Tuğla benzetmesini 28 gr. fark ile yapabilecek yeteneğiniz varsa hepiniz düşünen hassas terazisiniz arkadaşlar bravo :)

Ağırlıktan ziyade boyuttan dolayı diyoruz..

• 4S i de takoz yaptınız ya ne diyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

Orijinalden alıntı: therion-x

iPhone 4 ve 4S takoz, küçük tuğla gibi ağır geldi allah belasını versin 4 lerin.. duvara fırlattım hırsımı alamadım hala bi sigara yakıp geliyorum sinirim geçmedi hala..

Sakin ol sampiyon..

elim ayağım titriyo hocam hala almaz olaydım eski iPhone 4 ümü elime.. karanlık odaya hapsettim 1 hafta şarj yok ona

• her çıkan üst modelin bir cazibesi olacak ki satacak. ticari zeka gereği klasik kapitalist pazarlama yöntemi ... şehvet duygusu uyandırmak için yapılan oyunlar.ellerinde 20 sene sonra çıkacak telefonun teknolojisi varken bize gıdım gıdım geliştirdiklerini satıyorlar.amaç birçok seferde farklı kar marjlarına ulaşmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaatliBomba -- 28 Ocak 2013; 20:35:48 >
  • görmemişin ıphone 5 i olmuş derler buna kusura bakmayın tabiki daha iyi tamam ama aradaki 28 gr için 4s e tuğla diyemezsiniz
  • iPhone 5 var elimde şuan kimse kusra bakmasın ama öyle bir fark yok.Tek sevdiğim yanı inceliği iPhone 4 ve 4S'in kasasının önü ve arkası camdı çok hoşuma gidiyordu ayrıca ağırlığı kalite hissi uyandırıyordu Hala emin değilim boşa mı para verdik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

iPhone 5 var elimde şuan kimse kusra bakmasın ama öyle bir fark yok.Tek sevdiğim yanı inceliği iPhone 4 ve 4S'in kasasının önü ve arkası camdı çok hoşuma gidiyordu ayrıca ağırlığı kalite hissi uyandırıyordu Hala emin değilim boşa mı para verdik

İlk bir hafta ve oncesinde ben de 4/4S tasarımını daha cok beğeniyordum sonra gözüm alısinca 5 daha guzel geliyor gozume..

• İyi arkadaşlar ne diyim, kullanınca o deyimin sadece 28 gram için söylenmediğini siz de anlarsınız ve hatta ilk anladığınız bu olacak.
    Eski telefonunuzu (4S kullanmadım bilmiyorum ama özellikle iPhone4'ü) görünce aradaki farkı siz de tuğla olmasada benzeri kelimelerle ifade edeceksiniz. Ben bunu 5-6 arkadaşımdan duydum. Kişisel bir olay da değil yani.
    Neden bu kadar savunmaya geçtiğinizi anlayamadım.
    Başlık belki saçma veya gereksiz olarak nitelendirilebilir ama sonuçta burası forum. Forum kurallarına uygun olduktan sonra herkes bir takım konular açabiliyor.
    Haber editörlerinin haber diye Temple Run 2'de coin magnet almayı unutmayın, oyunu şöyle oynayın diye amatörlerin bile ilk anlayabileceği şeyleri yazıp haber dediğini gördük :)
    O kadar mesajım var, o kadar yardım etmişim herkese, bir kişi çıksın şu mesajın ne kadar saçma desin. Bulamazsınız.
    Burada herkes "hakkaten öyle ya" şeklinde yaklaştıysa bu konuya, bence siz de iğneleyici şekilde yazmadan önce bir kere daha düşünün.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.