Şimdi Ara

5 sahipleri benim gibi hissettiniz mi ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: koraypro

quote:

Orijinalden alıntı: ketrp

quote:

Orijinalden alıntı: koraypro

iPhone 5 sahipleri 3GS'i eline alınca ne hissediyorsunuz acaba

yakın bi zamanda 3GS den 5 e geçecegim Allah'ın izniyle merak ediyorum

Şimdiden hayırlı olsun o zaman gözlemlerim kadarıyla harika bir alet

teşekkür ederim

• Yok o 650 dolarlık telefona 2000 lira vermenin etkisi.
    Kişisel fikrimce gramlık ağırlık farkının ve ekran dışında değişiklik olmayan bir telefona durumunuz çok rahat değil ise para vermek çok mantıksız.ip5 almaya kalkıştım ama almadım.Çok rahat olsa maddi durumum alırdım beğenmezsem atardım kenara.
    Yine de sizinki hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaatliBomba

quote:

Orijinalden alıntı: Grkm27

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

quote:

quote:

her çıkan üst modelin bir cazibesi olacak ki satacak. ticari zeka gereği klasik kapitalist pazarlama yöntemi ... şehvet duygusu uyandırmak için yapılan oyunlar.ellerinde 20 sene sonra çıkacak telefonun teknolojisi varken bize gıdım gıdım geliştirdiklerini satıyorlar.amaç birçok seferde farklı kar marjlarına ulaşmak

Klasik saçma geyik. 20 sene demişsin hadi biz iki sene sonrasına bakalım. Neredeyse tüm mobil işlemciler Cortex A57 tarzı mimarilere ulaşacak. 4K mobil ekranlar olacak vs. bunlar kesin. Şu an 18 nm'den küçük işlemci üretilemiyorken, Amoled'lerde 300 ppi yakalamak için pentile vb. bin türlü oyun yapılıyorken mümkün mü sizce? Peki şu an bu işlemci ve ekranın seri üretimini yapan biri yoksa Apple nasıl kullansın ürünlerinde? Almış başını gidiyor bu saçma geyikler.

Öyle olduğundan eminim.Steve ölmeden önce en az 5-6 yıllık plan yapıp ölmüştür mesela

Öyle zaten. Mahalle bakkalınız iki-üç yıllık planını yapmıyor mu? Koskoca Apple carpe diem mantığıyla mı yönetiliyor sanıyorsunuz. 2017'ye kadar planları hazır diye biliyorum, 2017'de Mac'lerde de ARM tabanlı Apple A serisi işlemci kullanacaklarmış mesela.

arkadaşlar boş boş laf etmeyin. göründüğü gibi mi sanıyosunuz herşeyi yok hala üretilmemişte yok bilmem ne olmamıştı sanki her söylenen doğru da.

Boş laf eden sensin. Android karşısında özellikle Samsung yüzünden çok pazar payı kaybetti Apple elinden gelse daha iyi cihaz yapardı. 20 yıl sonranın teknolojisi varmış da koymuyorlarmış. He yav he.

bırak gereksiz konuşmayı. samsung iphone a rakip olamaz. sürekli dava yiyen ve tazminata mahkum edilen samsung mu iphone u geçecek? samsung ucuza geldiği için satıyor...ve fiyatı çabuk düştüğü için değer kaybediyor. kaldı ki apple şu an en değerli şirketlerden biri samsung ne acaba?

Bilmemek ayıp değil, biliyormuş gibi konuşma ama. iPhone bir akıllı telefondur, Samsung firma. Apple ile Samsung'u karşılaştırdın herhalde. Kusura bakma ama gerçekten hiç bir şey bilmiyorsun. S3 satışlarıyla ilk defa bir akıllı telefon satışı dönemin iPhone'unu (4S) geçti. S3 hemen hemen aynı fiyat aralığında. (Yurtdışı) Yani evet, Samsung Apple'a rakip olur, gayet de olur. Fanboy olma. Apple marka değeri olarak dünyanın en büyüğü değil artık, geçen hafta birinciliği Exxon'a kaptırdı. Hisseleri de düşüyor. Sonuç olarak, Apple'ın elinde daha iyi bir teknoloji olsaydı, iPhone 5'te görürdük. Bilgisizlik fışkıran yorumlarına artık cevap vermeyeceğim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

her çıkan üst modelin bir cazibesi olacak ki satacak. ticari zeka gereği klasik kapitalist pazarlama yöntemi ... şehvet duygusu uyandırmak için yapılan oyunlar.ellerinde 20 sene sonra çıkacak telefonun teknolojisi varken bize gıdım gıdım geliştirdiklerini satıyorlar.amaç birçok seferde farklı kar marjlarına ulaşmak

Sen cok bilim kurgu filmi seyretmissin belli. Biraz dram filmi seyret kendine gel bence. 20 sene? Yok 50 sene.

ya arkadaşım 4-4s ve sonrasında 5... aralında 1 er sene var nerdeyse. yani bu kadar özellik 1 sene de mi keşfedilmiş yani. 5 e konulan özellikler 4s ya da 4 e kadar akıl edilememişmiydi. her çıkan veya geliştirilen teknik ve özellik anında yeni yapılacak telefona koyuluyo mu sanıyosnuz.?

Laf anlatamazsınız bu arkadaşa boşverin. Bu arada evet, 5'teki Apple A6 çip o bir yıl içinde tasarlandı çok merak ediyorsan araştır. Geçen sene A15 / swift tabanlı işlemciler seri üretimde değildi.

• 4s tuğlaysa bize verin o zaman
  • ağır telefon daha çok hoşuma gidiyor

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: therion-x

iPhone 4 ve 4S takoz, küçük tuğla gibi ağır geldi allah belasını versin 4 lerin.. duvara fırlattım hırsımı alamadım hala bi sigara yakıp geliyorum sinirim geçmedi hala..
    kendimi affetmicem asla nasıl kullanmışım 4 ü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.