Şimdi Ara

5 tl ye bimden ne alınır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
7.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birazdan bime gitcem. Film izlicez 5 tl param var ne alırım bimden? 1.5 tl ye büyük boy cipsler var bi acılı bide sade alıyım diyorum birde 2.5 ltre le cola alıyım aklıma baska bişe gelmedi. Ne alabılırım baska 3 kişiyiz de

ciddi cevap vercekler konuya dahil olsun lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BT_Ismail -- 14 Kasım 2012; 19:59:39 >

• Hisse.
  • Geçen arkadaşla 3 liraya 8 parça şey aldık bimden. Bugün de öğlen arası 95 kuruşa 3 parça şey aldık. Hem de kaliteli markalar dankek falan.
  • vakit kaybısın evlat
    @ayak kokusu gidip bakıyım buraya neler aldıgımı yazıcam o kadar şey mi aldınız ilk kez gidicem de :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BT_Ismail -- 14 Kasım 2012; 20:01:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer1905

Hisse.

bunu söylemek için girmiştim hisse alabilirsin
  • 5 TL mi yanlis duydum dimi 5 kurus felandir o tobe tobe 5 TL ye her raftan biseyler alabilirsin ama 5 TL yle bimde ki en zengin kisi olabilirsin hatta parayi uzatinca 5 TL ye hisse satiyoruz lafiyla bile karsilasabilirsin..!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Le Cola
    Soslu Fıstık
    İsteğe göre kek gofret

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    10 lira ile ne yapılır ?
    14 yıl önce açıldı
    100 bin TL ye saat önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar bime ilk defa gidicemde hiç beklemediğim tepkiler aldım çok şaşkın durumdayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ism4il_

vakit kaybısın evlat
    @ayak kokusu gidip bakıyım buraya neler aldıgımı yazıcam o kadar şey mi aldınız ilk kez gidicem de :D

http://www.bim.com.tr/yatirimci-iliskileri/ortaklik-yapisi.html
    Sen maalesef bir şey bilmeden yaptığın yorumla benim 2 dakikamı yedin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ism4il_

vakit kaybısın evlat

Fişi atmasam bi foto çeker koyardım ama çöpe attım. 3 liraya 8 parça aldık hepsi de kalite marka.
  • ben bugün 5 tl ye 2 hatalık yiyeceğimi aldım :D gerçi biraz lükse kaçtım bu sefer ondan bu kadar pahalı
  • Bimden 5 TL ile 2 poşetle çıkmayan bizden değildir.
  • 2 paket büyük cips 2.5 litre kola 200 gramda soslu fıstık aldım neden soguk kola yoktu anlamadım ama hepsini oraya yığmışlar imamın abdest suyu gibiydi kola
  • Bozuk para yoktu 50 Tl yle girdim bime 2 3 şey aldım . Adam kasayı verdi bana para üstü yerine
  • Kasiyer

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hisse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bimdeki Kasiyer

arkadaslar bime ilk defa gidicemde hiç beklemediğim tepkiler aldım çok şaşkın durumdayım

Abi google da bimden alinabilecek seyler diye aratiyordum. Adam bir kez gitmis sonra bimin kasiyeri olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Eric Theodore Cartman.

quote:

Orijinalden alıntı: Bimdeki Kasiyer

arkadaslar bime ilk defa gidicemde hiç beklemediğim tepkiler aldım çok şaşkın durumdayım

Abi google da bimden alinabilecek seyler diye aratiyordum. Adam bir kez gitmis sonra bimin kasiyeri olmuş

2 senelik hort abi adam almış yemiş s*cmış + onlar geri dönüşüm olmuştur sen hala öneri yapıyon.

• Eric Theodore Cartman. kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HORT
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.