5 milyara bi PC Ps3 Xbox 360 Wii Cips Kola Dondurulmuş pizza-patates stoğu 1 araba 1 ev evin dekorasyonu
Para biter zaten
Ev falan yalan olur gerçi evler çok pahalı.
1 günde ewin dekorasyonu bitermi ?
yapabileceğim en iyi bilgisayarı yaparım kalanına konsol alırım eğer fazla kalanı alcaklarsa gıcıklık olsun diye yakarken paraları resim çektiririm
10bin ytlye kadar harika bir bilgisayar yeni bir elektro gitar+pedal ps3 + lcd tv dev ekranlardan knightta yeni bir char yeni bir araba zaten para bitti
forumu alır geçerdim
10.000$ a bilgisayar 5.000$ PS3 + Aksesuarları + Xbox360 + Aksesuarları 20.000$ Bir araba 5.000 $ Bir Laptop 10.000 $ Alabildiğim kadar PS3 orjinal oyunu + Xbox 360 Orjinal Oyunu + PC Orjinal Oyunu.
bi tane dukkan acardim 50.000$in hepsini harcayarak sonra ne de olsa param bitiyor ondan sonrasi da benim hesabim
quote:
Orjinalden alıntı: SerdaRTR
Kerane acardım:D
ertesi gün elinde hiç para olmayacaksa gider bütün paraya altın alırdım. sonra istediğim zaman paraya çevirip harcardım
Bir evin peşinatı olarak veririm gerisini takside bağlarım gayrimenkul sahibi olurum
Önce bi
Sniper Rifle
Sonra da...
Bir Pusula
Bazı mühimmatlar..
Ve Alaska ya bir bilet....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme