Şimdi Ara

%50 Burslu Tıp ile ilgili bütün düşüncelerinizi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar burada çoğu kişi beni tanıyor artık, aile gibi olduk malum. :)

Geçen sene yüzde 50 burslu kazansaydım direk yazacaktım ama olmadı, bu sefer şansımızı denedik ve kazandık. Geçen sene de benzeri bir muhabbet dönmüştü ama bu sefer bu konuyu herkesin görmesi ve düşüncelerini yazması için sürekli güncelleyeceğim, benden sonraki adaylara da yardımcı olur hem.

Şimdi kendi durumuma dönecek olursam:

Evimin çok yakınında bir Tıp Fakültesi var, ailem de çok sıcak bakıyorlar yarı burslu olarak okumama. Kendileri teklif ettiler eğer istiyorsan hiç düşünme diye. Fakülte eğer olursa İngilizce olucak ama dili bir şekilde atlatabileceğimi düşünüyorum.

Lâkin, süreç içerisinde mesleğin zorluğu yüzünden içimde şüpheler oluştu açıkçası. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up.

• Sıralamanız kaç k? Biz de %50 tip düşünüyoruz oğlumun sıralaması 39,5k, hangileri gelebilir bilginiz var mı Hocam? (İstanbul, Ankara, İzmir farketmez.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sozturk75 -- 19 Temmuz 2024; 7:30:39 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sozturk75 S kullanıcısına yanıt

Ben İstanbul dışına çıkmayacağım sevgili abim.

Ama çoğu tıp yüzde 50 geliyor bu sıralamalara.

• Anladım kardeşim, araştırdıysanız, İstanbul'daki %50'lerden hangileri iyidir, bizim sıralamaya (39.5k) uygun olarak yazılabilir sizce?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.