Şimdi Ara

50 cc Paket Servis Motor Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar bir konuda tavsiyenizi almak istiyorum. Paket servis için 50 cc motor almak istiyorum. Güç veya sağlamlık açısından nasıldır. Beni yarı yolda bırakır mı? Önerebileceğiniz modelleri söylermisiniz

• Selam paket servis için hızlı birşey lazım ama B ehliyet varsa mecbur bir tane sececeksen yamaha neos olabilir su soğutmalı yoğun işlerde sıkıntı yaşatmaz
  • kenaninci K kullanıcısına yanıt
    Rampada sıkıntı bence hiç 50 cc işine girmeyin. Ben sürdüm. Düzde iş görür ama yakıtı da aman aman tasarruflu degil. En kötüsü 125 alacan bi tane.
  • Biz 3 tane aldık 1 sene sonra sürekli arızası ile uğraşırsın. Yakıtı 150 lık motordan daha fazla. Anlayacağın bir esprisi yok. Mümkünse uzak dur.
  • İş yaptığınız lokasyon önemli her 50 cc her yokuşu çıkamaz. Benim önerim karbüratörlü kisbee olur. Bu sınıfın en sağlam iki modeli kisbee ve yamaha neos. Fakat neos hem daha pahalı hemde enjeksiyonlu olduğu için limitör iptali vs. daha sıkıntılı.
    Senin ilacın ise ikinci el bir moto gusto RMG 50 almaktır. 50 cc fakat 125 lik motor bloğu var. Klasik çin malı parçası ucuz her yere girer,çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çerkes89 -- 29 Eylül 2020; 12:10:32 >
  • 50 cc servis açısından yokuşlarda problem çıkarıyor çin mali olmasi ayri dert tamiri arızası vs. Önerim 100cc uzeri 2. El temiz bir japon motosikleti almaniz
  • Paket işinde 50 cc olmaz. Hani mahalle arası köfteci gibi günde 5-10 paket yapıyosan eyvallah da diğer türlü hiç kasma, aklın yolu birdir, piyasaya hakim olan model Honda Spacey'dir. Az yakar, iyi kaçar, yokuş vs dinlemez, yarı yolda bırakmaz. Paketçilik için üretilmiş diyebilirim.
    50 cc ler, bizim gibi A ehliyete üşenmiş ama scooter keyfini yaşamak isteyen, az km yapanlar, dikkatli binenler için tasarlanıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.