Şimdi Ara

50 gunde ayt matematik? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
4.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Awendel

hocam fonksiyonları hiç anlayamıyorum direkt olarak limit türev integrale geçeyim mi sizce? yoksa fonksiyon halletmek zorunda mıyım

Alıntıları Göster
    Limit turev integral parabol polinom hepsi neredeyse fonksiyon zaten fonksiyona 1 haftani ayir karekok 0 fonksiyonlar al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deliemre34 kullanıcısına yanıt
    Bu konular, temel konuları zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asura Otsutsuki

Bu konular, temel konuları zaten.
    Trigoya bakacagina limit dizilere bakabilir hatta turevin ilk kisimlarina.

• baran1902 B kullanıcısına yanıt
    Hocam peki Ayt için temeli olmayan birisi sizce en fazla kaç yapabilir 7 civarı falan mi

• deliemre34 kullanıcısına yanıt
    Konular birbirleriyle baglantili mi? Fonksiyona mi bagli yani

• AlienPickless9 A kullanıcısına yanıt
    Fonksiyon bilmeden de yapabiliyorsun konuyu öğrenince ama fonksiyon temelin sağlamken hem daha iyi idrak ederek ilerliyorsun hem de konuda anlamadığın bazı yerleri fonksiyon bilginle tamamlayabiliyorsun
  • Tyt temeline bağlı usta biraz tyt temeli varsa 5 net civarı yapilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Asura Otsutsuki kullanıcısına yanıt
    Anladim tesekkurler

• Hayatım boyunca bırak ders çalışmayı, okula bile gitmedim. Derslerle falan hiç alakam yoktu anlayacağın. Son gün sınava çalışır 90 alır geçerdim. Buda kendimi sözde çok zeki görüp rehavete kapılmamı sağladı. Ayt sınavında 15 matematik neti yaptım. Oda kulak dolgunluğuyla yani soru falan çözmedim. Hamd olsun bu aralar çalışıyorum netlerim baya arttı da benim demek istediğim 50 gün az değil. 15 20 rahat yaparsın, hem baksana hevesinde var. Her konuya çalışma ama çalıştığın konuya da iyi hakim ol

Birader sen bi arkadaşını falan arasan dışarı çay içmeye falan mı çıksan? Çok gerilmişsin, adamın umudunu kırmasaydın bari

• Eneshn1 E kullanıcısına yanıt
    Anladim sagol anlayisli yorumun icin . 15 net civari kafi geliyor ama daha fazlasini yapabilirsem ne guzel. Turev integral peki calisilmasi gereken konular mi? Yani baya soru cikiyor tabide zorluk acisindan malum sure kisitli?

• AlienPickless9 A kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah, türev integral konularının diğer konulara nazaran daha zor değilde daha uğraştırıcı bence. Uzun konular çünkü. Zamanın yeterse bak tabi. Öğrenci olarak şunu yap bunu yapma demem pek hoş olmuyor, kusura bakma bunun için. Bende böyleydim sadece biraz erken başladım. Sen elinden geleni yap kardeşim, bu işin tevekkül kısmı da var.

Yok hayir sadece tavsiye aliyorum ve daha ayt cozmedigim icin tecrubelerinizden yararlaniyorum diyelim. En kisa zamanda baslayacagim tesekkurler yorumun icin

Kardeş bunca zaman millete olmucak şeyleri söyleyip heves vericeksiniz sonra sınavda yapamayınca çocuk neye uğradığını şaşıracak her şey imkansız gelecek ona ne hevesinden bahsediyorsun ? 1.5 2 milyona yakın insan sınava girdi benim 100 lerce arkadaşım var çoğu da 10 net ve 15 net civarı yaptılar okadar çalışmalarına rağmen ama bir arkadaşım 32 net yaptı böyle yapmasının sebebi hepinizden fazla çalışmasıydı ve bu olay 50 günde olmadı kardeş bütün soruların mantığını anlayarak çok soru çözerek , gerektiğinde zor soru çözerek anlamadığı zaman hocalarına tek tek sorarak oldu emek vererek 32 neti yaptı. Şimdi gelmiş 50 gün kalmış 15 netten bahsediyorsunuz birbirinizi kandırmayın olmadığı zaman vereceği acı simdi yapamayacağını bilmesinden daha kötü.

Bende çevremden dediklerinin tam zıttı olan onlarca örnek verebilirim. Heves vermezsin birisine eyvallah. Ama umudunu da kırmazsın. Bide abartma allah aşkına 15 net diyor adam.

Ver kardeş örnek senin çevrende kaç kişi son 50 gün çalışıp 15 net yaptı . Adam 15 net istemiyor 15 netin üstü de olsa iyi olur diyor türev integral çalışacak. Abartma diyorsun ama 15 net dediğin sanki az bir şey ? 15 nete hukuk gidiliyor dostum sen baya küçümsüyorsun sınavı

• Buyur gir yok atlas sitesine Kırklareli üniversitesi hukuk fakültesi bölümü ortalama ayt matematik neti . 16,8

• 50 gunde ayt matematik?

Bizzat geçen yılki AYT netlerim. Yeminim olsun gram çalışmamıştım sınava. 20 25 desen hadi eyvallah o 50 60 güne olmaz ama 15 net diyor lan adam. Düzenli olarak her gün soru çözerse konu bitirirse neden olmasın?
    Hep kötü yerden bakmamak gerek, ben burada kötü konuşmuyorum. Sen niye hala lafında ısrarcısın?

Siralamaniz kacti bu netlerle

Bir ilk neden olmasin gunde 5-6 saatlik calismayla denemeye deger

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.