Şimdi Ara

500-600 bin civarına zarar ettirmeyecek araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar piyasadan hiç anlamıyorum. şimdilik araç ihtiyacım var acil olmasa da. 1-1.5 yıl sonra satmak istediğimde çok uğraştırmasın istiyorum. araçta özellik olarak esp ve manuel vites olsa yeterli benim için. genellikle ş. içi kullanılacak. hangi modelleri tavsiye edebilirsiniz ve genel olarak başka nelere dikkat etmeliyim? kendim baktım aveo 1.3d ltz hoşuma gitti aslında hem de bütçemin altına bulunuyor, ama pek piyasa arabası değil gibi satarken sorun olabilir dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 23 Temmuz 2024; 11:11:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aman hocam aveo falan başınız ağrır, satarken zorlar, tat vermez, pişman eder. Şahsen ben alın bir tane Clio 1.5 dCi 2016 falan motoru keyiflidir piyasası canlıdır derim tabi seçim sizin.

• StG 44 kullanıcısına yanıt
    2012-2014 Citroen C4’lere bakabilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fernando Pessoa kullanıcısına yanıt

arkadaş kolay satılsın diyor. diğer arkadaşın tavsiye ettiği gibi clio gibi bir piyasa arabası daha mantıklı.

• I20, clio

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • clio 4 makyajlı dizel

• Seneye satılacak araba istiyorsan o fiyatlarda reno, Fiat, Hyundai den şaşma. Piyasa böyle durgun devam ederse Aveo yu ucuza elden çıkartmak zorunda kalırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.