Şimdi Ara

500 tl bütçe için amfi önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir süredir amfi almak istiyorum ve 500 tl bütçem var. Sizce ne almalıyım? İnternet üzerinden marshall mg15, blackstar id core 10 ve cord cm 10g amfilerine baktım, siz olsanız bu üçü arasından hangisini tercih ederdiniz yahut daha alternatif amfiler var mıdır?
    Elimde Schecter'in Sgr s-1 modeli var ve özellikle heavy metale yönelik çalmak istiyorum. Sizce bu gitarla en uyumlu olacak amfi hangisidir? teşekkürler...

• Heavy Metal tonlarını yakalayabilmek için belirttiğiniz amfiler yanına pedal almanız şart, Boss HM-2 veya Boss MT-2 işinizi görecektir. Sıfır yerine ikinci el de düşünürseniz Behringer AC-108 amfiyi de alternatiflerinize ekleyin bence.
  • İd core 10 sahibiyim heavy metale kadar güzel ama daha sertini kaldırması zor bi amfi. Yinede memnunum blues, classic-hard-progresif rock çalıyorum. Insider program var pcde insanlar tonlarını paylaşıyor, ekleyip çalıyorsun felan çok hoş, mikrofonlayıp veya mixere girip sahne de aldım bir kaç kere. Memnunum ben ya amfimden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blackstar ID Core kullanıyordum. 10W bir süre sonra yetmiyor. Footswitch için bir girişi de yok. amazon.de üzerinden Line 6 Spider Classic 15W al. Aşağı yukarı 400 liraya geliyor. TR fiyatı 800 lira. Almak istersen yardımcı olurum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.