ARKADASLAR HEM VİDEO HEMDE FOTOGRAF CEKİMİNDE İYİ PERFORMANS ALABİLECEGİM BİR MAKİNA TAVSİYESİNDE BULUNURSANIZ SEVİNİRİM...
BEN CASİO Z1050 VEYA Z850 DUSUNUYORDUM...AMA DAHA DSONRA SONY W55 LERİ GORDUM AKLIM KARSITI...
BİR EL ATIN LUTFEN
yok mi?:(
İllede casio demezsen Canon A560 öneririm....
Sanyo Xacti E60 369 YTL kdv dahil
3 inch LCD ekran 1 cm super makro çekim Çok kaliteli sesli video çekim
Not: E6&E60 topiğini mutlaka incele...
500 YTL param olsa 1 dakika durmam koşarak gider kodak v705 alırım . dünyanın en küçük makinesi . mpeg 4 kayıt yapıyor çift objektif , 7 megapixel . daha ne olsun ;)
Kodak v610 ama 575 milyon shopping.com.tr de... çift objektif 10x optik 5x dijital = 50x zoom (hem de ufacık makinede, 23 mm) BLUETOOTH... gelişmiş video...
Hatta Mükemmel netlik ve keskinlik sağlayan iki adet profesyonel kalitede SCHNEIDER-KREUZNACH C-VARIOGON Objektife sahiptir imiş...
Ama kendisini şehsen görmedim, bilmem...
kodak v 705 al derim cift lens teknolojisine sahip 5 x optik zoom lu dunyanin en kucuk fotograf makinasi , unlun alman lens firmasi scneider kreuznach lensleri ve benzersiz tasarimiyla gomleginin yaka cebine koyabilirsin 7 ,1 mp ile buyuk boyutlarda cikti alabilirsin mpeg 4 formatiyla 2 gb lik sa karta 88 dakika video cekebilir sin video sirasinda optik zoomu kullanabilirsin ayrintili inceleme kodak ana sayfasinda
100 ytl daha ekle gg den sıfır usa malı 600 civarı canon s3 ler var al paşa paşa kullan
canonlarda guzel ama tasarim olarak kodakin kullandigim ve onerigim v 705 modeli cok hos tercih meselsi tabi soylemesi bizden karar vercek olan arkadas