Şimdi Ara

539 TL(Kargo Dahil) COOLER MASTER Mastercase H100 Mini-ITX 200mm RGB fanlı Mesh Panel Kasa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
3
Favori
2.657
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Hocam emeklerinize sağlık, sayenizde sıcak fırsatlar sıcak fırsatlar kurallarına uygun konu görüyor.

Öne çıkardım umarım ihtiyacı olanlar faydalanır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Site hakkında malumatı olan var mı? Arkadaşın daha önce paylaştığı dfsbilgisayar'dan sorunsuz bi alışveriş gerçekleştirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImKeynes

Site hakkında malumatı olan var mı? Arkadaşın daha önce paylaştığı dfsbilgisayar'dan sorunsuz bi alışveriş gerçekleştirdim.
    İnventus 2003 yılından beri sektörde olan güvenilir bir firma.
  • ImKeynes kullanıcısına yanıt
    İnventus'tan gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz. Sektördeki en düzgün firmalardan birtanesidir.

Seveni için çok güzel kasa bu arada eline sağlık hocam.
  • İnventus çok iyi firmadır. Tek eksikleri ürün gamı çok geniş değil malesef.
  • Takip ediyorum çok ürün yok ama yaptıkları indirimler güzel oluyor. Bu kasa için değil de psu alacağım.

@cohannan
    @Wadjet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImKeynes

Site hakkında malumatı olan var mı? Arkadaşın daha önce paylaştığı dfsbilgisayar'dan sorunsuz bi alışveriş gerçekleştirdim.
    İnventus baya iyi, işini seven insanlar tarafından yönetilen bir firma.
  • inventusta kargo ücretsizmi. ücretliyse ne kadar
  • KEDJUU kullanıcısına yanıt
    Linke tıklayınca orada yazıyor kdv ve kargo dahil fiyatıdır diye hocam.
  • inventus batmamış mıydı
  • Kasa çok şık. Ben de itx sistem kullanıyorum. Thermaltake Core V1 kullanıyorum. Bu tarz ufak sistemlerde yatay yerleşim çok daha avantajlı. Örneğin bu sistemde ekran kartı ve sanıyorum güç kaynağı kasa içindeki havayı alıp soğutma yapıyor.

Ancak bendeki sistemde mesela güç kaynağı ve ekran kartı direk dışarıdan havayı alıp anında dışarı atıyor. Böylece hem daha serin hem de sessiz bir sistem oluyor. Açıkçası şu soğutmalı sistemde 66 derece bana yüksek geldi. Sebebi muhtemelen kasayı şekil yapalım derken soğutması zayıf kalmış.

Fiyat ise bence gayet iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Kasa çok şık. Ben de itx sistem kullanıyorum. Thermaltake Core V1 kullanıyorum. Bu tarz ufak sistemlerde yatay yerleşim çok daha avantajlı. Örneğin bu sistemde ekran kartı ve sanıyorum güç kaynağı kasa içindeki havayı alıp soğutma yapıyor.

Ancak bendeki sistemde mesela güç kaynağı ve ekran kartı direk dışarıdan havayı alıp anında dışarı atıyor. Böylece hem daha serin hem de sessiz bir sistem oluyor. Açıkçası şu soğutmalı sistemde 66 derece bana yüksek geldi. Sebebi muhtemelen kasayı şekil yapalım derken soğutması zayıf kalmış.

Fiyat ise bence gayet iyi.
    Kullanılan işlemciye, işlemciye verilen voltaj değerine, overclock miktarına ve nasıl bir yüke girdiğine göre sıcaklık değerleri değişiyor. 360mm kaliteli bir sıvı soğutmayla dahi tam yükte 85 dereceleri görebilirsiniz.
    https://tpucdn.com/review/zalman-cnps17x-argb-cpu-cooler/images/temp_oc_aida64_fpu.png

Bunun yanında ben en uygun sıvı soğutma çözümünü sundum. Elbette çok daha iyi seçenekler var. Thermaltake Core V1 de 200mm fanlı mesh ön panelli başarılı seçimlerden biri.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Eski bir itx kullanıcısı olarak küp kasalar sanıldığından daha fazla yer kaplıyor diyebilirim. Corsair 250D kullandım. Normal kasadan daha çok yer kaplıyordu küp olduğu için.

itx severlerin silverstone sg13 veya RVZ serisine bakmasını tavsiye derim.

Bu arada @cohannan emeğine sağlık. Sen olmasan buralar bomboş kalır.

Edit: Sıvı soğutucu performansı gerçekçi olmamış. 2600X wraith stealth ile gelmiyor, daha kalın ve bakır tabanlı wraith spire ile geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractal design -- 17 Haziran 2020; 11:12:6 >
  • Böyle bir şey toplayıp tv nin yanına koymayı düşünüyorum. Bakalım inş. toplarım.
  • Birde böyle bir kasa var bu da çok iyi

• cm kasa kışın 400-450 lira cıvarı değil miydi? Dolar 1.5 kat artmadı, bunun adı...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel fiyat 539 TL.
  • Allah aşkına bu büyük firmalar ne zaman adam akıllı itx kasa yapacaklar acaba, 20 litre itx kasa mi olur yahu.. sg13b dışında doğru düzgün seçenek yok ülkede. Node 202 bile gelmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • onder.t O kullanıcısına yanıt
    Hadi yapıyorsun bari ITX yazma dimi :) Küp kasa yaz. Ama sanırım kasaya Micro ATX anakart desteği sunmadıkları için sadece ITX anakart takılabildiği için direk ITX kasa tanımını çakmışlar.

Yani bu kasaya sadece ITX anakart takılabilen Küp kasa demek daha doğru olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.