Şimdi Ara

55PFL5537 ve 55PFL5507 hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Uzun süredir büyük ekran bir TV almak için forumu takip ediyorum. Sn Albani'nin F/P açısından önerdiği Philips PFL5xx7 serisinden bugünlere kadar sadece 40 ve 46" bulabilmek mümkündü. Ancak Hepsiburada'da 55pfl5537 serisini bulabildim. Birde Bedavacım adlı siteden 55" PFL5537 ve 5507 ürünlerini bulabildim.
    Bildiğim kadarıyla Bedavacım paralel ithalat ürünü satıyor. Ancak Hepsiburada da ürünün paralel ithalatmı yoksa distrübütör garantilimi olduğunu bilmiyorum.
    Acaba 5507 ile 5537 arasındaki fark nedir? Bu ürünlerde de Sharp panelmi kullanılıyor? 55pfl5537'nin fiyatı 3200 TL. F/P olarak tavsiye edilebilirmi. Bilgisi olanlar özellikle Sn Albani görüşlerini belirtirse memnun olurum.
    Selamlar.

• Up..
  • Sanırım hiç kimsenin bilgisi yok.

Up
  • Konuyla ilgili detaylı bilgiye ulaşabildiniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: browning26

Konuyla ilgili detaylı bilgiye ulaşabildiniz mi?

Sadece 5537'nin 5507'den daha yeni bir ürün olduğu hakkında bir bilgiye ulaştım. Birde Hepsiburada da satılan 5537'nin paralel ithalat değil TR servis garantili olduğu bilgisine ulaştım. Bunun haricinde bir bilgi henüz yok. Sanırım pek fazla kullanıcısı yok. Benim merak ettiğim hangi paneli kullandıkları. Detaylı bilgiye ulaşırsam paylaşacağım.
  • Panel ID si 5500,belliki Phil bu 2012 de çıkardığı 2013 diye satmaya devam edeceği paneli,5507/5007 den farklı olarak Media desteği dışında
    serinin devamı olarak geldi,panelin fiyatı Avrupada ortalama(şu anda) € 1100/1300 gibi,ancak Forumdan bir dostum,paneli yaklaşık bir ay
    kadar evvel(kendisi Paris de yaşıyor) € 999 kağıda almıştı,sanırım çok yakın zaman da fiyatı gerileyecektir oralarda,bizde ise çıkış
    yüksek olsa da yakında iner,ama 5507 gibi çok tutulursa ki onun da aslında tutulması F/P olmasıydı ve bu panel de aslında 55lik olarak
    kötü bir rakam da olmasa bile düştüğü zaman alın size F/P 5 serisinin devamını ki 5507 nin 55 leri çok çabuk bitirilmişti sayemde,40/46
    lar ise 8 aydır fazla da bir fiyat düşüşü yaşamadan hala gidiyor ama artık bunlar bitti sayılır!

5x Serisi yine Samsung PSA modül takılı olarak geliyor,gördüğüm kadarıyla sadece ıvır-zıvır özellikler de bir şeyler düzeltilmiş veya ilave
    edilmiş v.s ama benim bunlarla işim olmadığı için merek da etmem,bakmam bile!

Sonuç olarak Phil 55xx güzel fiyata çok güzel iş yapacaktır!

Ancak kimse acele etmesin,haybeye gaza da gelmesin,hele bir çıksın adam gibi sonra bazı kullanıcı yorumları gelsin v.s
    Test Sitelerini aynen geçin bir kalem,daha kurdukları cümleler bile başı-kıçı birbirini tutmayan,yorumdan uzak sallama bilgilerdir bunlar

Az evvel bir başlık da X panelin bazı değerlendirmelerini okudum X Sitesinden,ve sadece güldüm,yani bizde keriz var veya keriz sanılıyor
    insanlar ama dışarda da durum aynen böyle

++

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

Panel ID si 5500,belliki Phil bu 2012 de çıkardığı 2013 diye satmaya devam edeceği paneli,5507/5007 den farklı olarak Media desteği dışında
    serinin devamı olarak geldi,panelin fiyatı Avrupada ortalama(şu anda) € 1100/1300 gibi,ancak Forumdan bir dostum,paneli yaklaşık bir ay
    kadar evvel(kendisi Paris de yaşıyor) € 999 kağıda almıştı,sanırım çok yakın zaman da fiyatı gerileyecektir oralarda,bizde ise çıkış
    yüksek olsa da yakında iner,ama 5507 gibi çok tutulursa ki onun da aslında tutulması F/P olmasıydı ve bu panel de aslında 55lik olarak
    kötü bir rakam da olmasa bile düştüğü zaman alın size F/P 5 serisinin devamını ki 5507 nin 55 leri çok çabuk bitirilmişti sayemde,40/46
    lar ise 8 aydır fazla da bir fiyat düşüşü yaşamadan hala gidiyor ama artık bunlar bitti sayılır!

5x Serisi yine Samsung PSA modül takılı olarak geliyor,gördüğüm kadarıyla sadece ıvır-zıvır özellikler de bir şeyler düzeltilmiş veya ilave
    edilmiş v.s ama benim bunlarla işim olmadığı için merek da etmem,bakmam bile!

Sonuç olarak Phil 55xx güzel fiyata çok güzel iş yapacaktır!

Ancak kimse acele etmesin,haybeye gaza da gelmesin,hele bir çıksın adam gibi sonra bazı kullanıcı yorumları gelsin v.s
    Test Sitelerini aynen geçin bir kalem,daha kurdukları cümleler bile başı-kıçı birbirini tutmayan,yorumdan uzak sallama bilgilerdir bunlar

Az evvel bir başlık da X panelin bazı değerlendirmelerini okudum X Sitesinden,ve sadece güldüm,yani bizde keriz var veya keriz sanılıyor
    insanlar ama dışarda da durum aynen böyle

++

Bilgi için teşekkür ederim. Biraz daha beklemekte fayda var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Philips 55pus8007 vs TCL 55p735
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 55pfl5537k şu an hepsiburada da size özel fiyatla 2489 TL görünüyor. Uygun mu veya bunu alacağına şunu al diyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: skygurkan

55pfl5537k şu an hepsiburada da size özel fiyatla 2489 TL görünüyor. Uygun mu veya bunu alacağına şunu al diyor musunuz?

Fiyat çok uygun görünüyor. Herhalde size özel çünkü ben baktığımda 3000 TL görünüyor. Bence güzel bir F/P ürünü.
  • arkadaşlar ikinizede aynı fiyat gözüküyor, biriniz artı KDV li fiyat ı ,biriniz KDV siz fıyat ı söylüyorsunuz.
  • bende bakınıyodum bu tv ye fiyat uygun geldi ama pek yorum bulamadım ararken bu başlığı buldum kdv dahil 2490 tl ve 100 tl de bonus veriyor. fiyat sepete eklenince çıkıyor kdv dahil bonusu düşünce 2400 tl iyi fiyat gibi gözüküyor ama asıl soru tv nasıl kullanan varmı aktif gözlük olması beni düşündürüyor biraz ama kaç kez kullanılacak ki 3d olayı oda muamma benim için futbol topunun iyi sekmesi lazım :) 21 hazirana kadar fırsat devam ediyor da stokta kalırsa tabi.
  • 55pfl5537k hiç kullananyokmu acaba? Herkes benim gibi kullanan birilerini arıyor. özelliklerine kabaca bakıldığında diğer Tv'ler den farkı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben vazgeçtim bu tv almaktan 2400 tl gibi fiyatı çok uygundu 55" için ama ben tercihimi 47" pasif gözlüklü modeli olan 47pfl6877k modelinden kullandım. teknosadan 2229 tl ye aldım. 200 tl hediye çeki verdi axsess 50 tl puan verdi avantajixde 35 tl geri ödeme yaptığında tv 2015 tl ye geldi sayılır. :) pazartesi teslim edecekler tv yi ne kadar araştırdıysam olumlu yorumların çoğu ve şuan için kabul edilen pasif gözlük kullanımı olduğunu yönünde bu yüzden bu tv aktif gözlük kullandığından vazgeçtim. 55" pasif gözlüklü modellerde bütçemi aştığı için 47" tercih ettim.
  • albani kullanıcısına yanıt
    selamlar Albani üstad. Panasonic TX-L55ET5E 55" vs Philips 55PFL5537K 55" bu iki televizyon arasında kaldım. Hepsiburada fiyatları pana için 2749 phil için 2849 tl. pana için daha önceki yorumlarınızı okudum. ama phil için pek bilgi sahibi değilim. olsam da pek karşılaştıramadım. bütçem 2700 ila 2900 tl arası. ayrıntılı bir karşılaştırma yapmanız mümkünmü. çok minnettar kalırım. yada bir öneriniz varmıdır. şimdiden teşekkür ediyorum. saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.