Şimdi Ara

5610 XpressMuzik mi N81 mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu ikiğ telefon arasında çok kararsız kaldım 1 2 hafta ıcınde almayı planlıyorum ama hangisini seçsem karar veremedim önerilerinizi yazarmısınız?

• tabii ki n81 ... aralarında sınıf farkı var bir defa
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmert

tabii ki n81 ... aralarında sınıf farkı var bir defa
    öyle net bir tavırla söylemişsinki şimdi çıkıp N81 alasım geldi ayrıca teşekkür ederim ilgilendiğin için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkr_ -- 20 Temmuz 2008; 21:55:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkr_

öyle net bir tavırla söylemişsinki şimdi çıkıp N81 alasım geldi ayrıca teşekkür ederim ilgilendiğin için

Alıntıları Göster
    Bence iki telefonu karşılaştırman yanlış

• quote:

Orijinalden alıntı: Eyvallah

Bence iki telefonu karşılaştırman yanlış

Alıntıları Göster
    n81 tabikide
  • quote:

Orijinalden alıntı: HangAround

n81 tabikide

Alıntıları Göster
    n81 öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: KayarakMüdahale

n81 öneririm

Alıntıları Göster
    N81
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuemrek

N81

Alıntıları Göster
    N81 Çok daha gelişmiş bir model.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevoN

N81 Çok daha gelişmiş bir model.

Alıntıları Göster
    peki hem hoparlör olsun hemde kulaklıkta olsun ses kalitesinde hangisi üstün????
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylönen

peki hem hoparlör olsun hemde kulaklıkta olsun ses kalitesinde hangisi üstün????

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ylönen

N81

• quote:

Orijinalden alıntı: DevoN

quote:

Orjinalden alıntı: ylönen

N81

Alıntıları Göster
    N81 dururken 5610 almak çok garip bi durum olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: geexer

N81 dururken 5610 almak çok garip bi durum olur

Alıntıları Göster
    isteyen bana deli desin n95 8gb dan vazgeçtim n81 için...telefonumu geri aldım..n81 kullandıktan sonra n95 hiç tatmin etmedi beni. şimdi 18 tl ye aldım bi 4 gb kingston hafıza n81 ime oohh çiçek gibi......n81;adamlar yapmış ..böyle sağlam bir telefon daha yapmadı nokia. kullananlar bilir.millet kamera kamera diyor..kamerayı kim doğu dürüst kullanıyor..170 tl lik samsung dijital kamera gibi çekebilirmi bi 5mp nokia ...imkanı yok ..olamazda...resim isteyen kamera alsın..n81 gibi kulaklık vede hoparlör çıkışı olan telefon varmı?kimse hikaye anlatmasın öyle bi cihaz yok şuanlık..kasanın mükemmeliliği sağlamlığı ,şıklığı..kızağın mükemmel yumusaklığı,ekranın netliği...malzemenin kalitesi(tuş takımı,ön kasa)...hız.....oyun performansı..........navi tekerleği,ön kapaktaki medya tusları..n-gage oyun tusları.....müzik vede oyun keyfini sınırsız yasamak isteyen varsa düşünmeden n81 alsın...

• quote:

Orijinalden alıntı: Neophron

isteyen bana deli desin n95 8gb dan vazgeçtim n81 için...telefonumu geri aldım..n81 kullandıktan sonra n95 hiç tatmin etmedi beni. şimdi 18 tl ye aldım bi 4 gb kingston hafıza n81 ime oohh çiçek gibi......n81;adamlar yapmış ..böyle sağlam bir telefon daha yapmadı nokia. kullananlar bilir.millet kamera kamera diyor..kamerayı kim doğu dürüst kullanıyor..170 tl lik samsung dijital kamera gibi çekebilirmi bi 5mp nokia ...imkanı yok ..olamazda...resim isteyen kamera alsın..n81 gibi kulaklık vede hoparlör çıkışı olan telefon varmı?kimse hikaye anlatmasın öyle bi cihaz yok şuanlık..kasanın mükemmeliliği sağlamlığı ,şıklığı..kızağın mükemmel yumusaklığı,ekranın netliği...malzemenin kalitesi(tuş takımı,ön kasa)...hız.....oyun performansı..........navi tekerleği,ön kapaktaki medya tusları..n-gage oyun tusları.....müzik vede oyun keyfini sınırsız yasamak isteyen varsa düşünmeden n81 alsın...

Alıntıları Göster
    N81

• quote:

Orijinalden alıntı: SergenKurt

N81

Alıntıları Göster
    Nokia 5610'un kamera kalitesini de unutmamak gerekir. Tabi ki n81'de de wi-fi var. Seçim senin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bilge_

Nokia 5610'un kamera kalitesini de unutmamak gerekir. Tabi ki n81'de de wi-fi var. Seçim senin.

Alıntıları Göster
    n81
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

n81

Alıntıları Göster
    kamera hariç n81 çok daha üstün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tna

kamera hariç n81 çok daha üstün.

Alıntıları Göster
    kesinlikle n81
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamer

kesinlikle n81

Alıntıları Göster
    N81
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS Karaçay

N81

Alıntıları Göster
    N81 gerçekten mükemmel bir telefonmuş fakat böyle güzel bi telefona bukadar berbat bi kamera koymaları beni çok buyuk bı hayal kırıklıgına uğrattı
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkr_

N81 gerçekten mükemmel bir telefonmuş fakat böyle güzel bi telefona bukadar berbat bi kamera koymaları beni çok buyuk bı hayal kırıklıgına uğrattı

Alıntıları Göster
    N81'in kamerası çok mu kötü?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.