vala ben telefonu almadan once baya bi telefonu inceledim hatta bu başlıkta o yuzden açılmıştı bi kaç telefonu inceledikten sonra N81 de karar kıldım...yaklaşık 5 ay oldu alalı telefonun karizması sağlamlığı sesi kullanılışı falan çok hoşuma gidiyo fakat kamerası beni hiç tatmin etmedi gündüz bol ışıkta güzel çekim yapıyo ama hafif karanlıkta bile çok güçlü bi flaşı olmasına rağmen çok kötü resim çekiyo...beni şaşırttı ve hayal kırıklıgına uğrattı
quote:
Orjinalden alıntı: cakal_fb
N81 gerçekten mükemmel bir telefonmuş fakat böyle güzel bi telefona bukadar berbat bi kamera koymaları beni çok buyuk bı hayal kırıklıgına uğrattı
Amac ne hort yapmaktaki?
bence sizin bu mesajı atmanızdaki amaç ne...hort yaptığım fln yok konuyu telefonu almadan once açmıştım telefonu aldım kullandım ve ilk buldugum fırsatta görüşlerimi dile getirdim belkide bu telefonu almaya niyeti olan insanlar var ve bunu bilmek isteyeceklerdir...yeni konu açmaları daha mı iyidir sizce?
n81
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme