Şimdi Ara

5700₺ Güncel Pc Tavsiyesi (Monitör Hariç)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar arkadaşlar, uzun bir sürenin ardından yeni bir sistem toplama kararı aldım elimdeki bütçe şu an 5700₺ beni 5 6 sene götürecek yeri geldiğinde upgrade e açık %90 oyun için kullanılacak bir sisteme ihtiyacım var.Şimdilik bütün bütçemi sisteme ayırmayı düşünüyorum elimdeki monitörle idare edicem.Geçmiş yıllarda AMD ekran kartlarından çok çektiğim için Nvidia ekran kartları tercihimdir ancak f/p açısından AMD ekran kartları ile daha iyi sistemler olucak ise onu da değerlendirmeye alırım. Yakın zamanda Ryzen ve Intel in yeni serileri de piyasaya çıkacağı için tavsiyelerinize göre onları da bekleyebilirim.Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peregrim -- 23 Mayıs 2020; 15:29:47 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Kesinlikle amd kartlari f/p. Ayni fiyatlara daha iyi sistemli bilgisayarlar toplayabiliyorsunuz. Tabii nvidiaya gore daha sikintili ve cok sorun yasayan kisiler oldu. O fiyatlarda 5600xt li bir sistem kurabilirsin. Amdlerde sapphiredan sasmamak gerekiyor. O kadar arastirmanin sonucunda cikarabildigim tek sonuc bu. En stabil kartlar sapphire'inkiler oluyor.
    Ryzen 5 3600 1300tl
    Sapphire pulse 5600xt 2500tl
    250-500gb ssd 500tl
    550w psu 400tl
    2x8 16 gb 3000mhz ram 650tl
    Tercihe gore kasa 300tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.