Şimdi Ara

5800 telefon kapandı açılmıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
5.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefonumu kapattım,açma tuşuna bastığımda titreşim geliyor ama görüntü gelmiyor yani açılmıyor.Garantiyemi götürmem lazım hard format tuşunu denedim yine olmuyor ?

• Telden hafıza kartını çıkartarak açmaya çalış olmuyorsa hafıza kartını takma hiç hard format at.
  • hard fotmatta hafıza kartını çıkartmam gerekiyormu?
    hard format=Yeşil tuş,kırmızı tuş,kamera tuşu ve açma kapama tuşu ile oluyor dimi?
  • Evet öyle. hafıza kartını çıkart dememin sebebi program yüklediysen belki o açmıyordur telefonu. çıkar öyle dene
  • Ama hard format olmuyorki basıyorum ne tıkırtı var ne sıkırtı
  • Malesef 5800'ın klasik sorunlarından bu..... Ben de bu sorun nedeniyle vermiştim servise, aynı sorun 3 kez tekrarlamıştı...

Yakın zamanda açılan benzer bir konu:

5800 kapanma sorunu yaşayanlar buyrun..
    http://forum.donanimhaber.com/m_33902707/mpage_1/f_/key_//tm.htm#33902707

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 9 Ekim 2010; 14:55:52 >
  • Tek çare garantiye vermek mi yani?
  • benim tercihim servise gitmek olmuştu. şuan herkes birşeyler öneriyor ama tercih senin...
  • başka çare yokki zaten, açılmıyor telefon formatta olmuyor garantiye gidiyorum şimdi 1 ayda gelir kesin işe bak ya
  • öneriler çare oluyor mu olmuyor mu bilemem, çünkü bu telefondan kurtulalı bir sene oldu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglar_fbb_

hard fotmatta hafıza kartını çıkartmam gerekiyormu?
    hard format=Yeşil tuş,kırmızı tuş,kamera tuşu ve açma kapama tuşu ile oluyor dimi?

Evet
  • garanti hafta sonu almıyormuş pazartesiye kadar sitelerden çözüm arayacagım
    hard format olmuyor :S
  • servisler cumartesi çalışıyor ama belli bir saate kadar, erken kapatıyorlar...
  • off ya kafayı yicem ne sorunlu telefonmuş
  • sorunları çok yazıldı ve hep bilinen şeylerdi...
  • Teşekkür ederim ilgilendigin için;)
  • @caglar_fbb_

Halletinmi telefonu düzeldimi
  • Kendi çabalarımla halledemeyeceğimi anlayıp,garantiye verdim adam en az 20 günde gelir dedi:(
  • Olsun yapılsında.umarım bir daha olmaz
  • Ya orası öylede telefonu alalı daha 10 gün olmuştu ve garantiye telefon gidince servistekiler telefonu haşat ediyorlarmış:(
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.