Bildirim
5800 telefon kapandı açılmıyor...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Telden hafıza kartını çıkartarak açmaya çalış olmuyorsa hafıza kartını takma hiç hard format at. -
hard fotmatta hafıza kartını çıkartmam gerekiyormu?
hard format=Yeşil tuş,kırmızı tuş,kamera tuşu ve açma kapama tuşu ile oluyor dimi? -
Evet öyle. hafıza kartını çıkart dememin sebebi program yüklediysen belki o açmıyordur telefonu. çıkar öyle dene -
Ama hard format olmuyorki basıyorum ne tıkırtı var ne sıkırtı -
Malesef 5800'ın klasik sorunlarından bu..... Ben de bu sorun nedeniyle vermiştim servise, aynı sorun 3 kez tekrarlamıştı...
Yakın zamanda açılan benzer bir konu:
5800 kapanma sorunu yaşayanlar buyrun..
http://forum.donanimhaber.com/m_33902707/mpage_1/f_/key_//tm.htm#33902707
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 9 Ekim 2010; 14:55:52 > -
Tek çare garantiye vermek mi yani? -
benim tercihim servise gitmek olmuştu. şuan herkes birşeyler öneriyor ama tercih senin... -
başka çare yokki zaten, açılmıyor telefon formatta olmuyor garantiye gidiyorum şimdi 1 ayda gelir kesin işe bak ya -
öneriler çare oluyor mu olmuyor mu bilemem, çünkü bu telefondan kurtulalı bir sene oldu... -
quote:
Orijinalden alıntı: caglar_fbb_
hard fotmatta hafıza kartını çıkartmam gerekiyormu?
hard format=Yeşil tuş,kırmızı tuş,kamera tuşu ve açma kapama tuşu ile oluyor dimi?
Evet -
garanti hafta sonu almıyormuş pazartesiye kadar sitelerden çözüm arayacagım
hard format olmuyor :S -
servisler cumartesi çalışıyor ama belli bir saate kadar, erken kapatıyorlar... -
off ya kafayı yicem ne sorunlu telefonmuş -
sorunları çok yazıldı ve hep bilinen şeylerdi... -
Teşekkür ederim ilgilendigin için;) -
@caglar_fbb_
Halletinmi telefonu düzeldimi -
Kendi çabalarımla halledemeyeceğimi anlayıp,garantiye verdim adam en az 20 günde gelir dedi:( -
Olsun yapılsında.umarım bir daha olmaz -
Ya orası öylede telefonu alalı daha 10 gün olmuştu ve garantiye telefon gidince servistekiler telefonu haşat ediyorlarmış:(
Benzer içerikler
- telefon ekranı neden yanıp söner
- sim kart depolama alanı dolu
- kimlik bilgilerinin değiştirildiği tespit edildiği için 30 gün içinde kapatilacaktir
- telefondan çektiğim videodan ses gelmiyor
- çin nokia imei değiştirme kodu
- gök gürültüsü tehlikelimi
- virüs nasıl temizlenir
- ithalatçı garantili ne demek
- telegramda video nasıl izlenir
- cep telefonu kim icat etti
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X