Şimdi Ara

5800v40 Kurulumu [04.04.2010]|Resimli Anlatım| Format|Hack&Modfiye| (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.132
Cevap
0
Favori
73.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum öncelikle çok güzel bi program yapmışsın eline sağlık denemek için dosyaları indirmeye başladım fakat 2. dosyayı indirirken %99 da nod 32 virüs bulundu indirilemedi diyo ne yapmam gerek teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: çok da nickimde

Bunu yapmak için de sertifika lazım mı?

Bu Konuda anlatılan telefona yüklenen bir program kurulumu değil.Tamamen telefona yeni yazılım kurulumudur (Örnerk: Pc den XP formatlayı Vista kurmak gibi bişe) o yüzden sertifika ile ilgili birşeye ihtiyaç yoktur. Bu yazılımı kurunca telefona sertifikasız programda kurabilrisiniz bu tür endişeleriniz olmuyacak. Cevapladım ama Sorunuz bu konu ile alakasız oldu =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroltr -- 20 Mart 2010; 14:50:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: biroltr

quote:

Bunu yapmak için de sertifika lazım mı?

Bu Konuda anlatılan telefona yüklenen bir program kurulumu değil.Tamamen telefona yeni yazılım kurulumudur (Örnerk: Pc den XP formatlayı Vista kurmak gibi bişe) o yüzden sertifika ile ilgili birşeye ihtiyaç yoktur. Bu yazılımı kurunca telefona sertifikasız programda kurabilrisiniz bu tür endişeleriniz olmuyacak. Cevapladım ama Sorunuz bu konu ile alakasız oldu =)

Peki o zaman hem teşekkür eder hemde özür dilerim. Ve affınıza sığınarak bir soru daha sormak istiyorum ROMPATCHERPLUS yüklarken de gerekmiyor değilmi? Affedin ama bu sertifika meselesi ile kafayı bozdum bu kadar güzel bir şeyin hiçbir şekilde sertifika istememesi bizi elalemin çinlisi ile muhattab etmemesi bana gerçek olamayacak kadar güzel geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: vlknmkdn

dostum öncelikle çok güzel bi program yapmışsın eline sağlık denemek için dosyaları indirmeye başladım fakat 2. dosyayı indirirken %99 da nod 32 virüs bulundu indirilemedi diyo ne yapmam gerek teşekkürler

Virüs olmaması gerek ama Bakıyorum bende kaspersky var nod32 ne gördü acaba eklediğim o dosyaların tamamına tarama yaptırıyorum şimdi.
    tekrardan sana bilgi vericem...

TARATTIM BİR VİRÜS uyarısı almadım.
    Büyük ihtimalle OGM_JAF_PKEY_Emulator_v5 programı bir emulator olduğu için trojen olarak algılamıştır. Nod32 kapatarak tekrardan indirmeyi denemen gerek.Bir programcı olarak Emulator programları çalıştırılınca kendisi dışında PC içindeki bir programa komut vererek çalıştırma işlevi gördüğünü biliyorum. virüs programları bunu trojen die algılıyor olabilir. Trojenlerde çalıştırılınca PC içinde sisteme müdale etmekte.
    Bizim emulatorde aynen bu işi yapmata ama zararlı bir yazılım değil!!!
    OGM_JAF_PKEY_Emulator_v5 programı çalıştırılınca program filese J.A.F programına müdale edicek ve windows içinceki system32 ve sysytem32/driver dizinlerinde J.A.F ile ilgi DLL dosyalarına ulaşacak nod 32 bunu trojen olarak algılamıştır kesin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroltr -- 20 Mart 2010; 15:12:40 >

• teşekkürler bekliyorum
  • quote:

Peki o zaman hem teşekkür eder hemde özür dilerim. Ve affınıza sığınarak bir soru daha sormak istiyorum ROMPATCHERPLUS yüklarken de gerekmiyor değilmi? Affedin ama bu sertifika meselesi ile kafayı bozdum bu kadar güzel bir şeyin hiçbir şekilde sertifika istememesi bizi elalemin çinlisi ile muhattab etmemesi bana gerçek olamayacak kadar güzel geliyor.

işte bu çok Güzel bir soru
    ROMPATCHERPLUS yüklerken serrtifika istemiyecek bu sayfada indirmiş olduğunu ROMPATCHERPLUS sertifikası ile gömülü geliyor o yüzden ister C: isterse E: kurabilrisiniz. Kurduktan sonra yamaları aktifleştirebilirsiniz.
    Elin cinlisi bıraksın bizim iemi numaralarımızı klonlayıp çakma telefon üretmeyi gelsinler indirsinler bu firimwale kursun o kadar diyorum

• @biroltr
    Emeğin ve bu güzel anlatımın için çok teşekkürler. En yakın zamanda deneyeceğim bu yazılımı. Umarım problem çıkartmaz. Tekrar emeğine ve klavyene sağlık
  • hocam merhaba şu vermiş olduun temayı sadece tek olarak yüklemek mümkünmü acaba aslında hepsini yapmak isterim ama hiç bişe anlamıyorum bilgisayardan asadece othere program ve oyun atmayı beceriyorum...saygılar
  • quote:

quote:

işte bu çok Güzel bir soru
    ROMPATCHERPLUS yüklerken serrtifika istemiyecek bu sayfada indirmiş olduğunu ROMPATCHERPLUS sertifikası ile gömülü geliyor o yüzden ister C: isterse E: kurabilrisiniz. Kurduktan sonra yamaları aktifleştirebilirsiniz.
    Elin cinlisi bıraksın bizim iemi numaralarımızı klonlayıp çakma telefon üretmeyi gelsinler indirsinler bu firimwale kursun o kadar diyorum

Çok teşekkürler hocam ellerin dert görmesin ama son bir soru bunu yaparsak cihaz garanti dışı kalabilir mi? Yani servise götürünce "Bunun Firmware'ı değiştirilmiş" veya "Bu hacklenmiş" diyerek bana geri vermeleri gibi bir olasılık var mı?

• Galiba Nokia'nın kendi sitesinden ya da telefonla bu V40 firmware güncellemesi yapılamıyor. Çok araştırdım ancak nokia'da bulamadım yanılıyor muyum? Varsa bilgilendirirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aymina_55

hocam merhaba şu vermiş olduun temayı sadece tek olarak yüklemek mümkünmü acaba aslında hepsini yapmak isterim ama hiç bişe anlamıyorum bilgisayardan asadece othere program ve oyun atmayı beceriyorum...saygılar

Eklediğim Resimlerde gördüğün 6 icons ve Navigation Bar Ev ekranı temalarını mı diyorsun?
    Telefonun hackliyse sadece bu 2 ev temasını kurabilrisin tabikide "Satio_Homescreen_for_5800.sis" die google aratırsan çıkacaktır bir çok sitede. Ama Sonra senden ROMPatcher için 2themes.rmp yamasını istiyecek onuda atman gerek telefonuna ROMPatcher ile etkinleştireceksin.Kullanabilirsin.
    Bu yukarıda bahsettiğim olay bu yazılımla beraber hazır olarak geldiğinden aklınız karışmasın bizim sonradan hiç bişe kurmamıza gerek yoktur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroltr -- 20 Mart 2010; 15:28:58 >

• Merhaba;
    Ek antenlerin devreye girmesi telefonun SAR değerini yükseltmez mi??
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aymina_55

hocam merhaba şu vermiş olduun temayı sadece tek olarak yüklemek mümkünmü acaba aslında hepsini yapmak isterim ama hiç bişe anlamıyorum bilgisayardan asadece othere program ve oyun atmayı beceriyorum...saygılar

Eklediğim Resimlerde gördüğün 6 icons ve Navigation Bar Ev ekranı temalarını mı diyorsun?
    Telefonun hackliyse sadece bu 2 ev temasını kurabilrisin tabikide "Satio_Homescreen_for_5800.sis" die google aratırsan çıkacaktır bir çok sitede. Ama Sonra senden ROMPatcher için 2themes.rmp yamasını istiyecek onuda atman gerek telefonuna ROMPatcher ile etkinleştireceksin.Kullanabilirsin.
    Bu yukarıda bahsettiğim olay bu yazılımla beraber hazır olarak geldiğinden aklınız karışmasın bizim sonradan hiç bişe kurmamıza gerek yoktur...

çok saol hocam teşekkür ederim anladığım kadarıyla benim harcım değil bu):):):)):)

• quote:

Orijinalden alıntı: dgunseli

Galiba Nokia'nın kendi sitesinden ya da telefonla bu V40 firmware güncellemesi yapılamıyor. Çok araştırdım ancak nokia'da bulamadım yanılıyor muyum? Varsa bilgilendirirseniz sevinirim.

Nokia sitesinden de 5800 v40.05 C02 güncellemesi yapılıyor.
    Nokianın kendi sitesinden indirilen NokiaSoftwareUpdaterSetup_tr.exe dosyasını PC kurmak gerekiyor.
    Product Code değiştirmeden yeni yazılımı nokianın Updater indirmiş olsanız bile yükleyemezsiniz! yeni yazılım yok diecektir!
    Siz çeşitli programlarla telefonun FLASH bağlanıp bu kodu değiştirince yeni yazılım atılacaktır internet üzerinden.
    Fakat riskli bir olaydır bağlantı kopmalarında bozuk dosya aktarımından telefonun FLASHI göçebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersinet

Merhaba;

Şarj değeri kullanıcıya göre değişiyor. Şarjı etkiliyen çok faktör var Arka fon ışık seviyesi ŞEBEKE ayarının Çift mod konumunda olması. Hücre yayın bilgisinin sürekli açık tutulması titreşim ayarının ve erkan dokunmatik titreşimi gibi telefon ayarlarından yapılan değişikler etkiliyor şarjın tüketimini.
    Ek antenlerde fazladan şarj sarfiyatı yapmakta! uzun süreli GPS kullanımında birtek sarj hızlı gitmekte. WiFi Ve GPRS/3G şarja etkisi eskisi gibi.
  • dostum teşekkürler çok güzel paylaşım ama alternatif link yok mu ya kaç sefer denedim hotfileden inmiyor dosyalar
  • quote:

quote:

Merhaba;

Şarj değeri kullanıcıya göre değişiyor. Şarjı etkiliyen çok faktör var Arka fon ışık seviyesi ŞEBEKE ayarının Çift mod konumunda olması. Hücre yayın bilgisinin sürekli açık tutulması titreşim ayarının ve erkan dokunmatik titreşimi gibi telefon ayarlarından yapılan değişikler etkiliyor şarjın tüketimini.
    Ek antenlerde fazladan şarj sarfiyatı yapmakta! uzun süreli GPS kullanımında birtek sarj hızlı gitmekte. WiFi Ve GPRS/3G şarja etkisi eskisi gibi.

kardeş şarj değil sar değerini sormuş arkadaş

• Win7 kullanıyorum.
    Jaf Full Pkey Emulator de bu hatayı alıyorm.

Checking Windows version ...
    Windows version: Microsoft
    Searching for JAF install location ...
    Saved winscard.dll to: C:\Program Files\ODEON\JAF\winscard.dll
    ERROR: Not supported Windows version
  • Öncelikle bu paylaşım için teşekkürler. Benim sorum ben bunu yükledikten sonra olaki beğenmedim telefonun eski haline dönmek istersem dönebilirmiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk_murat

quote:

quote:

Merhaba;

kardeş şarj değil sar değerini sormuş arkadaş

Nokia 5800 orjinal SAR değeri 0.97 W/kg bu 3 antenin tüm değerlerinin toplamı ile elde edilmiş.Aynı anda 3 anten aktifse insan vicudunun radyasyona maruz kaldığı değer toplamda bu.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.